Skocz do zawartości

SeoDopalacz.PL

jez

Rekomendowane odpowiedzi

Yeden tutaj chodzi o IP na danym koncie. Jak masz 2 strony na tym samym IP i ta z bonusem wylatuje to dodając ją ponownie tracisz bonusa, ale gdy ktoś inny ma na tym samym IP, a Ty masz jedną i ona wyleci to podpinając ją ponownie dalej masz bonusa.

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja mam na wszystkich preselkach cos takiego :

[ Silnik ] SeoDopalacz Bot 2.1a... Start [ OK ]

[ Baza Danych ] Pobieranie Informacji o Presellu... OK [ OK ]

[ Mod ] Moduł cURL... Start [ OK ]

[ Mod ] Moduł Proxy... Start [ OK ]

[ Silnik ] Adres: www.....pl OK [ OK ]

[ Silnik ] Brak Odwzorowania ! [ BŁĄD ]

Wie ktos o co chodzi ?

Kapania Adwords -  https://kcmobile.pl tel. 604 939 140, e-mail: biuro@kcmobile.pl

Yeden tutaj chodzi o IP na danym koncie. Jak masz 2 strony na tym samym IP i ta z bonusem wylatuje to dodając ją ponownie tracisz bonusa, ale gdy ktoś inny ma na tym samym IP, a Ty masz jedną i ona wyleci to podpinając ją ponownie dalej masz bonusa.

Nie masz racji. Mam w systemie dwie strony na różnym IP. Jedna ma bonus, druga nie ma. Gdyby było tak jak mówisz, bonus miałyby obie.

Jedna cudownie ozdrowiała (ta z bonusem), druga ma wszystko ok, a na koniec

[ Baza Danych ] Losowanie podstrony... Nie odnaleziono żadnych podstron ! [ BŁĄD ]

i ###### blada. Nie wiem o co chodzi, bo podstrony są.

I te teksty:

Kodeki - Sąsiedzi wezwali straż pożarną, która szybko ugasiła ogień. 98 000 zł) i spaliła je we własnym domu. Po swoim trzygodzinnym expose nadano mu przydomek "Fidela Castro polskiej polityki". To skarbiec starożytnej mądrości. Nowe rozwiązanie wykorzystuje technologię MIMO –

Jeżu, chyba pan Bóg pokarał Cię takim betatesterami.

Eksperyment Discover.pl

kurde dość tego mam, robiłem jak radził zero3 i przed aktywacją stronki odświeżałem i na ftp były już pliki w folderze, niestety nadal komunikat:

Baza Danych ] Losowanie podstrony... Nie odnaleziono żadnych podstron ! [ BŁĄD ]

i bądź tu mądry.. może ja napisze pw do jeża i da się to ręcznie zrobić? albo proszę jakąś skuteczną instrukcję :)

Drukarka przestaje już drukować? Kup tusze i tonery na inkhouse.pl !

Na logikę: Dużo hostingów ma 1 IP, więc nie było by sensu dokopywać nowych kont u różnych dostawców ponieważ ryzyko, że już takie IP jest w systemie było by znaczne.

Przepraszam. Pomyliłem się!

Jeżeli wprowadzisz do Systemu domenę precla obsadzoną na IP, którego jeszcze nie było w Systemie, za tego precla otrzymasz dwukrotnie więcej punktów

Pierwszy zgarnia wszystko...

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

Panowie,

Większość z Was nie zdaje sobie sprawy z tego, ile to kosztuje energii (a kosztuje dużo), a widzę że podczas mojej nieobecności doprodukowaliście kolejne podstrony, stąd odpowiem tylko w trzech słowach:

- Błędy z aktywacją proszę ignorować, i tak każda strona jest moderowana ręcznie, ręcznie (zdalnie) przejrzymy każdego Waszego precla czy Zaplecze.

- Problemy proszę zgłaszać bezpośrednio do supportu, skype: seodopalacz1, 2, 3 (dzisiaj dajcie się już wyspać, jesteśmy od jutra rana)

- Bonusy za IP są w obrębie całego systemu, "kto pierwszy ten lepszy". Dezaktywacja nie usuwa bonusa, przy czym już reinstalacja(usuwanie) - tak (Yeden - to odpowiedź na Twoje pytanie). W większości wypadków nie trzeba reintalować precla, wystarczy do nas przedzwonić/przeskypeować, administracja w 99% przypadków może to zrobić zdalnie.

- Nt. pytania Zajadacza i Lesia rozpiszę się jutro, bo widzę że zmieniliście ton ze złośliwego na pytający. ;)

Na wszystkie nieodpowiedziane pytania odpowiemy jutro, teraz już zasypiamy z otwartymi oczami. Dobrej nocy!

Pozdrawiam, J.

DLA COM.PL 0 / 6300 (+63 dziennie) + Bonus za Friendly 10% oraz 100% za U IP

Dla PL 0 / 5000 (+50 dziennie)

DLA ORG,INFO,BIZ.PL 0 / 3000 (+30 dziennie)

3000p + 10%(300p) + 100%(3000p) = 6300p

5000p PL się zgadza, jak odświeżysz precla to naliczy jeszcze 10% za mod rewrite i będzie 5500p

3000p za org,info,biz.pl również się zgadza

Czyli lekka lipa z naliczaniem dla ORG INFO i BIZ

Co jeśli mam wartościowe domeny główne ?

domena.biz.pl

domena.info.pl

itd.

Cenię również domeny główne dla info czy biz.

Po odświeżeniu jak piszesz, nie nalicza mi dodatkowych 10% za friendly.

Na 8 - domen naliczyło mi jedynie dla 2 .

Druga sprawa to IP - wynika z tego kto pierwszy doda domeną z danego IP temu przypadnie Bonusik.

Największą głupotą jest uczenie się tego, co potem trzeba zapomnieć [...]
- Miarą mówcy nie jest ten kto mówi, lecz ten co słucha [...] / Platon (ok. 437 - 347 p.n.e.)

Drogi wszechświecie, przestań no lecieć w kulki!

Druga sprawa to IP - wynika z tego kto pierwszy doda domeną z danego IP temu przypadnie Bonusik.

Czyli osoby, które w systemie są dłużej mają lepszą sytuacje. Sprawiedliwość musi być ...

1. Jak można się do stać na FORUM ;)

"Twoje konto nadal oczekuje na zatwierdzenie przez administratora."

I trochę już czekam :)

2. Przydałaby się opcja edycji artykułów po dodaniu. Podział automatem robi drobną a zarazem bezsensowną masakrę.

W zasadzie wszystko to SPAM. Funkcja moderacji artykułów jest w takim przypadku zupełnie niepotrzebna.

Na jednej ze stron mam: - swobód (kilka cyferek z błędnego kodowania)? mogli - i dalej bełkot

Niczym się to nie różni od różnych autogeneratorów.

Pomysł bardzo dobry, ale już teraz trzeba zacząć DBAĆ O JAKOŚĆ.

Pozdrawiam,

Mariusz

Ps.

"Dodanie Zaplecza na domenie oznacza obowiązek wyświetlania linków na wszystkich subdomenach."

Dlaczego ?

Wolałbym decydować gdzie i co dodawać.

Nie wszystkie subdomeny są do pokazania (nawet w takim systemie).

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

1. Jak można się do stać na FORUM ;)

"Twoje konto nadal oczekuje na zatwierdzenie przez administratora."

Mail aktywacyjny na forum został wyłączony; możecie się swobodnie rejestrować bez aktywacji.

admini zdaje sie poszli spac, jesli nie mozesz obecnie wejsc to pewnie musisz poczekac do rana :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności