Skocz do zawartości

SeoDopalacz.PL

jez

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki. Dostałem odpowiedź na PM. Niestety masz pełną skrzynkę, więc w skrócie odpiszę tutaj: tą domenkę dodałem do systemu kilka dni po jego oficjalnym starcie (z tamtego też okresu jest dostępny log robota), i nie było z nią żadnych problemów - aż do tej pory. Ostatnie problemy jakie miałem dotyczyły m.in. www.l... - te precle wtedy przeinstalowałem, i w chwili obecnej mają więcej punktów niż domena www.k... Domenę tą odnowiłem 4 czerwca, a punkty wyzerowało mi gdzieś ok. 8-9 czerwca.

Polecam moje pluginy do WordPress'a: WyPiekacz, Meta SEO Pack, User Locker, Google Integration Toolkit i wiele innych :)

Poradnik Webmastera ‰ Ostatnio na blogu:

PoradnikWebmastera-Blog.1.gif

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Przyjąłem (dzięki za alert). Cały dzień nie mieliśmy netu w biurze (jak my kochamy TPSA), serwer podniesie się w ciągu 2 minut od teraz.

W nocy z wczoraj na dziś były 3 przeliczenia punktów do wyrównania, dzisiejsze pójdzie w nocy.

Pozdrawiam, J.

Już wszystko gra.

Co moze być powodem nagłeego wyzerowania wszystkich punktów w statystykach na gorze strony?

Niby punkty w dziale "Twoje Preselle" wyglądają ok. Tylko ja tak mam?

Po zalogowaniu się na Twoje konto widzę że wszystko jest ok (być może zalogowałeś się w momencie przeliczenia dobowego - to wszystko co przychodzi mi do głowy). Przy okazji, popraw precelki. ;)

Pozdrawiam, J.

Witaj,

Paczki a nie teczki ;). Prawdopodobnie istniejący mod_rewrite uniemożliwia odczytanie pliku. Zaplecza nie musisz aktywować (nie używaj opcji aktywacji), po dodaniu kodu do strony, w momencie pierwszego pobrania linków, przywoła robota do siebie i aktywuje się samoczynnie.

Innymi słowy podczas instalacji zaplecza wykonujesz kolejno czynności:

- dodajesz adres do panelu

- kopiujesz pliki i tworzysz katalog

- ustalasz prawa jak w instrukcji

- wklejasz kod php do istniejącej strony

- po odświeżeniu strony (F5 w przeglądarce) masz gotowe, aktywowane zaplecze

W razie dalszych problemów, dzwoń pod nr stacjonarny podany w zakładce "kontakt" (ok. 9-17), lub pisz na forum.

Pozdrawiam, J.

Witaj,

Paczki a nie teczki ;). Prawdopodobnie istniejący mod_rewrite uniemożliwia odczytanie pliku. Zaplecza nie musisz aktywować (nie używaj opcji aktywacji), po dodaniu kodu do strony, w momencie pierwszego pobrania linków, przywoła robota do siebie i aktywuje się samoczynnie.

Innymi słowy podczas instalacji zaplecza wykonujesz kolejno czynności:

- dodajesz adres do panelu

- kopiujesz pliki i tworzysz katalog

- ustalasz prawa jak w instrukcji

- wklejasz kod php do istniejącej strony

- po odświeżeniu strony (F5 w przeglądarce) masz gotowe, aktywowane zaplecze

W razie dalszych problemów, dzwoń pod nr stacjonarny podany w zakładce "kontakt" (ok. 9-17), lub pisz na forum.

Pozdrawiam, J.

Dziękuję Bardzo

Już sobie poradziłem i jest ok.

Mam jeszcze pytanie,ponieważ mam 6 anchorów,a aktywne są tylko 2.Czy mam poczekać czy może coś zmienić z tymi linkami?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności