Skocz do zawartości

GotLink.pl

gotlink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie, co będzie jeśli ostatniego marca dodam strony do mdd, a nie zdarzą się sprawdzić?

Pozostało lekko ponad 3k, powinno się udać.

Od 1 maja zniknie taryfa ulgową przy zliczaniu ilości subdomen dla nowo dodawanych serwisów w ramach konta dla stron na darmowych domenach typu osa.pl, bee.pl itp.

Od 1 kwietnia strony dodane do MDD można przesłać do ponownego sprawdzenia 10-krotnie a potem zostaną automatycznie usunięte. Usuniecie strony z MDD nastąpi również w przypadku gdy przez okres 30 dni nie zostanie przesłana do ponownego sprawdzenia. Tak jak do tej pory, użytkownicy posiadający w MDD duże ilości serwisów mogą przesyłać prośbę, poprzez formularz kontaktowy, o ich sprawdzenie...

Użytkownicy którzy podczas instalacji systemu wybrali błędne kodowanie znaków i teraz na ich stronach wyświetlają się krzaczki proszeni są o wgranie instalacji z poprawnym kodowaniem - po 1 czerwca, na stronach z w/w problemem będzie obniżana punktacja.

W najbliższym czasie zgodnie z prośbą użytkowników dodamy zliczanie punktacji z grup w danym folderze oraz automatyczne przydzielanie nowo tworzonych grup do folderu, który w danym momencie będzie wyświetlany.

Edytowane przez gotlink.pl

Tematyczny GotLink.pl - najpopularniejszy i największy SWL w PL - 10.000 domen :: 1.000.000 linków

SeoMatik.pl - największy stały SWL w PL - ponad 10.000 serwisów i 10.000.000 zaindeksowanych lokalizacji

Od 1 maja zniknie taryfa ulgową przy zliczaniu ilości subdomen dla nowo dodawanych serwisów w ramach konta dla stron na domenach typu osa.pl, bee.pl, waw.pl itp.

z waw.pl to lekka przesada, przecież to płatna domena!

i co moze edu.pl,. com.pl, net.pl info.pl też ?

sygnaturka.png

ja bym podszedl do tematu w ten sposob, ze za wszytko, za co trzeba zaplacic i po roku przedluzyc potraktowal tak samo, jako domene glowna
dokladnie. tak samo mozna powiedziec, ze wszystkie domeny regionalne nalezy traktowac z 'kara'.

Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie!

Rabat dla użytkowników PiO!

za wszytko, za co trzeba zaplacic i po roku przedluzyc potraktowal tak samo, jako domene glowna
dokladnie.

Dokładnie (wcześniejszy post został zmieniony).

Wykonane zostało zliczanie punktów grup w danym folderze - podsumowanie znajduję się pod ostatnią grupą...

oraz automatyczne przypisywanie grupy do folderu, jeśli przykładowo masz wyświetlany folder "Klient A" i utworzysz w tym momencie nową grupę to będzie ona automatycznie przypisana do tego folderu.

Tematyczny GotLink.pl - najpopularniejszy i największy SWL w PL - 10.000 domen :: 1.000.000 linków

SeoMatik.pl - największy stały SWL w PL - ponad 10.000 serwisów i 10.000.000 zaindeksowanych lokalizacji

Dziś w nocy dodałem po 1k punktów na fraze - teraz patrze "pobrań:0"

Coś sie spsuło czy prima aprillis ? :blink:

wszystko ok. poczytaj jak nalicza liczbe pobran gotlink to zrozumiesz. zastosowano tu inna metode niz w pozostalych systemach, wiec 0 nie oznacza, ze link nie zostal pobrany, tylko, ze wczoraj nie zostal pobrany ani razu

Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie!

Rabat dla użytkowników PiO!

wszystko ok. poczytaj jak nalicza liczbe pobran gotlink to zrozumiesz. zastosowano tu inna metode niz w pozostalych systemach, wiec 0 nie oznacza, ze link nie zostal pobrany, tylko, ze wczoraj nie zostal pobrany ani razu

No to teraz jasne, bo minął jeden dzień jak dopaliłem jakiś spam 5000 pkt i zero pobrań.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Ponawiam prośbę bo chyba o niej zapomniano :)

Czy można prosić o dodatkową kolumnę z informacją KIEDY dany podlink w MULTI-linku został dodany ? Zwykłe linki już to mają ale bardzo by się przydało to również W multilnku.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Nigdy wcześniej nie używałem rotacyjnych SWL, dzisiaj postanowiłem zacząć z nimi zabawę i wybrałem gotlink.

Teraz amatorskie pytanie na początek, załóżmy, że chcę linkować roczną domenę, linkowaną linkami stałymi od około roku. Ile pkt przeznaczyć na frazę/domenę aby system zadziałał skutecznie i bezpiecznie?

skutecznie i bezpiecznie
To akurat nie idzie ze sobą w parze :) Już sam fakt że pozycjonujesz niesie za sobą pewne ryzyko. Co do ilości punktów to wszystko zależy od fraz i ich ilości bo można mieć 10 fraz i np zacząć dawać po 500 punktów na fraze a można mieć np 100 i nie dasz już od razu 50k punktów na te frazy :)

Daj np po 500 punktów na fraze i co jakiś czas zwiększaj :)

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-)