Skocz do zawartości

GotLink.pl

gotlink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

zobacz chińczyki wydają kilkanaście samochodów w roku, są to szczerze buble, Japończycy wydają kilka ale silniki są nie do zajechania.

Jednemu wystarczy czymkolwiek dojechać do celu a inny musi się jeszcze dodatkowo pokazać ;)

Jeden woli płacić tylko za produkt a inny woli jeszcze za markę...

W kwestii cen dodam jeszcze argument/teorie - gwałtowny przyrost podaży, w ciągu 3 m-cy podwojenie ilości stron... (statystyki systemów)

Na obecną chwilę w 487 przelewach dokonano transferu 143 530 946 punktów co daje średnią wartość przelewu na poziomie 294 724pkt (oczywiście należy wziąć poprawkę na przelewy własne pomiędzy kontami)

Ostatnie 3 m-ce to ponad 30 000 000 dodatkowych punktów w systemie na które zgłosili się chętni - patrząc w tych kategoriach te 1,5 mln wolnych pkt na giełdzie to kropla w morzu.

Z obserwacji widać że najwięksi hurtownicy akceptują obecne poziomy cenowe i idą w tym momencie w "ilość" starając się pozyskać na tym etapie jak najwięcej klientów.

Edytowane przez gotlink.pl

Tematyczny GotLink.pl - najpopularniejszy i największy SWL w PL - 10.000 domen :: 1.000.000 linków

SeoMatik.pl - największy stały SWL w PL - ponad 10.000 serwisów i 10.000.000 zaindeksowanych lokalizacji

z moich obserwacji, rozmowy z kilkoma osobami wiem która teoria jest prawdziwa z tych 3, ale to zostawię dla siebie

każdy sam musi zweryfikować moc systemu i każdy sam musi zdecydować po ile chce sprzedawać punkty i po ile mu sie to opłaca, trzeba wziaść pod uwage ze 3 SWL rotacyjne najlepsze na rynku oferują rożne sposoby naliczania punktów i w żadnym 100k nie będzie tym samym 100k co w innym

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

na zdrowy rozsądek lepiej sprzedać 100k za 350 niż 100k za 70

Ty bronisz sprzedających a ja kupujących.

Lepiej kupić 100k za 70zł niż 100k za 350zł - czy to nie jest zdrowy rozsądek?

System wprowadził Giełdę Punktów aby kupujący płacili realne ceny - by nie dochodziło do zmowy cenowej sprzedających... która w pewnym stopniu jest dla nich samych destrukcyjna.

39253244.jpg

Wiem że bardzo Cię to boli gdy przez GotLink.pl masz problem ze sprzedaniem swoich 100k nawet za 300zł i dlatego zawsze jesteś jednym z pierwszych który wszystko w nim krytykuje (i to nawet gdy z niego nie korzystasz ;))

Tematyczny GotLink.pl - najpopularniejszy i największy SWL w PL - 10.000 domen :: 1.000.000 linków

SeoMatik.pl - największy stały SWL w PL - ponad 10.000 serwisów i 10.000.000 zaindeksowanych lokalizacji

Ale się czepiliście tych punktów :) Czy cena punktów jest najważniejsza? Dla mnie liczy się jakość systemu, sam sprzedaje punkty po takich cenach jak uważam za stosowne tak aby transakcja była opłacalna dla Mnie i dla kupującego i wszyscy są szczęśliwi. Nie wiem jaki jest sens porównywania cen punktów w różnych SWL... Jak by nie patrzeć przelicznik jest trochę różny...

A jeżeli chodzi o przypomnienia SMS to całkiem fajna sprawa ;)

Romperstomper, fajna fotka ;)

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

@Romperstomper: tak jak poprzednio bilem Ci brawo to teraz sie zastnawiam czy Ty dzis nie wstales lewa noga :) ale fotki fajne

sms'y dobra rzecz, darmowe czy platne - rownie dobra. nie bylo ich w gotlinku nikt nie narzekal, teraz sa a Wy sie burzycie ;)

kto twierdzi ze w systemie nie ma przelewow na prawie 150 mln? liczac, ze czesc z nich jest miedzy kontami i sa 'retransferowane' to liczba ok. 100 mln trafiajacych do klientow ostatecznych jest pewnie wartoscia troche zanizona

Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie!

Rabat dla użytkowników PiO!

Ja mam takie pytanie, ile jest stron w kategorii Inne? Boję się że jak wrzucę np 5mln na 1 mocną stronę, 1 Anchor to nie wystarczy stron... (punkty będą niewykorzystane). Wystarczy?

ZAWSZE wystarczy, ponieważ jak w danym dniu juz punkty są w pełni wykorzystane w przypisanej kategorii to nic się nie marnuje i nadmiar siły punktowej jest wykorzystywany w puli ogólnej wszystkich domen (na chwile obecną ponad 70.000 domen ) :D

nie dotyczy to tylko haseł erotycznych i hazardowych, które moga być używane tylko w swoich wąskich pod-systemach gotlinka gdzie domen jest znacznie mniej

Warto także przypomnieć o "optymalnym zarządzaniu punktami" - wg tych wskazówek każdy punkt zostanie w 100% wykorzystany.

Trochę jestem tym zaniepokojony, że na 1 stronę dałem kilka milionów tak z 30h temu i jest 45.000 Pobrań, natomiast na drugą (którą wrzuciłem z 20h temu) tylko 30k pkt i jest 12.000 pobrań. (<-- dysproporcja wg. mnie jednak nie znam się zbyt dobrze na SWLach) Pierwszy przypadek to mocna strona i chcę mieć mocnego kopa, druga młodziutka, nie ma prawie BL.

A ja mam pytanie czy w Gotlinku można rozdzielić linki na kilka grup czyli aby w jednym miejscu wyświetlały się 2 a w drugim 3 linki na stronie.

Pamiętam że kiedyś już była taka propozycja tylko nie pamiętam czy było to rozwiązane jakoś :D

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Trochę jestem tym zaniepokojony, że na 1 stronę dałem kilka milionów tak z 30h temu i jest 45.000 Pobrań, natomiast na drugą (którą wrzuciłem z 20h temu) tylko 30k pkt i jest 12.000 pobrań. (<-- dysproporcja wg. mnie jednak nie znam się zbyt dobrze na SWLach) Pierwszy przypadek to mocna strona i chcę mieć mocnego kopa, druga młodziutka, nie ma prawie BL.

temat walkowany sto milionow razy - polecam poczytac chocby faq gotlinka

wyswietlana liczba pobran to wynik za ostatnia dobe - nie tak jak w innych systemach 'ciagle'

i 30k i 12k pobran do kilku mln i 45k pobran - po prostu niemozliwe

Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie!

Rabat dla użytkowników PiO!

Tak jak Sagi wspomniał... a jeszcze dokładniejszy otrzymasz wynik... jeśli dokonasz analizy ilości pobrań do ilości przydzielonych punktów dokonując porównania, doba do doby, począwszy od pierwszej pełnej doby podczas której były przydzielone punkty. A więc jeśli dzisiaj przydzielasz punkty to obraz ilości pobrań możesz otrzymać po 24h licząc od najbliższej północy... i wtedy ten wynik porównać z wynikiem kolejnej doby. Cały mechanizm rozdzielania linków z wyjaśnieniami można odszukać na forum systemu.

Jeśli chodzi o link w którym masz 12k pobrań i obecnie ustawiłeś na nim 20k punktów > to w dniu jutrzejszym przybędzie w nim ok 2000-2500 pobrań (w zależności na jakie strony zostanie przydzielony link)...

Odnośnie drugiego linku na którym leży 980k pkt warto zastosować się do wskazówek o których wcześniej wspominaliśmy...

Edytowane przez gotlink.pl

Jeśli chcesz być wiarygodny to poproszę o id linku w celu potwierdzenie podanych przez Ciebie informacji ;)