Skocz do zawartości

Co nowego zrobić w necie ?.

Zarobek

Rekomendowane odpowiedzi

Załóż BLOG'a i udokumentuj w nim krok po kroku jak popełniłeś samobójstwo. Dodaj kilka fotek, nagraj jakiś filmik, napisz kilka dołujących tekstów i heja.

Będziesz miał spory ruch, dużo content'u z komentarzy opłakujących Twoją osobę, a może trafi się też jakiś datek (czyt. przelew) od kogoś kto chciałby wesprzeć rodzinę po śmierci.

Unikalnatreść.pl - bo wartościowy content to podstawa!

Skuteczny SEO Copywriting!

Wiesz - każdy kto tutaj siedzi szuka właśnie takiego świetego graala Nie liczyłbym na sensowne podpowiedzi.

Ja też nie, ale zawsze można się połudzić..

Proponuje zrobić serwis rozrywkowy o tematyce jakiegoś programu telewizyjnego, zobacz na ramówkę jesienną i wybierz coś ciekawego. JA zawsze staram sie robić serwisy z wyprzedzeniem, zanim dana osoba, program tv, film czy książka staną się bardzo popularne.

To np. brzmi sensownie.

Tak nie mam pomysłu. Myślę że dowcipy, opisy gg i śmieszne filmiki to "wyjechany" już temat.

Dlatego pytam, ( kto pyta nie błądzi), o czym serwis postawić, aby ludzie go często odwiedzali.

Aby ludzie często odzwidzali to nie wiem, ale może onetboksy podrzuci ci jakiś temat?

Czekam na kolejne propozycje ( proszę o poważne).

Ta była poważna.

A w psedkskolu Pani nie mófiła jak zarobić miliona?

W moim, nie.

ja bym zrobił serwis i wstawił tulejkę...

O co chodzi z tulejką?

AQQry: chyba, że ma sie content ze starymi nieogolonymi babami i to jeszcze na zachodzie :]

Żebyś wiedział ile w PL tego szuka! Ble! Na szczęście kieruję te biedaczyska na odpowiednie stronki

@bananowski, mógłbyś rozwinąć temat?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności