Skocz do zawartości

GotLink.pl

gotlink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

dokladniejsze kategorie raczej nie - ale moze podaktegorie? np. firmy -> budownictwo

o właśnie to jest nawet jeszcze lepsze - z pętlą że jeśli "nie ma żadnej wolnej strony linkującej w danej podkategorii" to "dodaj do stron w kategorii nadrzędnej".

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

to ja mam dość ciekawą propozycję i chyba prostą do zrealizowania

Gdy propozycja jest ciekawa i praktyczna to zawsze staramy się ją realizować. Dodanie kolejnych kategorii dodawanych stron jest możliwe (tylko że ta bardziej zaawansowana propozycja, ze względu na sposób działania systemu i jego rozsyłania linków nie jest możliwa). Może zaczekajmy kilka dni przed dokonaniem zmian w celu zebrania większej ilości propozycji kategorii których byście oczekiwali...

Edytowane przez gotlink.pl

Tematyczny GotLink.pl - najpopularniejszy i największy SWL w PL - 10.000 domen :: 1.000.000 linków

SeoMatik.pl - największy stały SWL w PL - ponad 10.000 serwisów i 10.000.000 zaindeksowanych lokalizacji

...a otrzymuje pkt za jego PP?

Nie, polecający otrzymuje punkty tylko za strony poleconego.

Tematyczny GotLink.pl - najpopularniejszy i największy SWL w PL - 10.000 domen :: 1.000.000 linków

SeoMatik.pl - największy stały SWL w PL - ponad 10.000 serwisów i 10.000.000 zaindeksowanych lokalizacji

Cos widze, ze gielda punktow szykuje sie do poprawki, a przynajmniej do recznej moderacji :)

Ludzie wystawiaja punkty za smiesznie niskie kwoty - jak piszesz by kupic, nic nie maja do sprzedania

Trzeba sie zajac tematem, bo ktos sobie zaczyna jaja robic, na czym traca ludzie, faktycznie sprzedajacy punkty - ceny minimalnej raczej sie nie ustawi, niech sprzedaja i po 1 zl 100k,

ale nalezy ukrocic PUSTE oferty

Lukas_79: masz racje, zrobil sie syf. sam probowalem kupic takie punkty dla testu i oczywiscie sprzedawca nawet sie nie odzywa.

moze zrobic gielde na cos na ksztalt prawdziwej gieldy? moglbym sobie ustawic cene do ktorej jestem w stanie sprzedac i byloby wiadomo ile mozna kupic punktow po jakiej cenie. no i oczywiscie jakas weryfikacja ogloszen, zeby nie bylo pustych ofert

Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie!

Rabat dla użytkowników PiO!

Ludzie wystawiaja punkty za smiesznie niskie kwoty - jak piszesz by kupic, nic nie maja do sprzedania

Zmiany wdrożone.

Sytuacje o której napisałeś czyli z jednej strony wystawianie oferty sprzedaży z bardzo niską ceną a z drugiej faktyczny brak chęci sprzedaży oferowanych punktów lub brak kontaktu z wystawiającym ofertę można zgłaszać poprzez formularz znajdujący się przy każdej ofercie - nie wykluczamy blokowania takich użytkowników na giełdzie punktów gdyż takie ich działania mijają się z celem...

Wprowadziliśmy także oznaczenie "Dobry Partner" dla użytkowników którzy wywiązują się z wystawianych ofert i zapewniają łatwy kontakt dzięki czemu transakcje zawierane są szybko i bezproblemowo.

"Dobry Partner" jako sprawdzony użytkownik wystawia oferty sprzedaży przed pozostałymi użytkownikami a ważność oferty wynosi 30 dni (sprzedaż) i 7 dni (kupno), dla pozostałych osób odpowiednio 7 i 3.

Konkurencja może podawać nieprawdziwe informacje przecież.

Zmiany w GP to efekt wystawiania sztucznych ofert typu "mam ale nie sprzedam" i braku odpowiedzi na zapytania do oferty w połączeniu z ceną odbiegającą od rynkowej. Opcja "zgłoszeń" ma spełniać funkcje informacyjną o danym użytkowniku, z jakiego typu problemami spotkaliśmy się przy tej ofercie - gdy sygnałów będzie wiele, możemy prześledzić historię transakcji i w ewidentnym przypadku wykluczyć takiego uczestnika z GP (taki użytkownik oczywiście będzie mógł ogłaszać się poza GP). Celem GP jest zapewnienie obu stronom szybkich i wiarygodnych transakcji - dlatego nie będzie tam miejsca dla osób które tego nie rozumieją.

ok, w jaki sposob mozna dostac tego 'zweryfikowanego partnera'? powiem szczerze, ze dla mnie to fajna forma promocji na tle innych zwlaszcza, ze troche juz punktow sprzedalem zarowno w gotlinku jak w innych serwisach. ta gwiazdke dostaje sie po sprzedaniu ilus punktow, po czasie, czy to dziala dopiero na przelewy z ofert wystawionych na gieldzie?

ok, w jaki sposob mozna dostac tego 'zweryfikowanego partnera'?

Dobry Partner to taki który jest aktywnym uczestnikiem marketu, a transakcje z nim przebiegają bezproblemowo zaczynając od dobrego kontaktu po możliwość uzyskania szybkiego przekazania punktów.

Sytuacje dyskwalifikujące partnera do tego miana to przede wszystkim brak kontaktu oraz sytuacje typu "mam ale teraz nie mogę sprzedać".

@Mich@l: lapiesz mnie za slownka. chodzi mi o to, ze mialem sprzedane punkty przed pojawieniem sie marketu i nie zostalo to uwzglednione - ale juz jest ok.

poza tym Panowie z gotlinka maja nie lata wyzwanie ze sprawdzaniem raportow :P dzisiaj jeden zyczliwy 'zakapowal' mnie za to, ze nie sprzedalem mu 200k za 100 zl - czyli 50 zl za 100k :P prawie uznano to za probe oszukiwania cen na rynku :P