Skocz do zawartości

SeoDopalacz.PL

jez

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Hej,

W polu "reklama" wstawiasz określony kod (ten, który generuje Ci TD). Do 24h od akceptacji kodu w SD, precle sobie pobiorą reklamę podobnie jak pobierają linki. Kod który wklejasz wstawiając reklamy kontekstowe, jest kodem JavaScript, nie stoi nic na przeszkodzie aby wstawiać JS na Precle (z poziomu panelu "reklamy"), o ile tylko nie zawierają szkodliwych treści (trojanów, wirusów, itp). To czego nie możesz modyfikować, to kod PHP.

Z innej beczki, nie wiem czy TD jest najlepszym rozwiązaniem, zawsze możesz tam wstawić jakiś swój banner z linkiem bezpośrednim, lub IMO najlepszą alternatywę dla AS, czyli AdKontekst (polskie i dobre).

Omega, nie wierzę że dwukrotnie zepsułeś to samo ;), ale już funkcjonuje jak należy. ;)

Pozdrawiam, J.

Tak przy okazji, może się ktoś pochwali jak w praktyce wygląda zarabianie na reklamach wstawionych na precle? Będzie chociaż na waciki? ;)

Polecam moje pluginy do WordPress'a: WyPiekacz, Meta SEO Pack, User Locker, Google Integration Toolkit i wiele innych :)

Poradnik Webmastera ‰ Ostatnio na blogu:

PoradnikWebmastera-Blog.1.gif

Jesli chodzi o wklejenie samego kodu reklamy w sensie technicznym to nie w tym mam problem bo wiem gdzie sie to robi (:, w zasadzie to nasuwa mi sie kilka pytan/watpliwosci, czy zglaszacie te swoje setki domen do Tradedoublera czy po prostu definiujecie w nim jedna domene "słup" i kod reklamy ktory jest do niej przypisany walicie na wszystkie precelki w Seodopalaczu - pytanie czy ktos tak robi i czy to wogole w ten sposob ma prawo zadzialac. Chyba nie bez powodu w TD trzeba kazdorazowo aktywowac nowy serwis na ktorym te reklamy maja byc wyswietlane.

W przypadku Seodopalacza nie jestem w stanie przypisac jednej reklamy do konkretnego precla bo system to rotuje. Tutaj mam watpliwosc, czy to wogole dziala (nie mam tu na mysli seodopalacza tylko naliczanie kasy przez TD) i jesli tak to w jaki sposob Wy to u siebie macie skonfigurowane.

Co do AdKontekst to probowalem tam dodac jednego precelka ale mi odrzucili wiec nie jest z tym tak kolorowo (:, poza tym nadal jest pytanie nawet jesli dodalbym tych 100 swoich precelkow do AdKontekstu to jak pozniej rozpropagowac w seodopalaczu te wszystkie kody, tam jest tylko kilka slotow na kod ,i to jest rotowane, pytanie czy adkontekst bedzie mi cokolwiek zliczal jesli kod ze strony A - zdefiniowanej w AdKontekst rozpropaguje na wszystkie precelki w Seodopalaczu.

Pozycjonowanie w Google szansa na sukces twojego biznesu.

Kupuje paczuszki po kilkanascie ,kilkadziesiat domen i dodaje do seodopalacza i zawsze przy kazdej paczce zdarza sie ze 3-5 nowych precelkow nie daje sie dodac bo system komunikuje ze "jakis presel stoi juz na tej domenie". Jeżu ,moge prosic o informacje dlaczego tak sie dzieje ?

Za Chiny ludowe nie moge ich dodac. Mam tez nadal dwa precelki ktore nie chca sie aktywowac (deaktywowaly sie jakis czas temu maja jakies tam punkty i nie daje sie ich ponownie aktywowac.

login: net-point

Pisalem juz maila w tej sprawie, podalem w nim liste nowych domen pod precelki ktorych nie moge wogole dodac do systemu po dostaje blad o ktorym pisalem wyzej, prosze o pomoc.

Korzystajac z okazji ,czytalem gdzies, chyba w waszym manualu ze udostepniacie szybko indeksujace sie skrypty userom ktorzy wprowadzili do systemu wiecej niz 100 domen, ja mam ich juz grubo ponad 100 wiec pytanko, w jaki sposob moge je uzyskac (:

Pozycjonowanie w Google szansa na sukces twojego biznesu.

JEŻ - dlaczego ciągle nie przydziela mi ŻADNYCH punktów?

Stoi to już od początku prac konserwacyjnych.

Nie wiem, czy przedłużać domeny, czy po prostu sobie już odpuścić z czekaniem na Twoją reakcję...

Masz maila jeszcze raz: zacha@maax.pl

Pozdros,

zacha

trance_is_not_a_techno_v2.0_by_tvg.gif

Rzetelne i profesjonalne w tym co robi biuro tłumaczeń Katowice wygrało w kategorii najlepsza obsługa klienta.

Tani, profesjonalny zwrot podatku z Niemiec i Austrii. Dodatkowo Kindergeld Austria i Niemcy.

Nie rozumiem jak możecie się wciąż mordować z tym systemem... ja już dawno dałem sobie siana. Poza tym zauważcie, że większość waszych problemów jest rozwiązywana indywidualnie a nie jest naprawiany ogólny błąd w systemie = za chwile znowu kogoś spotka taki sam problem...

Czekam jakiś miesiąc na aktywacje :-) Mam tak ,że precel się aktywuje, a na drugi dzień się dezaktywuje. Próbowałem już wszystkiego i zawsze to samo. Mój login: mmr

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

mi natomiast wszystko działa ok - aktywuje się, linki przydziela - tylko efektów nie widać kurcze i z chęcią bym posłuchał kogoś, kto je (efekty) ma bo forum dopalacza padło

Wino - to co lubimy najbardziej, a tu opakowania na butelkę 0.75l

Dalej to samo: 0! przyrostów od początku "prac nad systemem".

Nie ma sensu pisać 100 mailu do Jeża bo i tak nie uzyska się odpowiedzi i pomocy.

Domeny wyekspirują i tyle. Nie ma pomocy, nie ma poprawy - z 15tys domen niedługo zrobi się 2tys...

trance_is_not_a_techno_v2.0_by_tvg.gif

Rzetelne i profesjonalne w tym co robi biuro tłumaczeń Katowice wygrało w kategorii najlepsza obsługa klienta.

Tani, profesjonalny zwrot podatku z Niemiec i Austrii. Dodatkowo Kindergeld Austria i Niemcy.

Wrzucilem kilkanascie domen ale to chyba byl blad. Forum nie hula, kontakt przez skype nie hula malo co tam chodzi.

Nie moge aktywowac zaplecza na niektorych skryptach a wszechwiedzacy nie jestem wiec gdzie jest support???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności