Skocz do zawartości

SeoDopalacz.PL

jez

Rekomendowane odpowiedzi

ja chce osiagnac poziom np 200 linkow

Jeśli na Twoim koncie będziesz miał pokrycie dla 1000 punktów (200 x 5 punktów za artykuł z linkiem w preclu) to linki będą wyświetlane w preclach. Nie musisz ich non stop dodawać, możesz poprzestać na takim poziomie jaki sobie założysz.

// Edit: Jeż był szybszy ;)

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dzieki! Panowie, w takim razie jeszcze jedno...

Wiadomo ze "oficjalnie" Google nie kaze nawet za najgorsze spamowe linki przychodzace (video Matta Cuttsa) argumentujac ze przeciez wlasciciel strony nie ma kontroli nad tym kto do niego linkuje ale nie jest tajemnica ze wiele osob z tego forum twierdzi ze dostalo filtr w wyniku testow systemow swl lub naglego znikniecia linkow z takich systemow. Jak to wlasciwie jest?

- Jaka ilosc linkow mozna uznac za bezpieczny przyrost dzienny/tygodniowy (usrednienie danych systemu) ?

- Jakies znane przypadku zakonczenia wspolpracy z SD, naglej utraty linkow i filtrow?

pozdr

Ecommerce 2.0 od strony technicznej

Koszulki dla programistów: LINUX, PHP, JAVA..

W przyszłości spotkasz się z wieloma przykładami hipokryzji ze strony Google, która służy tylko temu, abyś wybierał płatne AdWords, a nie bezpłatne (czyli nieopodatkowane przez Google) SEO. Przykładem mitów nie mających potwierdzenia w faktach jest to, że linki ze spamu szkodzą, czy że nie da się zaszkodzić stronie z zewnątrz.

- Jeżeli ładnie sobie linkujesz wpisy wstawiając zaplecze w stosunku 1:1, to bezpieczny przyrost to ok. 20-50-100 (maksymalnie!) punktów dla nowych stron. Oczywiście stare strony wytrzymają i maksymalny przyrost, ale w praktyce rzadko się to stosuje.

- Zdroworozsądkowo nie ma sensu kończyć współpracy, bo subdomena Cię nic nie kosztuje, a daje linki za free (jakiś minimalny transfer). W praktyce, jeżeli pozycjonujesz tylko systemami, po zdjęciu punktów z systemu rotacyjnego strona utrzymuje się jeszcze 2 tygodnie, po zdjęciu punktów z SeoDopalacza trzyma się maks. do 2 miesięcy.

Pozdrawiam, J.

A, dodam jeszcze, że w praktyce warto sobie rozplanować linki na co najmniej 100 dni w przód, kiedy masz dzienne przyrosty punktów za precelka i takie same przyrosty możesz ustawić w linkach, a po 100 dniach dodać nowe domeny.

- Jakies znane przypadku zakonczenia wspolpracy z SD, naglej utraty linkow i filtrow?

nic sie nie stanie , strony są bez żadnej mocy żadna nigdy nie widziała PR na oczy , więcej zyskasz dodają do katalogów

- Zdroworozsądkowo nie ma sensu kończyć współpracy, bo subdomena Cię nic nie kosztuje, a daje linki za free (jakiś minimalny transfer). W praktyce, jeżeli pozycjonujesz tylko systemami, po zdjęciu punktów z systemu rotacyjnego strona utrzymuje się jeszcze 2 tygodnie, po zdjęciu punktów z SeoDopalacza trzyma się maks. do 2 miesięcy.

z tym okresem spadnięca strony to kit

Seodopalacz jest adderem tylko z tą różnicą ze mniej wartościowym o ile ma jeszcze jakąś wartośc , można dodać do niego zbanowane domeny za które otrzma się wieczne linki , nie jest prawdą ze linki zostają ściągnięte takie było założenie być może systemu ale system nie sprawdza nie ściąga .

SD jest to jedyny system (adder) gdzie za zbanowaną domene można dostać punkty

nic sie nie stanie , strony są bez żadnej mocy żadna nigdy nie widziała PR na oczy , więcej zyskasz dodają do katalogów

albo kłamiesz, albo nie miałeś do czynienia z SD, albo nie zrozumiałem tego wyżej

mam tam precle, które mają PR >= 0 na zarówno na domenie i na podstronach

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Ocenę wiarygodności pierwszego posta napisanego zaraz po rejestracji i wstawieniu do stopki linka do pseudokonkurencyjnego systemu (notabene strasznej klapy finansowej i domenowej, stworzonego na bazie skradzionego mi konceptu) pozostawiam Wam samym. :-)

albo kłamiesz, albo nie miałeś do czynienia z SD, albo nie zrozumiałem tego wyżej

mam tam precle, które mają PR >= 0 na zarówno na domenie i na podstronach

I tutaj trafiłeś w samo sedno. Ja również mam masę precli z PR i PR na podstronach (rekordziści nabili sobie silnym dopalaniem linki z podstron-trójek-czwórek), ci Użytkownicy którzy są w SeoDopalaczu od 2 update PR i korzystają z Zaplecza, widzą linki do swoich wpisów-podstron z PR. To prawda że wielu Użytkowników nie linkuje wpisów z Zaplecza i liczy na indeksację na zasadzie łutu szczęścia, ale tutaj mijają się z koncepcją SD i faktycznie osiągają efekty zbliżone do prostackich dodawarek (nie ma czemu się dziwić, jak nie rozumie się na czym to polega).

Dla zobrazowania, po dzisiejszym update w ciągu doby, do ściągnięcia jest zaznaczonych sumarycznie 127746 wpisów-podstron z linkami (ok. 12 na precla) - są ściągane sukcesywnie na miarę zgłaszania się precli (w chwili obecnej mamy początek kolejki, zgłosiło się ok. 11%), a do wypchnięcia pozostanie 91804 wpisów (z czego 3267 unikalnych, czyli biorąc średnią, 1 link wychodzi w 28 wpisach, czyli Użytkownicy określają średni przyrost na 140 pkt dziennie).

Pozdrawiam, J.

• 2 tygodnie później...

Jeżu już pisałem na skype pare mc temu i wciąż nikt mi błędu nie usunął.

Mój login w systemie to senn

Chodzi o jedną z moich domen w presell, która nabiła mi już prawie 2,5 tys dużych pkt ale te pkt nie są wliczone w ogólnie dostępną puulę. Strona jest nieaktywowana, na różowo mimo że wszystko jest ok z instalacją.

Proszę o naprawienie tego errora i te pkt które przez ten czas nabiła strona chciałbym w końcu wykorzystać.

Dziękuję i pozdrawiam

o0

gdybyś zechciał przeczytać wątek to byś wiedział ze SD jest jedynie utrzymywany przy życiu, sam jez napisał ze to mały nie wypał na którego nie mają już czasu:

Obecnie pracujemy nad rozwiązaniem stricte rotacyjnym, dlatego trudno nie przyznać, że SD poza klasyczną "konserwacją" zszedł na drugi plan.

Warto odrzucić górnolotne idee które w praktyce nie zawsze aż tak dobrze się sprawdzają i zwyczajnie porównać skuteczności.

Chodzi o jedną z moich domen w presell (...)

Witaj,

Problem został już rozwiązany. Nie otrzymałem wcześniej komunikatu na Skype - na przyszłość "dobijaj się" a postaram się załatwić Ci sprawę od ręki. Pozostałe Twoje strony działają poprawnie (poza jedną, na której nie ma skryptu).

Życzę miłego korzystania z systemu. :-)

Pozdrawiam, J.

gdybyś zechciał przeczytać wątek to byś wiedział ze SD jest jedynie utrzymywany przy życiu, sam jez napisał ze to mały nie wypał na którego nie mają już czasu:

Obecnie pracujemy nad rozwiązaniem stricte rotacyjnym, dlatego trudno nie przyznać, że SD poza klasyczną "konserwacją" zszedł na drugi plan.

Warto odrzucić górnolotne idee które w praktyce nie zawsze aż tak dobrze się sprawdzają i zwyczajnie porównać skuteczności.

4 miesięce zipie, no nieźle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności