Skocz do zawartości

SeoDopalacz.PL

jez

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...
Podstrona do pobierania skryptu presell jest pusta, a co za tym idzie nie mogę pobrać skryptu :)

Można by na to spojrzeć administracyjnym okiem?

Oczywiście, literówka (przepraszam), załatwione.

Być może zauważyliście także udostępnioną Użytkownikom opcję manualnego przeliczania przyrostów (dodawania linków), mam nadzieję że teraz już nikt nie powie że "przyrosty nie idą", tylko w razie potrzeby sobie zrobi ich 1, 5, 50, czy tyle, ile zapragnie.

Pozdrawiam gorąco, J.

Być może zauważyliście także udostępnioną Użytkownikom opcję manualnego przeliczania przyrostów (dodawania linków), mam nadzieję że teraz już nikt nie powie że "przyrosty nie idą", tylko w razie potrzeby sobie zrobi ich 1, 5, 50, czy tyle, ile zapragnie.

Pozdrawiam gorąco, J.

a ja nie bardzo wiem, gdzie to jest i o co w tym chodzi :), czy mogę prosić o wyjaśnienie ?

będę wdzięczny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności