Skocz do zawartości

SeoDopalacz.PL

jez

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Koteczek, pod postem masz opcję "edytuj post", wystarczy zmienić tekst.

Elf, Mmr, proszę o potwierdzenie, czy podczas bieżącego przyrostu (2009-06-08 18:22:27), naliczyły Wam się linki.

Bo na moje oko właśnie namierzyliśmy problem (nieprawidłowy algorytm cięcia dużych punktów za niewielką ilość małych pkt).

Pozdrawiam, J.

[Oczywiście 17:22, niech żyją strefy czasowe. ;)]

Koteczek, pod postem masz opcję "edytuj post", wystarczy zmienić tekst.

[Oczywiście 17:22, niech żyją strefy czasowe. ;)]

Niestety opcja ta jest pod ostatnio wysłanym postem. Przy starszych postach nie ma tej opcji.

Wysłałem raport do adminów z prośbą o usunięcie tego posta.

Pozdrawiam

Koteczek

Jeż, jakbyś mógł spojrzeć na moje konto (login gkeb) bo coś nie moge aktywować jednego precelka. Jako błąd ciągle mam to że nie ma żadnych artów na stronie (przecie nie może ich być jak tam nic jeszcze nie ma opublikowanego).

Czy sprawdzacie i usuwacie zbanowane domeny?

Tak, zbanowane domeny są oznaczane i tworzą zamkniętą strukturę, niepowiązaną z pozostałymi "dobrymi" preclami.

Zaznaczam, że domeny zbanowane nie są bezwartościowe, choćby ze względu na moc obliczeniową ich serwerów.

Qkeb: PM.

Pozdrawiam, J.

Jeżu

Wypchneło jakieś linki po tym jak cos zadzialales, ale znow przestalo

mozez sprawdzic prosze i jakos uzdrowic to moje konto, naprawde nie moge sobie pozwolic na wahniecia zw z przeniesieniem na nowe konto bo mogloby mnie to zbyt wiele kosztowac ):

Pozycjonowanie w Google szansa na sukces twojego biznesu.

Spokojnie MMR, systemy stałe mają to do siebie że nie wypluwają linków gdzie popadnie, ale raz na cykl (dobę) przeliczają gdzie jakie linki i w jakiej ilości mają wyjść. Przeliczenie miało miejsce wczoraj o 17:22, właśnie idzie następne (od ok. 19:15) i może jeszcze potrwać z 20 minut. Pomiędzy jednym a drugim przeliczeniem nic nie ma prawa się zmienić. :-)

Odnośnie net-pointa, domyślam się że problem ma przyczynę w nieprawidłowym wskazywaniu pozostałych po cięciach punktów; przejrzymy to ponownie jutro i w piątek.

Pozdrawiam, J.

Edit: 19:43, zgodnie z przewidywaniami, Wasze przyrosty poszły ok, pozostałych Userów którzy mają z tym problemy lustrujemy w środę i piątek, chować w panelu brzydkie linki i cloaking. :)

Jeżu - myślałem, że tak tylko u mnie jest, ale ostatnio dowiedziałem się, że jednak nie więc: jedyną przeglądarka jaką mogę się dostać na stronę jest już teraz IE. Zaczęło się oczywiście od Firefoxa, pewnego dnia po prostu po wpisaniu adresu seodopalacza zaczęła mi się wyświetlać biała strona. Więc zmieniłem na Chrome. Po jakimś czasie to samo ;-)

Więc nawet ściągnąłem specjalnie IE8. Póki co działa. Wiem że po IE zawsze mogę zainstalować Operę, ale może wiesz wtf się dzieję ;-)

Zaznaczam, że mam 2 konta i na oba się loguję.

Oczywiście wywalam cała historię, cache i ciacha i ciągle to samo. I w domu i w pracy.

Ostatni post na blogu - Po co Ci katalog stron?

if.pl

Ja też mam jedną uwagę.

Lista linków jest domyślnie zawsze zwinięta i trzeba co chwile klikać w zielony krzyzyk aby się rozwinęła.

Czy mogli byście z tego bajeru zrezygnować? Aby cały czas linki były widoczne. Po każdym kliknięciu w cokolwiek linki znowu są schowane. A gdy jest się tych linków kilkaset to skrypt JS rozwijający to wszystko działa 10-15 sek. I robi się to naprawde wkurzające. Nie wyobrażam sobie wchodzenia na podstrone z linkami kiedy ich bedzie ponad tysiac.

Myslałem też że podział na teczki jest przemyslany przez programiste pod względem optymalizacji, że miał na mysli stronicowanie wysietlanych linków, no ale źle myślałem.

.

Też jestem za. Przydałaby się też możliwość hurtowej zmiany przyrostów dziennych i progów punktów dla zaznaczonych linków - zaoszczędziłoby to klikania :blink:

Polecam moje pluginy do WordPress'a: WyPiekacz, Meta SEO Pack, User Locker, Google Integration Toolkit i wiele innych :)

Poradnik Webmastera ‰ Ostatnio na blogu:

PoradnikWebmastera-Blog.1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności