Skocz do zawartości

SeoDopalacz.PL

jez

Rekomendowane odpowiedzi

Jeżu - pełna skrzynka w PIO, w SD jakoś mi strona z kontaktem zniknęła z pola widzenia.

Chcę się dowiedzieć, dlaczego moja domena jest na liście zablokowanych, bo zabronionych słów to ona nie posiada w sobie ;)

Proszę o info najlepiej PRIV.

Pokażę wam tylko systemy wymiany linków.

kruzyk.1.gif

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witaj,

Dodana strona nie jest zaindeksowana w Google. Wpisz w Google:

site:www.adresdomeny.pl

, uzyskasz 0 wyników. Podlinkuj stronę, a po pewnym czasie robot na nią wejdzie, zaindeksuje i po odświeżeniu site: przez system, system wyświetli punkty.

Małe punkty to tylko przelicznik i nie wpływają bezpośrednio na ilość linków produkowanych przez system, ale na ich jakość (stopień zaindeksowania, czyli ilość linków, jakie zobaczył robot Google). Dla dobrej indeksacji wpisów zawierających Twój link, które pojawiają się w innych preclach, powinieneś dołożyć tyle małych punktów, ile masz dużych.

Pozdrawiam, J.

Witaj,

Dodana strona nie jest zaindeksowana w Google. Wpisz w Google:

site:www.adresdomeny.pl

, uzyskasz 0 wyników. Podlinkuj stronę, a po pewnym czasie robot na nią wejdzie, zaindeksuje i po odświeżeniu site: przez system, system wyświetli punkty.

Małe punkty to tylko przelicznik i nie wpływają bezpośrednio na ilość linków produkowanych przez system, ale na ich jakość (stopień zaindeksowania, czyli ilość linków, jakie zobaczył robot Google). Dla dobrej indeksacji wpisów zawierających Twój link, które pojawiają się w innych preclach, powinieneś dołożyć tyle małych punktów, ile masz dużych.

Pozdrawiam, J.

Dziękuję

Jasne.

Sprawdź ilość dużych punktów które już skonsumowałeś (https://www.seodopalacz.pl/moje_linki.html - przydzielono, na samym dole) i łączną ilość punktów dużych po uwzględnieniu cięć za brak punktów małych (podsumowanie masz na samej górze, pod "wyloguj"). Po odjęciu wychodzi, że w chwili obecnej nie masz więcej punktów (codziennie dochodzi tyle, ile masz w podsumowaniu https://www.seodopalacz.pl/moje_preselle.html minus cięcia za brak zaplecza).

Pozdrawiam, J.

Masz dwie opcje:

- zdobycie/wydzierżawienie większej ilości małych punktów (dodaj więcej zaindeksowanych stron - musisz ich stworzyć po prostu więcej, lub kup punkty na rynku)

- zdobycie/kupienie większej ilości dużych punktów (dodaj więcej domen/subdomen jako precle, lub kup punkty na rynku)

Opcja pierwsza jest o tyle lepsza, że będziesz miał lepiej zaindeksowane wpisy.

Pozdrawiam, J.

Witam

Próbuje się skontaktować w sprawie wątpliwości co do systemu z Jezem

ale:

-telefon nie działa ( numer wczoraj zniknął też ze strony ??)

-na maile nikt nie odpowiada

-na skypie także brak kontaktu

chyba to trochę niepoważne

pozdrawiam

proszę o sprawdzenie moich linków

dodałem wiele unikatowych domen oraz IP i trochę artykułów z dość dużą jak na parę dni ilością Dużych Punktów

a linków jak nie ma tak nie ma

macus1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności