Skocz do zawartości

SeoDopalacz.PL

jez

Rekomendowane odpowiedzi

"... za uczciwość tego systemu ręcze własnym nazwiskiem..."

to chyba rowniez obejmuje poprawne funkcjonowanie ?

- generowane artykuly to smietnik totalny - zawwsze tak bylo

- linkowanie z zaplecza do artykulow znowu spadlo ponizej 40 % i spada

Ogolnie to system wegetuje i chwilami jest reanimowany...Pamietam poczatek , wystarczy przejrzec pierwsze 10

stron tematu - suport, szybkie odpowiedzi na pytania...

Teraz to juz nawet wlascicielowi nie chce sie odpowiadac w tym temacie

ps. proponuje usunac flimik z glownej strony bo obecnie jest on smieszny :)

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Michale... przydzielanie artykułów siadło - jeśli możesz proszę o interwencję.

Ciągle wierzę w system i zapowiedzi startu czegoś nowego.

Może celność zaplecz spadła, ale system wciąż jest mocny - wystarczająco mocny - ja nie ruszam moich stronek z SD wręcz przeciwnie.

Na moim zapleczu połowa linków jest do precli, które mają rzekomo pozycjonowac moje strony, a druga do stron zewnętrznych (admina?).

Z tej "mojej" połowy około 50% linków prowadzi do strony głównej precla zamiast do mojego artykułu z linkiem.

Z tego mamy skutecznośc 25%

Dodatkowo, znajdą się domeny, które sa zbanowane i mimo że moje zaplecze linkuje do tego precla i tak w googlu się nie pojawi.

Te moje bardzo subiektywne i niedkokładne obliczenia wskazuja na skutecznośc poniżej 20% :pytajnik:

Nawet jesli się grubo mylę nie opłaca się dalej siedzieć w tym systemie chociaż jego idea mi się bardzo podoba i gdyby ktoś znany z forum zrobił na wzór seodopalcza chętnie bym się przyłączył :)

Nie no kurde to jest parodia - zdeaktywowało mi jednego precla i za chiny ludowe nie mogę go aktywować ponownie. Nie pomogło nawet wyczyszczenie katalogu presell na serwerze, wywalenie precla z panelu i dodanie go ponownie - dalej nie daje się aktywować. To jest parodia a nie system, czas najwyższy zabierać swoje zabawki i iść gdzie indziej.

Polecam moje pluginy do WordPress'a: WyPiekacz, Meta SEO Pack, User Locker, Google Integration Toolkit i wiele innych :)

Poradnik Webmastera ‰ Ostatnio na blogu:

PoradnikWebmastera-Blog.1.gif

Cześć,

Mówcie co chcecie ale system działa tak jak powinien.
ja też twierdze że nawet w takiej rozsypce jak obecnie system się znajduje to i tak przynosi dość dobre efekty, ostatnio nawet wziąłem sobie domenę dla testu (...)
Mi tam wszystko śmiga.

Dzięki za słowa otuchy i krytyki.

Sprawdzamy Wasze doniesienia o kłopotach z przeliczeniami, tym bardziej że system patrząc na statystyki zrobił się molochem. Niestety potrzebujemy na to kilku cykli, nie możemy zlokalizować problemu, tym bardziej, że identyczne "gołe" konta z takimi saymi parametrami (przelewy, duże/małe pkt., zaplecza, precle, przydzielone linki i przyrosty) działają w 100% dobrze. Jeżeli mogę dać wskazówkę, od ok. miesiąc po starcie systemu obowiązuje limit 500 linków na konto, każde konto większe może sprawiać trudności.

Fikas - dziecko, odrobina przyzwoitości (Matka Cię nie nauczyła co to oznacza?) nakazuje nie wypowiadać się źle o jednym SWL, gdy reprezentuje się drugi. W przeszłości były już związane z tym afery, głowy leciały, i nikomu na dobre to nie wyszło. Żeby to był ostatni raz, gdy wstawiasz niemerytoryczny post krytyki tylko po to, żeby poniżej wstawić bannerek projektu, który chciałby osiągnąć 1/10 tego, co SD.

SirZorro - jeżeli mówisz o jedynej zdezaktywowanej pozycji na liście Twoich precli www.html-ja(...) to otwórz tą stronę, zobaczysz dlaczego się zdezaktywowała i zastanowisz się, dlaczego dopiero teraz. ;)

Obecnie pracujemy nad rozwiązaniem stricte rotacyjnym, dlatego trudno nie przyznać, że SD poza klasyczną "konserwacją" zszedł na drugi plan.

Warto odrzucić górnolotne idee które w praktyce nie zawsze aż tak dobrze się sprawdzają i zwyczajnie porównać skuteczności.

Pozdrawiam, J.

jeż'u Ty tu nie dziekuj za krytykę, tylko częściej pokazuj swoje kolece w projekcie, który firmujesz swoim nazwiskiem ;)

sam nie wiem ile czasu temu wysłałem meila do Ciebie z pytaniami na które nie uzyskałem odpowiedzi, co spowodowało wyjęcie kilku stron zaplecza z systemu i zagospodarowania ich w lepszy sposób, system pewnie nawet tego nie zauwazył (w sensie że nie miało to wogóle wpływu na SD), ale jeżeli userzy zaczną w ten sam sposób zabierać swoje nieliczne zabawki masowo, to system to może odczuć...

wiem, że są ciekawsze rzeczy do roboty przy innych projektach niż pisanie co 2 post, ale olewając temat dajesz ludziom do myslenia i pożywkę osobom, którym SD do niczego nie jest potrzebny :)

może tez byc tak, że ludzie patrząc na to co sie dzieje w starym projekcie oleją nowy nie chcąc się pchać w coś co zostanie "olane" na rzecz kolejnego dzieła ;)

mam nadzieje, że nie uraziłem ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

"... za uczciwość tego systemu ręcze własnym nazwiskiem..."

to chyba rowniez obejmuje poprawne funkcjonowanie ?

klania sie czytanie ze zrozumieniem , tam pisze uczciwosc a nie dzialanie - to dwie rozne sprawy

dla tych co nie umieja czytac miedzy wierszami przetlumacze

.......

Obecnie pracujemy nad rozwiązaniem stricte rotacyjnym, dlatego trudno nie przyznać, że SD poza klasyczną "konserwacją" zszedł na drugi plan.

nie mam czasu na SD bo piszemy rotacyjny , nie moge obiecac ze bedziemy mieli czas w przyszlosci na rotacyjny bo bedzemy pisac sklep , nie moge obiecac sypportu do sklepu bo bedziemy pisac CMS itp itd

Warto odrzucić górnolotne idee które w praktyce nie zawsze aż tak dobrze się sprawdzają i zwyczajnie porównać skuteczności.

Pozdrawiam, J.

olewamy SD bo marzenia okazaly sie fiaskiem ktore nie maja zadnej skutecznosci wiec szybko robimy rotacyjny

Panie Jez wlasnie powiedziales ze userow SD masz gleboko w d........ bo jest ON nie skuteczny nie masz na niego czasu bo piszecie rotacyjny

z takim podejsciem nie wroze kariery , mocno sie zdziwie jak sie do niego ktos zapisze

jeżu mam problem z kontem, mógłbyś zerknąć, zaimportowałem dużą liczbę linków i teraz nie mogę się dostać na podstronę moje_linki.html, pozostałe działają, mój login to extramedi

Z góry dzięki za pomoc

Hehe, a mi wszystko działa. Jedynym problemem o ile można to tak nazwać to wolne przydzielanie linków, ale to i tak da się przeżyć. Poza tym nie zgodzę się z tym, że system nie ma mocy. Jak wszystko na tym świcie i seodopalacza trzeba z głową używać.

MarioSQL z tego co kiedyś w tym temacie już było napisane przez jeża to kolejny projekt(mam nadzieje że chodzi o ten rotacyjny) ma być kompatybilny z SD i ma podnieść jeszcze bardziej jego moc, która i tak nie stoi na złym poziomie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności