Skocz do zawartości

SeoDopalacz.PL

jez

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Widać, że ruszył :D

Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane.

Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze.

Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel.

Bez paniki. :-)

Ilości którymi operujesz nie są groźne, dlatego nie będą miały negatywnego oddźwięku. Jeżeli będziesz w stanie podać na PM lub mail bliższe szczegóły (ew. screenshot lub ilość linków), to postaram się załatwić sprawę.

Pozdrawiam, J.

nie wiedziałem gdzie to napisać, więc tutaj. Kiedy zaloguje się na kont widzę, że wszystko mi zniknęło, mam nadzieję, że to tylko wyświetlanie, a nie fakt, że masa linków gdzieś mi wyparowała :D

przy okazji obserwuję start SP i zastanawiam się nad tym czy mnie coś ominęło, ale zawsze wydawało mi się i tutaj też to czytałem, że linki stałe są jakby bardziej wartościowe, przynajmniej w długiej perspektywie, a rotacyjne to dodatek. Z tego co obserwuje można wyciągnąć zgoła odmienne wnioski. SP ma wypasiony panel, ulrta fajne opcje, które miałem nadzieje, że pojawią się w SD. To teraz już nie wiem, czy pozycjonuje się (tak ogólnie rzecz ujmując oczywiście) linkami losowymi, a dopala stałymi czy odwrotnie ? ;) Jak rozumiem stałych linków nie można wygenerować z SP, a tylko z SD.

Pewna część linków została usunięta (zgodnie z zapowiedzią), ze względu na brak aktualnego skryptu wśród dużej części użytkowników. Będzie mi łatwiej coś Ci odpowiedzieć (PM/mail), jeżeli opiszesz dokładnie problem podając nazwę konta (PM/mail).

SeoPartner jest prostym systemem, nie ma nawet 1/3 poziomu zaawansowania SeoDopalacza (który jako skrypt jest wielokrotnie bardziej skomplikowany). Jeżeli przyjrzysz się głębiej, o wiele bardziej zaawansowane opcje są w SD, tylko nie są tak proste w użyciu. Nie da się porównać wprost systemu stałego i rotacyjnego, bo ich mechanizm jest inny. Niemniej linki rotacyjne są obecnie nadal podstawowym narzędziem do indeksacji i "dopalania" punktów. To czego nie można zaprzeczyć, to udział w rynku punktów systemów rotacyjnych i to było głównym motywatorem.

Odpowiadając na Twoje pytanie:

Jeżeli mam wybór pomiędzy 100 linkami stałymi a 100 linkami rotacyjnymi, oczywiście wybiorę stałe.

Jeżeli mam wybór pomiędzy 100 linkami stałymi a 100.000 rotacyjnymi, wybiorę rotacyjne.

Nie ukrywam faktu, że decyzja o starcie najpierw systemu autorskiego-preclowego była podjęta w oparciu o kwestie osobiste i chybione zaufanie. Decyzja o budowie systemu rotacyjnego z nadbudową społecznościową miała charakter rynkowy.

Odnośnie konta SD, jestem na PM; postaram się załatwić sprawę jutro, już idę spać, dość wrażeń na dzisiaj :D

Pozdrawiam, J.

Pewna część linków została usunięta (zgodnie z zapowiedzią), ze względu na brak aktualnego skryptu wśród dużej części użytkowników. Będzie mi łatwiej coś Ci odpowiedzieć (PM/mail), jeżeli opiszesz dokładnie problem podając nazwę konta (PM/mail).

poszło

To czego nie można zaprzeczyć, to udział w rynku punktów systemów rotacyjnych i to było głównym motywatorem.

Nie ukrywam faktu, że decyzja o starcie najpierw systemu autorskiego-preclowego była podjęta w oparciu o kwestie osobiste i chybione zaufanie. Decyzja o budowie systemu rotacyjnego z nadbudową społecznościową miała charakter rynkowy.

Pozdrawiam, J.

kumam bryłę :D

dzięki za odpowiedź.

Witam serdecznie...

Sprawa jest krótka, aczkolwiek nie prosta :lol:

Wyskoczyło mi coś takiego:

Losowanie podstrony... Nie odnaleziono żadnych podstron [bŁĄD]...

A wszystko zrobione jak należy

Proszę o pomoc

Mój login to polish-jazz

Pozdrawiam

Serdecznie zapraszam na moją stronę Polish Jazz Forum. Jeśli interesuje Cię muzyka jazz, musisz nas odwiedzić.

Biografie artystów, Historia jazzu, Koncerty i festiwale to tylko część zagadnień, które znajdziesz na tej stronie.

banner.jpg

Wejdź, zobacz i oceń sam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności