Skocz do zawartości

SeoDopalacz.PL

jez

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Przyjrzałem się ponownie ;), Twoje konto i precle działają poprawnie, podobnie jest w wypadku linków.

Wyjaśnię Ci, co oznaczają poszczególne informacje u góry:

Pkt. duże: XXX (po cięciu: XXX) | Pkt. małe: XXX

Dostępne linkom: XXX | Dostępne przelewom: XXX | Zużyte XXX

Pkt duże: całość punktów dużych z precli i kupionych (z przelewów pomiędzy Użytkownikami)

Pkt małe: całość punktów małych z zaplecza i wydzierżawionych (dzierżawa zaplecza od innych Użytkowników)

(po cięciu: ...): całkowita ilość punktów do dyspozycji, po cięciach za małą ilość zaplecza

Zużyte: ilość punktów, które na chwilę obecną skonsumowałeś przerabiając je na wpisy (suma kolumny "przydzielono" w listingu linków)

Dostępne linkom: ilość punktów, które Ci pozostały, jest to ilość dużych punktów po cięciu minus ilość zużytych punktów

Dostępne przelewom: ilość punktów, które Ci pozostały (jak wyżej), ale bez uwzględnienia punktów z przelewów i PP, których nie można dalej przelewać.

Przy przyrostach rzędu 5000 pkt dziennie musisz ich tyle samo dostarczać (czyli przy braku zaplecza, uwzględniając że 50% punktów będzie obcięta, musisz dorzucać 10.000 pkt dziennie). Jeżeli konsumujesz np. 5000 pkt dziennie, a dokładasz dziennie np. 50, to "stać Cię" na 1/100 linków, które chciałbyś "kupić".

W razie problemów jestem pod telefonem.

Pozdrawiam, J.

Witam. Mam pytanie do Jez ;) Czy mógł by Pan pousuwać trochę wiadomości na skrzynce gdyż nie można nic do Pana napisać. Pisze: Wystąpiły następujące błędy

Ta wiadomość nie może zostać doręczona, ponieważ skrzynka odbiorcy jest pełna.

Prywatna wiadomość NIE została wysłana :):):D:D:D

Chiałem coś od Pana odnośnie seodopalacz.pl jednak nie odnalazłem maila na Pana stronie Pozdrawiam Serdeczmoe. Bym był bardzo wdzięczny

• 2 tygodnie później...

A ja mam jedno pytanie odnosnie dzialania, w dokumentacji pisze ze linki beda sie utrzymywac tak dlugo jak bede przykladal punkty, ale ja chce osiagnac poziom np 200 linkow i na tym poprzestac (ustawiam limit) i skupic sie na innych, jak system zachowuje sie w tym przypadku?

Ecommerce 2.0 od strony technicznej

Koszulki dla programistów: LINUX, PHP, JAVA..

Na Twoim przykładzie:

200 linków = 1000 pkt

Ustawiasz link (przykładowo) moc: 0, przyrost: 50, max: 1000, system przez kolejnych 20 dni (20=1000/50) będzie zwiększał moc o 50 pkt (wypychając 10 linków dziennie), aż osiągnie próg 1000 pkt i wtedy przyrost się zatrzyma. Od tego momentu będziesz miał łącznie 200 linków i ta liczba będzie się utrzymywać (jak ktoś wyjmie z systemu stronę na której był link lub nie przedłuży domeny, link zostanie wypchnięty gdzieś indziej, żeby utrzymać status quo). Przez cały ten czas musisz zapewnić zapas punktów, żeby wystarczyło na pokrycie zapotrzebowania na przyrost 50 pkt dziennie, jeżeli zabraknie Ci punktów to przyrost się zatrzyma.

Pozdrawiam, J.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności