Skocz do zawartości

SeoDopalacz.PL

jez

Rekomendowane odpowiedzi

Cała przyjemność po mojej Stronie drogi Michale :-)

Userów zapewnie bardzo cieszy fakt, że setki byle dupereli niedziałająch w systemie zgłoszonych w tym temacie są załatwione od ręki przez headadmina.

Zapewnie korzystnie to wpływa na wizerunek jakości systemu, a przecież pijar był tak udany ;-)

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jezu, co się dzieje z przydzielaniem linków?

Pkt. duże: 1009009 (po cięciu: 644988) | Pkt. małe: 1886

Dostępne linkom: 638216 | Dostępne przelewom: 5423 | Zużyte 6772

Jednak linków nie przybywa. Dodatkowo zauważyłem, że moc wcześniej dodanych linków nie wzrasta - pomijając te, którym nic nie przydzielono, na mocy zyskały najświeższe linki tylko - tak jakby wcześniej dodane się nie załapały...

konto jak tutaj.

Pokażę wam tylko systemy wymiany linków.

kruzyk.1.gif

Witam.

Od dawna na większości precli jest 5 podstron i stoi. Zaindeksowały się te pięć dawno i stoi. Proszę o odwiedziny. login: grozny.

Jeszcze pytanie co znaczy dziesięć dodanych i działających precli by odblokować moderację. Mam właśnie dziesięć i chyba czegoś jeszcze mi brakuje.

Pozdrawiam

Witaj,

Niektóre z precli będą miały niedużą ilość podstron, inne będą miały wiele. Masz na koncie i precle które mają po 5 zaindeksowanych podstron (docelowo) i 500. Ilość punktów nie zależy od ilości podstron, ale od rodzaju domeny, czasu w systemie i ew. bonusów/kar (ip, mod_rewrite, ew. brak/niedobór zaplecza).

Odnośnie moderacji: "powyżej" 10-ciu, czyli 11 i więcej. :-)

Pozdrawiam, J.

• 2 tygodnie później...

Witaj,

Miło słyszeć.

Punkty możesz dokupić na wolnym rynku, z tego co widzę po opisach gg, user Gamsiu ma teraz coś na sprzedaż. System jako taki nie utrzymuje się ze sprzedaży punktów ani jej nie prowadzi, jeżeli się do nas zgłosisz, możemy co najwyżej pokierować Cię do któregoś z Użytkowników.

Pozdrawiam, J.

gdy chce dodać arty wyskakuje Wystąpił błąd Zapisu / Odczytu. Przepraszamy.

mój login : marches

proszę o poprawienie

Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki.

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności