Skocz do zawartości

SeoDopalacz.PL

jez

Rekomendowane odpowiedzi

Do usług.

Po liczbach anchorów poznaję że sprawę równolegle wyjaśniliśmy już dzisiaj telefonicznie, dlatego nie będę się publicznie powtarzać. :-)

Pozdrawiam, J.

i to sie nazywa profesjonalny support , szkoda ze tylko 3 systemy ma taki ale własnie za tym przemawia ich profesjonalizmy - brawo

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie działa pobieranie skryptu zaplecza, a przy próbie pobrania skryptu precla okienko zapisywania pliku pojawia się aż trzy razy (Firefox 3). Mógłbyś Jeżu na to zerknąć?

Edit: nie działa pobieranie po kliknięciu na link "Pobierz skrypt Zaplecza.". Pobieranie po kliknięciu przycisku działa (i tutaj tez pobiera się od razu 3 razy).

Polecam moje pluginy do WordPress'a: WyPiekacz, Meta SEO Pack, User Locker, Google Integration Toolkit i wiele innych :)

Poradnik Webmastera ‰ Ostatnio na blogu:

PoradnikWebmastera-Blog.1.gif

Witaj,

Od kilku dni mamy chwilowy przestój w update dobowych. Tak jak pisałem wcześniej, dodajemy linki w ilości 30 (31) przyrostów miesięcznie, stąd może się zdarzyć, że przez kilka dni przyrostó nie ma, a później w ciągu jednego dnia jest kilka przyrostów. Nie skutkuje to skokowymi pozycjami (jak jeden z Użytkowników sugerował mailowo), ponieważ robot bez względu na ilość zczytanych linków i tak nie widzi ich natychmiastoto po wypchnięciu, ale dopiero po wejściu na stronę (niekiedy może to mieć miejsce i po miesiącu od pojawienia się linka, dlatego tak ważne jest automatyczne podlinkowanie wpisów Zapleczem, czyli małymi punktami). Trafiłeś do systemu jako nowy Użytkownik w ostatnim okresie, stąd mogłeś o tym nie słyszeć.

Pozdrawiam, J.

Dlaczego nie ma możliwości raportowania złych preselli?

Większość linków z mojego zaplecza to albo linki prowadzące do strony głównej (zamiast do mojego wpisu) albo wygasłe domeny.

Nie pisałbym tego, gdyby takei przypadki były sporadyczne, ale sporadyczne nie są a odważę się stwoierdzić że takie złe linki to większość na moim zapleczu.

Edit: loguję się do seodpolacza i kolejny raz mój presell jest nieaktywny.

Do d. z takim system.

Spadam.

Witaj,

Istnieje możliwość raportowania złych preselli (10 losowo dziennie/konto, by uniknąć potencjalnych nadużyć, dodatkowo ta opcja jest dostępna dla Użytkowników, którzy dodali do systemu 10 domen-preselli). W momencie usunięcia niedziałającego precla, linki które emitował, są wypychane w takiej samej ilości w innych preclach.

Preselle o których mówisz, wylatują (tzn. mają zerowane punkty) automatycznie poprzez robota. Ze względu na konstrukcję skryptu zaplecza, tzn. do 14-21-dniowy cykl wyświetlania linkó (która ma swoje zalety i wady, zdecydowaliśmy że będzie właśnie taka) może się niestety tak zdarzyć, że nieprawidłowe linki na zapleczu będą się rotować przez długi okres czasu.

Pozdrawiam, J.

• 2 tygodnie później...

Witam

Mam problem.Pozycjonuję stronę na rózne anchory.Na stronie pensjonatu mam zaplecze do strony pozycjonowanej.

Wszystko jest dobrze ale jak wpisuję w googlach "ośrodki odwykowe pomorskie","ośrodki odwykowe kaszuby" to zamiast strony pozycjonowanej wyrzuca stronę na której jest zaplecze .Co to może być?

Moje konto to wit75

Stało się tak z tego względu, że podszedłeś do sprawy z głową i zaplecze w Twoim wykonaniu niesie ze sobą merytoryczną wartość. Na pierwszy rzut oka przy tej frazie którę podałeś wypozycjonowało się contentem (przejrzałem pozostałe i musisz poczekać na większe ilości punktów - pozycjonowanie to proces długotrwały).

Jak tam, ruszy coś? Wrzuciłem parę tygodni temu stronkę do podlinkowania i jak na razie przydzieliło mi linki jeden jedyny raz, a powinno już przynajmniej kilkanaście. Punkty do wykorzystania oczywiście są zarówno małe jak i duże.

Kiedy (i czy) planujecie reaktywować ten system?

kamil1, faktycznie, w ciągu ostatnich 14 dni były 3 update (łącznie 14 cykli), stosujemy zasadę średnio 1 przyrostu dziennie, co oznacza że może się zdarzyć że kilka dni nie będzie przyrostu, a kolejnego dnia będzie kilka przyrostów, aby wyrównać średnią. Nad każdym przyrostem czuwa programista/bazodanowiec, ponieważ przy tak dużym systemie presell (który jest o wiele bardziej zasobożerny niż inne), bazy lubią szwankować. Jeżeli przyrostów nie miałeś dłuższy czas, upewnij się że nie przekroczyłeś dostępnej ilości punktów z uwzględnieniem cięć za brak zaplecza.

elpav, No tak, wydało się. !!!

Pozdrawiam, J.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności