Skocz do zawartości

SeoDopalacz.PL

jez

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

nie no ja rozumiem, teraz każdy kto nie dzwoni do Jeża jak mu coś w SD nie działa to niezaradny człowiek. Opamiętajmy się lekko :( Gdyby tak miało być, to Jeż nic by nie robił tylko odbierał telefony. Domyślam się, że w tej chwili to jedyne, skuteczne rozwiązanie, ale chyba nie o to biega, pomijam slogan SD, zainstaluj i zapomnij ;)

pomijam slogan SD, zainstaluj i zapomnij

może źle go interpretujesz ;)

Ja się dziwie, czemu Jeż nagle tak "zniknął" z forum - jego projekty miały być takie "społecznościowe", a on sam za bardzo przykładem w tej kwestii nie świeci :|

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Fakt, w kwestii lansu na PiO to Jeżowi daleko do Xanna, chociaż nie jestem pewien czy właśnie w taki sposób chciałby budować popularność. Skończyło się tak, że gdyby oceniać projekty Jeża na podstawie jego aktywności na PiO, to trzeba by uznać je za porzucone.

Eksperyment Discover.pl

Ja juz mam dosc, nie dosc ze strony sie deaktywuja co ma przeciez nie bagatelne znaczenie na pozycje slow ktore sa na tym zapleczu wyswietlane a widze ze dzieje sie to u wszystkich to jeszcze czesto system dziala tak wolno ze wyswietlanie linkow seodopalacza zabija mi wydajnosc na serwerach bo linki sie po prostu nie wyswietlaja i serwisy sie wyp....

Ja dzis zdejmuje wszystkie strony z tego systemu, sorry, nikt juz chyba o niego nie dba, a mialo byc tak pieknie, to mial byc najbardziej innowacyjny i najskuteczniejszy system w Polsce ...

Tak przy okazji, wlasnie probuje sie tam zalogowac zeby zrobic czystke

"Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@seodopalacz.pl and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log."

Żałosne ...

Pozycjonowanie w Google szansa na sukces twojego biznesu.

nie podawaj tu loginu tylko bierz telefon w rękę i dzwoń!

a twoje prośby zostaną wysłuchane.

telefon masz na stronie.

Obyło się bez telefonów ;) sytuacja wróciła do normy, punkty są w ilości w jakiej jej zastałem w ostatnim logowaniu a precle aktywowane :placze:

Tanie strony www szybko i profesjonalnie ;)

Ok a ja tak z w innym temacie zapytam bo jak użytkownicy tego systemu pewnie zauważyli to mimo naszych nie spełnionych do końca oczekiwań w rożnych sprawach administracyjnych to precle jednak działają i nawet można dodać do nich reklamę. Natomiast forum firmowe systemu już umarło od grudnia więc Tutaj właśnie zapytuję o wasze doświadczenia i ocenę skuteczności (CTR) doboru AdKontekst, OnetKontekst, TradeDoubler? Poprostu co i jak zrobić żeby się nie narobić a dobrze zarobić?

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności