Skocz do zawartości

SeoDopalacz.PL

jez

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mam to samo a dezaktywacja jest tylko w naliczaniu punktów bo widać wyraźnie jak strony z linkami dodaje i tak. Wystarczy poobserwować z poziomu ftp nowe pliki śą codziennie a odpowiedzi na meile to chyba jak mrozy puszczą. JERZU OPAMIĘTAJ SIĘ ZANIM WSZYSCY OBRÓCĄ SIĘ NA PIĘCIE !!!

Jeszcze raz proszę o interwencje - login: kwegiel

Kolejne presele się deaktywują bez powodu.

ja niestety musiałem wywalić wszystko i wrzucić jeszcze raz pliki, teraz działa i nie dezaktywuje precli. Szkoda, że czyjeś linki, które były na tych preclach od początku systemu poszły się czochrać, niemniej przy "utracie" punktacji z moich precli, moje linki też poszły się czochrać :D. Też zauważyłem, że co jakiś czas linki dodaje, więc przyrosty są, chociaż są dalekie od ilości ustawionej.

• 2 tygodnie później...
Jeden problem z dezaktywacją precli został już z tego co wiem rozwiązany.

Problem z przydzielaniem linków w trakcie naprawy.

Ogólnie, nie jest źle.

Gugsen jeśli wiesz coś więcej na temat tych systemów to napisz proszę, podziel się informacją na jakiej podstawie to piszesz skoro sam admin jak i inni moderatorzy systemu zamilkli na wszystkich forach, nawet własnym, a o odpowiedziach na maile już nie wspomnę. Rozumie że nie są to systemy z płatnym członkostwem więc helpdesk 24h to przesada ale już mija około 2 miesiące od ostatniej wypowiedzi ser Michała Łęczyńskiego i ....

a przecież wiele funkcji i tak zostało w gestii administratorów mam tu na myśli różnego rodzaju akceptacje skryptów reklam czy inne sprawy nie wynikające z winy użytkownika a blokowane przez "pseudo-automat".

Zaczynam rozumieć dlaczego media mark ma takie chasło: nie dla idiotów. Czy naprawde tak trudno odkryć że to są juz martwe systemy ?

Dwie najwieksze porażki i wtopy SEO ostatnich lat.

Wiem wiem właściel nie ma czasu bo pisze trzeci system.

ps. Jak by się komuś chciało pogrzebać to dowie się ze nawet firma Excluseo jest fikcyjna to tez może wam coś podpowiedzieć

Fakt, systemy są martwe, ejdnak z tego co widzę do indeksowania zaplecza, spamu i nawet pustych idealnie się nadają.

Co do Excluseo, z tego co widzę nie jest to priorytet tej firmy, nie podoba sę coś w systemie, to po co go używać?

A twierdzenie "że firma Excluseo jest fikcyjna" może podejść pod oszczerstwo, szczególnie gdy brak źródła zarzutów w wypowiedzi.

Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności