Skocz do zawartości

SeoDopalacz.PL

jez

Rekomendowane odpowiedzi

top10google - będzie to duży projekt wspomagający pozycjonowanie, nie przeczę że częściowo korzystający z zasobów SD (i odwrotnie), na chwilę obecną nie chcę mówić więcej, materiały które będziemy udostępniać wszystko Wam rozjaśnią. Na razie dyskretnie zapowiadam, że coś powstanie.

Koteczek - przykro mi, nic na to nie poradzę (możesz przesłać adres na maila, odpowiem za kilka dni, jeżeli sprawa nie ma charakteru masowego i zaraz po tym nie zgłosi się 100 osób które chciałyby tego samego, to na 1-2 domeny możemy przymknąć oko). To co mogę Ci doradzić na przyszłość, to inwestowanie w domeny, które są wprost zbieżne z Twoją tematyką. Jeżeli promujesz tematykę (przykładowo) opon, to kup tanie-opony.info, superopony.pl, a nie zaplecze1.info, zaplecze2.info, itd. Co śmieszne, wiele osób preferuje drugą opcję. ;-)

Pozdrawiam, J.

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

"Jeżeli promujesz tematykę (przykładowo) opon, to kup tanie-opony.info, superopony.pl, a nie zaplecze1.info, zaplecze2.info, itd. Co śmieszne, wiele osób preferuje drugą opcję. ;-)"

Już tak od dawna przecież jest :)

Nie wiem o co wszystkim chodzi, może o to żeby ich nie namierzyć jak 10 domen SPAM bęzie w top30 i przez to kupują domeny niepodobne.

Twórzcie wartościowe serwisy na każdej domenie z tych powiązanych tematycznie i to zaowocuje ;) Choćby 5 swoimi stronami w top5 ;D

=====

Dzięki Jeż ;) Teraz wszystko działa, widze przyrost od 2 dni ;)

Pozdrawiam

trance_is_not_a_techno_v2.0_by_tvg.gif

Rzetelne i profesjonalne w tym co robi biuro tłumaczeń Katowice wygrało w kategorii najlepsza obsługa klienta.

Tani, profesjonalny zwrot podatku z Niemiec i Austrii. Dodatkowo Kindergeld Austria i Niemcy.

Koteczek, niestety, w nazwach domen zablokowaliśmy niektóre słowa kluczowe, w szczególności związane z tematyką niedozwoloną (erotyka, hazard, inne niezgodne z prawem), czy standardowe (blog, katalog, seo, itp). Klasyczne nazwy zwiększają szansę namierzenia stron produkowanych jako pożywki pod indeks/linki, stąd uznaliśmy że ich nieobecność w systemie (nawet kosztem mniejszej ilości site) jest lepsza, aniżeli obecność.

Nie wierze że to zostało napisane , jest to ewidentna próba robienia idiotów z użytkowników albo totalny brak wiedzy w temacie

Namierzenie takich stron jest banalnie proste, wystarczy zacząć linkować czystą domenę a następnie po miesiacu , góra dwóch sprawdzić linki w webmaster google tools i mamy wszystko jak na dłoni , jest to najbanalniejszy detektor SWL;i z tego co czytałem inni miesiącami tu coś takiego pisali

Blokowanie fraz świadczy tylko o tym ze jest to system prywatny i właściciel sobie nie życzy żeby "jego" frazy były pozycjonowane w tym systemie

"Blokowanie fraz świadczy tylko o tym ze jest to system prywatny i właściciel sobie nie życzy żeby "jego" frazy były pozycjonowane w tym systemie"

Całkiem możliwe... Intencji autora się nigdy nie dowiemy...

Rzetelne i profesjonalne w tym co robi biuro tłumaczeń Katowice wygrało w kategorii najlepsza obsługa klienta.

Tani, profesjonalny zwrot podatku z Niemiec i Austrii. Dodatkowo Kindergeld Austria i Niemcy.

Cześć Jeżu;)

Na wstępie dzięki że powstał taki system, wydaje się być całkiem obiecujący.. ale póki co niestety nie bardzo działa - przynajmniej u mnie :(

Login: webiso

Problem: nie przydziela mi punktów do linków na żadne frazy - problem trwa już z dobry miesiąc, wcześniej nie chciało mi wrzucić artów do precli, ale w końcu poszło, teraz zostało jeszcze to..

Jak znajdziesz chwilkę, to będę wdzięczny za interwencję :)

Pozdrawiam!

WEBISO - Tworzenie stron www Kraków - E-marketing, pozycjonowanie, CMS.

Hej!

Jezu rzuc oikiem na konto Carnagge - bo nie moge zainstalowac presseli (5 sztuk). Co prawa nie mam chmod na 777 bo hosting mam na hostnine a tam max jest 755 ale kiedys juz tam mailem seodopalacza i dzialal :) Ale pamietam, ze wtedy tez pisalem do Ciebie.

btw. masz pelna skrzynke pw, a na stronce nie ma zadnego kontaktu w postaci maila...

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Jeżu - dalej jest problem z nowo dodanymi linkami. Nie przydziela dla nich punktów.

Twojego maila też jeszcze nie dostałem.

Pozdros!

Czy tylko ja nie mogę dodać "zaplecza" - Ta domena zawiera niedozwolone słowa lub jest na liście zablokowanych.

Skuteczne pozycjonowanie w google to podstawa reklamy w internecie.

Dobre pozycjonowanie Białystok to skuteczny traffic.

Najlepsza reklama w internecie to pozycjonowanie stron w google.

... o ile taką blokadę w preclach uważam za potrzebną o tyle w zapleczu raczej zbędną. Kiedyś była zniesiona, ale widocznie znowu włączyli, w szczególności za mam już strony w zapleczu co zawierają słowo np. blog.

Skuteczne pozycjonowanie w google to podstawa reklamy w internecie.

Dobre pozycjonowanie Białystok to skuteczny traffic.

Najlepsza reklama w internecie to pozycjonowanie stron w google.

czy seodopalacz linkuje bezpośrednio strony pozycjonowane seodopalaczem ?

(wiem że część linków z zaplecza idzie na linkowanie moich wpisów i część na wpisy innych, jednak chciałbym się dowiedzieć czy linkuje także bezpośrednie linki wrzucone do pozycjonowania)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności