Skocz do zawartości

SeoDopalacz.PL

jez

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witaj Jeżu,

webiso - widzę że działają Ci przyrosty, sprawdź, ale masz ładnie poprzydzielane punkty. W razie problemów, zrób screenshot z konta z dnia 1, 2, 3 i wykaż różnicę pomiędzy tym co jest a co powinno być, tak łatwiej będzie dojść do faktór. Przy okazji, świntuchu, robisz jedną moją frazę i jesteś wyżej. ;)

Dzięki za interwencję, teraz w sumie wszystko działa OK. Jeszcze w prawym górnym rogu małe punkty w stosunku do dużych źle wyświetla, natomiast na wykresach już dobrze. Moje pytanie: jaka to fraza? :)

Jest jeszcze jeden "problem", który niestety dość często obserwuję:

Na moim zapleczu wyświetlane są linki do precli (nie moich), na których POWINNY znajdować się moje wpisy, i owszem czasem się znajdują. Ale w większości wypadków po kliknięciu na linka okazuje się, że jest już nieaktualny i przechodzi do strony głównej :/

Nazwa konta: webiso

Czy seodopalacz pinguje nowododane, tak by G je szybciej zaindeksował? Trochę wątpliwa jest wg mnie tematyczność precli jako całość (całych domen) nie wiem jak to się przekłada na trust rank linków?

Wiem że ostatnio Google strasznie śpi, jeśli chodzi o indeksację podstron i jakiekolwiek zmiany pozycji, ale nie bardzo zauważam aby indeksował jakiekolwiek wpisy z moimi linkami :/

Chętnie podeślę Ci przykłady, ale nie mogę tego zrobić tutaj, prosiłbym o jakiś mail do Ciebie na PM :)

WEBISO - Tworzenie stron www Kraków - E-marketing, pozycjonowanie, CMS.

Jeżu - chwilowo odłączono mi dostęp do Internetu w domu więc korzystam gdzie mogę.

Nie robiłem screenow - nie ma to sensu bo nie przydziela punktów dla ŻADNEGO linku, nie tylko dla tych nowo dodanych, więc coś się posypało na moim koncie tak jak ostatnio.

Pozdrawiam

PS. Do dzisiaj nie dostałem od Ciebie maila, a miałeś wysłać jak odbierzesz kompa z naprawy ;P

trance_is_not_a_techno_v2.0_by_tvg.gif

Rzetelne i profesjonalne w tym co robi biuro tłumaczeń Katowice wygrało w kategorii najlepsza obsługa klienta.

Tani, profesjonalny zwrot podatku z Niemiec i Austrii. Dodatkowo Kindergeld Austria i Niemcy.

Moj login: togropl

W zaden sposob od kilkunastu dni nie moge aktywowac dwoch precli, ktore stworzylem.

W obydwu przypadkach mam ten sam błąd:

[ Silnik ] SeoDopalacz Bot 2.1a... Start [ OK ] 
[ Baza Danych ] Pobieranie Informacji o Presellu... OK [ OK ] 
[ Mod ] Moduł cURL... Start [ OK ] 
[ Mod ] Moduł Proxy... Start [ OK ] 
[ Silnik ] Adres: USUWAM OK [ OK ] 
[ Silnik ] IP:USUWAM [ OK ] 
[ Silnik ] Skanowanie Strony... [ OK ] 
[ Silnik ] Znaleziono niedozwolony element "nofollow" w linku zewnętrznym ! [ ok ] 
[ Silnik ] Znaleziono 3 linków wewnętrznych. [ OK ] 
[ Silnik ] Znaleziono 12 linków zewnętrznych. [ OK ] 
[ Silnik ] Mod_Rewrite Nie jest aktywny. [ ok ] 
[ Baza Danych ] Losowanie podstrony... Nie odnaleziono żadnych podstron ! [ BŁĄD ]

Ktoś pomoże? Klikalem juz z 50 razy. Odswiezalem ze 100. STrona wyglada OK. Wszedzie ustawilem juz nawet 777...

nic z tym nie zrobisz musisz czekać aż seodopalaczowy BOT wpadnie na stronkę i ją zczyta i wpisze do swojej bazy danych - pytanie tylko czy ten BOT nadal śmiga po stronach które jeszcze nie zostały dodane do bazy po czystce w systemie, ponieważ na około 50 moich domen dodanych do seodopalacza mam jedną której nie zczytał i dokładnie ten sam problem co ty

Zarejestrowalem sie wczoraj w TradeDoubler, widze ze Seodopalacz akceptuje ich reklamy, czy moze mnie ktos oswiecic w jednej kwestii ?

W tradedoubler musze zarejestrowac strone na ktorej bedzie wyswietlana reklama z programow i potem ja zweryfikowac, moze mi ktos powiedziec w jaki sposob mam to zrobic w odniesieniu do precli dodanych do seodopalacza skoro tam nie mozna edytowac kodu ? (:

Tam trzeba przeciez wkleic kawalek kodu do pliku, a nie mozna tego robic wg regulaminu seodopalacza.

Zrobilem tak, dodalem jakis swoj katalog do programu ceneo, wygenerowalem reklame bannerowa i dodalem kod z poziomu panelu admina Seodopalacza do wszystkich precli ktore mam w systemie, czy taka reklama bedzie generowac jakis przychod, czy tradedoubler rozpozna sobie ze ona nie jest wyswietlana na zarejestrowanym katalogu tylko na setkach innych stron i nic mi z tego nie wyplaci ?

Jak Wy to robicie tak zeby wszystko sie poprawnie naliczalo ,bo zupelnie tego nie kumam ?

Pozycjonowanie w Google szansa na sukces twojego biznesu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności