Skocz do zawartości

SeoDopalacz.PL

jez

Rekomendowane odpowiedzi

@jeż: tak, to chodzi o tego precla, tyle że serwer wyczyściłem jeszcze przed napisaniem tego postu :). Postanowiłem mu jednak dać jedną szansę, wrzuciłem nowe pliki na serwer i tym razem aktywował się bez problemu (czyżby były problemy przez wersję skryptu która była wcześniej? Ciekawe.) Jak na razie działa, zobaczymy co będzie dalej.

Polecam moje pluginy do WordPress'a: WyPiekacz, Meta SEO Pack, User Locker, Google Integration Toolkit i wiele innych :)

Poradnik Webmastera ‰ Ostatnio na blogu:

PoradnikWebmastera-Blog.1.gif

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

moje precle nie chcialy się aktywować gdy miały przedrostek www. gdy go usunełem wszystko poszło gładko

możliwe ze to wina serwera albo ustawień precla

Polecam https://wiki.haszysz.com Wikipedia o Konopniach, tworzone od 2005 roku. Zajrzyj też na forum o marihuanie gdzie możesz skonsultować się w odpowiednim dziale z lekarzem medycznej konopi, który odpowie na wszelkie nurtujące pytania o  medycznej marihuanie https://forum.haszysz.com/forums/medycyna.104/

Jeden wielki pad i tak od lutego. Od lutego nie działa mi przydzielanie nowych linków, z przerwami...

A punkty sobie leżą na boku <lol>

trance_is_not_a_techno_v2.0_by_tvg.gif

Rzetelne i profesjonalne w tym co robi biuro tłumaczeń Katowice wygrało w kategorii najlepsza obsługa klienta.

Tani, profesjonalny zwrot podatku z Niemiec i Austrii. Dodatkowo Kindergeld Austria i Niemcy.

No faktem jest, że system kuleje od jakiegoś czasu, padnięte forum, problemy z akceptacją precli (podświetlone na czerwono) etc. Ale też faktem jest że ma powera i warto z niego korzystać, po 7 miesięcznym doświadczeniu mogę śmiało powiedzieć że samym tylko SeoPodpalaczem można wypychać strony w Top 10 na średnio trudne frazy(dwu-trzy wyrazowe frazy, ponad 1 mln wyników wyszukiwania, branża komercyjna, sklepy etc.) i pozycje są w miarę stabilne.

Ja mam ostatnio problemy tylko z precelkami na 8p.pl - no i wszystko na to wskazuje że to pierwszy i ostatni rok na tym hostingu, ale błąd 500 to normalka na zainstalowanych tam np. drupalach, więc nawet nie walczę z preclami umieszczonymi na tym serwerze.

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

a ktoś wie czy jak skasuję jakiś link to w jakim czasie zostaną usunięte artykuły z preceli ? i czy w ogóle zostaną ?

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

Nic nie ruszylo, nadal stoi, to chyba jakis przypadek u Ciebie. Kurde dziwne ze cos sie dzieje z systemem to nei ma ani jednego czlowieka ktory by powiedzial o co chodzi, generalnie uspokajal nastroje spoleczne zanim ludzie zaczna sie wycofywac z systemu. Jezu czy Wam wogole nie zalezy na tym systemie ?

Przeciez system to LUDZIE, ludzie straca raz zaufanie ciezko ich bedzie potem przekonac do ponownych inwestycji. Slowo komentarza na temat tego co sie dzieje byloby naprawde wskazane. To nie ladnie nas tak traktowac. (:

Pozycjonowanie w Google szansa na sukces twojego biznesu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności