Skocz do zawartości

SeoDopalacz.PL

jez

Rekomendowane odpowiedzi

ja też twierdze że nawet w takiej rozsypce jak obecnie system się znajduje to i tak przynosi dość dobre efekty, ostatnio nawet wziąłem sobie domenę dla testu która dawno temu był tylko zaindeksowana i leżała sobie nietykana, wrzuciłem około 20 podstron w htmlu i przydzieliłem po 50pkt na 25 "dwuwyrazowych fraz" taki jak "Finanse artykuły" , "budownictwo artykuły" itd. i po około miesiącu prawie wszystkie frazy TOP 1-3

specjalnie się do tego testu, jego analizy, przygotowań nie przykładałem a także specjalnie ciężkich fraz nie wybrałem jednak jeśli za pomocą 50pkt przydzielonych na frazę wbijam się do TOPU nic więcej nie robiąc i trzymała się tak 2 miesiące (póki pkt nie ściągnąłem), z właściwie nową domeną to nie można powiedzieć, że ten system nie działa

poza tym póki co po seodopalaczu jakoś filtra jeszcze nigdzie nie wyhaczyłem co jest dla mnie dodatkowym atutem tegoż narzędzia

jedynie co mnie boli w tym systemie to fakt że zaplecze pod małe pkt musimy sobie sami zdobywać, a przecież można by udostępnić szerszej publiczności kilka ciekawych skryptów, tzn wrzucam domeny pod małe pkt, wrzucam domeny pod duże pkt, zaplecze lekko linkuje i zapominam o wszystkim, wtedy system byłby 1 klasa

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam

Jest to moja pierwsz instalacja tego typu zrobiłem wszystko jak w instrukcji. Jednak problem pojawił się gdy chciałem aktywować linka

Silnik ] SeoDopalacz Bot 2.1a... Start [ OK ]

[ Baza Danych ] Pobieranie Informacji o Presellu... OK [ OK ]

[ Mod ] Moduł cURL... Start [ OK ]

[ Mod ] Moduł Proxy... Start [ OK ]

[ Silnik ] Adres: www.biopol.com.pl OK [ OK ]

[ Silnik ] IP: 91.121.171.101 [ OK ]

[ Silnik ] Skanowanie Strony... [ OK ]

[ Silnik ] Znaleziono zbyt dużo ( 39 ) linków wewnętrznych ! [ BŁĄD ]

[ Silnik ] Znaleziono 1 linków zewnętrznych. [ OK ]

[ Silnik ] Mod_Rewrite Nie jest aktywny. [ ok ]

Czy bład który się pojawia zniknie sam gdy roboty Dopalacza pomogą w instalacji? Czy też to jakaś tragedia i bład wymaga większe ingerencji??

Sieciowy Toster suchary z sieci.

https://www.sieciowytoster.pl

@Orsonik

Tak myślałem że za duzo linków. To może na dobry początek podpowiecie gdzie i jak usune linki?? Rozumiem że gdzieś na ftp jest jakiś plik w którym zapisane są linki. Przeglądałem te pliki ale za bardzo nie wiem ktory to...

Sieciowy Toster suchary z sieci.

https://www.sieciowytoster.pl

@Orsonik

Tak myślałem że za duzo linków. To może na dobry początek podpowiecie gdzie i jak usune linki?? Rozumiem że gdzieś na ftp jest jakiś plik w którym zapisane są linki. Przeglądałem te pliki ale za bardzo nie wiem ktory to...

Raczej błąd seodopalacza...

Witam.

Uprzejmi proszę o odpowiedź dlaczego niektóre strony mojego zaplecza aktywuję się bez problemów, inne aktywują się (na biało) ale nie naliczają małych punktów (choć linki są na nich wyświetlane) a jeszcze inne co najbardziej mnie zastanawia zgłaszają błąd

[ Silnik ] Nie znaleziono pliku-paczki I z linkami ! [ BŁĄD ]

[ Silnik ] Nie znaleziono pliku-paczki II z linkami ! [ BŁĄD ]

Pozdrawiam i proszę o odpowiedź

Marcin

• 2 tygodnie później...

witam

wiele juz osob pytalo ale nie znalazlem konkretnej odpowiedzi.dwa dodane pressele nie chca sie za zadne skarby aktywowac, po ponad miesiacu usunalem je z listy i stworzylem nowe subdomeny.Still the same. Wciaz te dwa nieaktywne.skype nei odpowiada, wiec licze na pomoc ta droga.login tryk

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności