Skocz do zawartości

SeoDopalacz.PL

jez

Rekomendowane odpowiedzi

no brak slow poprostu...ile razy mozna dzwonic do suportu zeby aktywowac te cholerne precle...co tydzien to system ucina kolejne tysiace punktow :/ masakra:/ jak w koncu wszystkie wytnie to jak najdalej od tego systemu :/

jeszcze jakies dodatkowe linki doszly na preclach co juz wogole dyskwalifikuje ten system :/

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

seodpalacz.pl sie wiesi - odzyskiwanie hasla konczy sie bledem 500, a ladowanie linkow zajmuje 10 sekund! (zmierzone)

strasznie moje strony cierpia na tym. juz wiem czemu sie nie indeksowaly ostatnio :)

@jez - zrob cos z tym, czas na mocniejszy serwer

Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie!

Rabat dla użytkowników PiO!

Skończyło się tak, że gdyby oceniać projekty Jeża na podstawie jego aktywności na PiO, to trzeba by uznać je za porzucone.

A tak nie jest ? Skorzystanie z supportu tego systemu jest praktycznie niemożliwe (brak adresu mail do kontaktu, skype nie działa, forum też...)

• 2 tygodnie później...

Hmm... może jednak ktoś mi pomoże?

Precel dezaktywował mi się sam z siebie, po kliknięciu aktywuj mam kilka linijek z ok a potem "[ Baza Danych ] Losowanie podstrony... Nie odnaleziono żadnych podstron ! [ BŁĄD ]".

Diagnostyka nie znajduje błędów, precel stoi i działa ładnie jak na niego wejdę.

O co kurde chodzi??

Hmm... przeinstalowałem se całego precla i "błyszczy i śmigo" teraz. Ale choć pkt. się naliczają nie przeznacza ich na linki, chociaż z drugiej stronki do których linkuje tylko przez system zaczęły się indeksować jak głupie... Dziwne to wszystko. Ale działa. ;)

Swoją drogą, może mi ktoś wytłumaczyć dla tego ten system "upada"? Fakt w porównaniu z innymi ma gorszą obsługę i strona się wiesza... ale to są przecież szczegóły. Jak z moich obserwacji wynika, to sama idea oraz wykonanie jest oszałamiająco proste, mało wymagające od użytkownika i co najdziwniejsze mimo tych wszystkich totalnych masakr z działaniem fizycznym systemu - działa. System wydaje się być porzucony, a ja nie widzę żadnego powodu dla którego należało by go porzucać...

Zbankrutowali, Jeż olał sprawę i poszedł pracować w korporacji, google wysłało mu martwe rybki czy co?

Co z tego że "system" nalicza punkty gdy precle nie zarobią na siebie tak ja k miało być bo linków nie przyznaje już od jakiegoś czasu więc sam nie skorzystasz ani nikt od ciebie nie kupi punktów do kostnicy zresztą jak tak się dzieje z tym systemem to się nie dziwie jak większość precli jest załadowanych już na full a statystyki kłamią i nowych raczej nie przybywa

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności