Skocz do zawartości

SeoDopalacz.PL

jez

Rekomendowane odpowiedzi

A nie przesyłałem Ci książek Jeża? B)

Doszedłeś już do tego, na czym polegał problem z logowaniem? Tzn. mam na myśli że "najpierw działało na IE potem przestało, potem działało na FF2 i przestało, potem działało na Operze i przestało a teraz działa na FF 3.5 i na razie jest cool, jeszcze działa ale coś czuję że za tydzień przesiądę się na Chrome ;)" nie jest dla mnie dobrym uzasadnieniem. ;-)

Pozdrwiam, J.

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

:)

Doszedłeś już do tego, na czym polegał problem z logowaniem?

Szczerze, to nie wiem. Wiem że fox 3.5 też miał bloka, po czym po przejściu na tryb prywatny działa.

Do wyboru cookies, cache czy inne bzdety, które omija ten tryb.

I serio, jak coś masz do zaplecza to ja bardzo poproszę info PM, bo mi jedno konto kuleje przez przycięcie.

Ostatni post na blogu - Po co Ci katalog stron?

if.pl

To nie jest poprawna strona zaplecza, nie znaleziono pliku paczki z linkami?

Ktoś może pomóc? ;D

Swoją drogą przydały by się jeszcze takie zakładki z podziałem na grupy, tak jak w "moje linki" to tak samo żeby było w "moje zaplecze" ;)

trance_is_not_a_techno_v2.0_by_tvg.gif

Rzetelne i profesjonalne w tym co robi biuro tłumaczeń Katowice wygrało w kategorii najlepsza obsługa klienta.

Tani, profesjonalny zwrot podatku z Niemiec i Austrii. Dodatkowo Kindergeld Austria i Niemcy.

Zacha, z tego co widzę żadna z nowo dodanych przez Ciebie stron nie wyświetla linków systemowych. Podobnie, nie wyświetla linków innego systemu (tylko jego adres), więc najprawdopodobniej błąd jest po Twojej stronie.

Nie używaj przycisku "aktywuj", w wypadku prawidłowej instalacji, Zaplecze w momencie pierwszego pobrania linków "przywoła" naszego robota i samo się aktywuje.

Pozdrawiam, J.

P.S. Na spamie nie stawia się reklam G. ;)

Edit: Możemy zrobić jak więcej osób będzie za tym optować, ale patrząc na zaplecza raczej byłoby to mało funkcjonalne ;) (w nowym projekcie mamy pod to dobre, zupełnie inne rozwiązanie, ale o tym w przyszłości).

Jeżu możesz mi aktywować preselki? Męczę sie z tym już od 3 miesięcy, CHMODY 777 na wszystkie pliki są, nawet wywalenie wszystkiego i ponowne dodanie plików nie pozwala na aktywację.

Na jednych mam "nie znaleziono żadnych podstron", a na innych "błąd proxy" chociaż 2 preselek na innej domenie ale tym samym hoscie dziala bez problemu.

Pozdro

trance_is_not_a_techno_v2.0_by_tvg.gif

Rzetelne i profesjonalne w tym co robi biuro tłumaczeń Katowice wygrało w kategorii najlepsza obsługa klienta.

Tani, profesjonalny zwrot podatku z Niemiec i Austrii. Dodatkowo Kindergeld Austria i Niemcy.

Panowie, pytanie za 100pkt, czy wie ktokolwiek w jaki sposob moge zmniejszyc liczbe linkow przydzielonych ?

Mam np dodanych 5000 pkt na dana fraze i chcialbym zmniejszyc te liczbe do 4000 - przyciąć, gdy probuje to zrobic przez edycje linka nic to nie daje, czy sa jakies inne sposoby (poza usunieciem linku i dodaniem go ponownie z odpowiednia liczba pkt) ?

Pozycjonowanie w Google szansa na sukces twojego biznesu.

Panowie, pytanie za 100pkt, czy wie ktokolwiek w jaki sposob moge zmniejszyc liczbe linkow przydzielonych ?

Też o to pytałem

Wpisz w "Przyrost dzienny" minusową wartość

Od razu o tym pomyslalem ale nie sadzilem ze to moze zadzialac (((:, dzieki

Pozycjonowanie w Google szansa na sukces twojego biznesu.

Jeżu, jakiś czas temu wyzerowało mi punkty za precla www.ko... - mógłbyś na to zerknąć? Nie jestem pewien, ale chyba właśnie tą domenkę zapomniałem przedłużyć w terminie i kilka dni była niedostępna.

Polecam moje pluginy do WordPress'a: WyPiekacz, Meta SEO Pack, User Locker, Google Integration Toolkit i wiele innych :)

Poradnik Webmastera ‰ Ostatnio na blogu:

PoradnikWebmastera-Blog.1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności