Skocz do zawartości

SeoDopalacz.PL

jez

Rekomendowane odpowiedzi

nikt tam nie odbiera telefonu, komórka też milczy to ma być support?

Właściwie to sam się zdziwiłem kiedy zobaczyłem czemu presele się deaktywują, okazało się że mają zbyt dużą liczbę linków wychodzących, a to dlatego że podochodziły linki z seopartnera.

śmieszne nie...?

dopisz się do polishpremiumpress.pl wpis płatny tylko 1$

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
nikt tam nie odbiera telefonu, komórka też milczy to ma być support?

W moim przypadku też tak było, ale po jakimś czasie Jeż oddzwonił wyjaśniliśmy sytuację i jest ok. Zatem nie ma co narzekać że nie działają jak się ich poruszy :) choć może powinni śledzić ten wątek.

Druga sprawa i to jest nauczka także dla mnie, należy działać od razu, puki linki nie poleciały w kosmos. Tutaj niestety musimy sami monitorować konto - wygląda na to że system ciągle fika i płata figle.

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

Amatorszczyzna

Tak jak podejrzewałem juz wiele miesięcy temu ten projetkt to amatorszczyzna. Same błędy. Ciągłe problemy z aktualizacją i aktywnoscią stron

Uciekające punkty i linki oraz presele. Olbrzymia zmiennosc linków, co dla uzytkowników jest bardzo niebezpieczne.

W porównaniu do innych SWL kompromitacja i zawracania d..y ( strata czasu i pieniędzy). Efektywnośc pod względem SEP bardzo KIEPSKA.( 100.000 pkt)

Pisze to z doswiadcznia 7 letniego. Arogancja i brak reakcji na skargi uzytkowników providera.

observatus

Nie wiem jak Wy ale ja juz mam dość zarówno seodopalacza jak i seopartnera.

Dziś wywalam ze stron linki pochodzące z obu systemów.

Na moją decyzję składa się kilka czynników:

- niska skuteczność systemu - po prawie półrocznym użytkowaniu seodopalacza brak zmian w pozycjonowaniu

- marny support - przez ostatnie dwa tygodni brak odpowiedzi na problemy / pytania

- duża awaryjność systemów - przez pół roku uzytkowania systemu seodopalacz kilkanaście razy błąd połączenia systemu z bazą mysql, to samo dotyczy seopartnera - aktualnie nie da się zalogować

- śmietnik na forum - wpisy botów / automatów

- deaktywujące się zaplecze - strony zaplecza działają jak w kalejdoskopie, aktywują się by po kilku godzinach się samoczynnie zdeaktywować, by po kilku godzinach się aktywować

- długie oczekiwanie na zadziałanie seopartnera - na jednej z moich stron od przeszło tygodnia widnieje napis "Nie znaleziono pliku z linkami!"

jestem zawiedziona, zaskoczona brakiem profesjonalizmu :) , szkoda czasu, energi na te systemy, drażnią mnie już ciągłe problemy z tymi systemami.

Jeżu sorki za slowa krytyki, moja rada albo weź się ostro do pracy i zrób z tym porzadek, albo zamknij oba serwisy, jak mają działać tak jak działają - w kratkę to wg mnie nie ma to sensu :diabelek:

Wesołych, Spokojnych Świąt, Szcześliwego Nowego Roku

seoareczek... Nie licz za bardzo na pomoc ze strony jeza bo on chyba olal sprawe :).

W każdym razie nikt z obsługi seodopalacza sie tutaj już chyba nie wypowiada.

Pozdrawiam / Gingero

Serdecznie zapraszam na moją stronę Polish Jazz Forum. Jeśli interesuje Cię muzyka jazz, musisz nas odwiedzić.

Biografie artystów, Historia jazzu, Koncerty i festiwale to tylko część zagadnień, które znajdziesz na tej stronie.

banner.jpg

Wejdź, zobacz i oceń sam.

Dlaczego po usunieciu kodu php odpowiadającego za wyświetlanie linków ze strony seodopalacza po wejści do profilu seodopalacza panel seodopalacza pokazuje stronę jako aktywną ? To samo dotyczy seopartnera. Kod php został usunięty 25 grudnia 2009

Kolejny przykład niedoskonałości seodopalacza & seopartnera. Odpowiedzi na moje pytania nadal brak :) choc za niedługo będzie miesiąc czasu od mojego pierwszego postu dotyczącego nieprawidłowości w pracy seodopalacza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności