Skocz do zawartości

SeoDopalacz.PL

jez

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam,

wielka prośba do adminow seoDopalacza - od 4 tygodni nie przydzielił mi sie zaden link, pisałem na forum.seodopalacza ale dalo to zerowe skutki - nikt się tym nie zajął - jak linki sie nie przydzielały tak się nie przydzielają. Forum seodopalacza zostało wyłączone i nawet nie ma gdzie sie dowiedzieć co jest grane z tym systemem - czy jeszcze trzymać kilka zapleczy czy już można się zbierać z tego systemu bo został zapomniany ;]

Bardzo proszę o sprawdzenie co się dzieje na moim koncie, że linki się nie mnożą -> moj login w seodopalaczu: seoareczek

Pozdrawiam ...

Witaj,

Mikeusz - strona którą wskazałeś nie należy ani do starego ani nowego systemu. Użytkownicy (poza opcją blokowania stron erohazardowych w SeoPartnerze, począwszy od drugiego pobrania i możliwością zgłaszania takich fraz administracji jako niezgodnych z regulaminem w SeoDopalaczu) nie mają wpływu na wybór stron linkowanych przez innych Użytkowników.

Pies - zlokalizowane, załatwione.

Seoareczek - w związku z przebudową systemu i zmianą serwerów, przez ok. 10 dni nie szły przyrosty (update dobowe). Dzisiaj ok. 15-tej odpalony został pierwszy przyrost, a do ok. 3 w nocy odpalimy jeszcze ok. 10.

Pozdrawiam, J.

Panie Jezu , Pojawia mi się przy dodawaniu strony

[ Baza Danych ] Losowanie podstrony... Nie odnaleziono żadnych podstron ! [ BŁĄD ]

HMOD nadany , albo coś robie źle albo ... sam nie wiem ... Proszę o wsparcie techniczne login pies

Podaruj 1% Oli Borwik

Wspieraj charytatywnie na SEO forum PIO

Witam,

Prośba do Adminów SeoDopalacza - czy jest możliwość aby sprawdzili co jest nie tak z moim kontem login: seoareczek - wczoraj odpalane były przyrosty a u mnie jak mówiłem wcześniej od bardzo dawna nawet jeden punkt nie przyroosł a nowe strony leżą z zerem punktów.

Bardzo proszę o sprawdzenie ... pozdrawiam

witam, mam problem z tym systemem.

Nie korzystałem nigdy z żadnych systemów ten wydawał mi się ok, dałem 2 unikalne IP, oraz 4 domeny dostałem tam jakieś punkty, dodałem jedno zaplecze które przydzieliło mi też trochę punktów. Lecz od kiedy jestem zarejestrowany nie dostałem jeszcze żadnego linku..

Posiadam:

144 duże punkty

512 małych

czy to jest normalne że nie przydziela linków ?

Login: beniu

Pozdrawiam

Ps. A i właśnie duże pkt miały się zwiększać o daną ilość dziennie niestety moje nie podskoczyły;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności