Skocz do zawartości

Co nowego zrobić w necie ?.

Zarobek

Rekomendowane odpowiedzi

Mam takie pytanie, jak w tytule. :peace:

Jaki serwis zrobić, aby szybko znalazł popularność ?, aby użytkownicy często go odwiedzali i im się nie nudził. Katalogi i forum odpada, niestety. :P

Chciałbym stworzyć taki serwis, ale nie wiem za bardzo czego ludzie oczekują i co tak naprawdę byłoby trafieniem w dziesiątkę. To nie jest wcale takie proste, no i chciałbym was się poradzić. :D

Proponuje zrobić serwis rozrywkowy o tematyce jakiegoś programu telewizyjnego, zobacz na ramówkę jesienną i wybierz coś ciekawego. JA zawsze staram sie robić serwisy z wyprzedzeniem, zanim dana osoba, program tv, film czy książka staną się bardzo popularne.

Tu miała być sygnatura...

1000 go**o-stron, z ktorych kazda zarobi Ci $1 dziennie z adsense i programow partnerskich. tematy typu jedzenie dla psa czy pomiar temperatury chomikow i wio.

oczywiscie po angielsku, bo po polsku to sie trzeba napracowac :P

polish suicide flew 48 successful missions

Wy się zgrywacie, a gość może faktycznie nie ma pomysłu.. proponuję więc sennik i dowcipy aniolek.gif

Tak nie mam pomysłu. Myślę że dowcipy, opisy gg i śmieszne filmiki to "wyjechany" już temat.

Dlatego pytam, ( kto pyta nie błądzi), o czym serwis postawić, aby ludzie go często odwiedzali.

Czekam na kolejne propozycje ( proszę o poważne).

Ps. Erotyka odpada.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności