Skocz do zawartości

GotLink.pl

gotlink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Dokładnie tak jak napisałeś, otrzymasz tylko i wyłącznie takie połączenia (warunek: ilość urli=anchorów)

Edytowane przez SeoMatik.pl

SeoMatik.pl - największy stały SWL w PL - ponad 10.000 serwisów :: 10.000.000 zaindeksowanych lokalizacji

Tematyczny GotLink.pl - najpopularniejszy i największy SWL w PL - 10.000 domen :: 1.000.000 linków - bezpłatne konta PRO.

Lista stron nieodwiedzanych przez bota Google przez minimum 72h

WTF? takie cos mam na koncie. mam nadzieje, ze to tylko w celach informacyjnych, a gotlink nie bedzie zabieral za to punktow (kiedys byl taki znany system staly, ktory tak punktowal strony i potem jeden Pan na sz... tego swla zamordowal :) )

Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie!

Rabat dla użytkowników PiO!

@Pavel, zapisałem i będziemy nad tym myśleć

@sagittariuspl, no właśnie mamy takie plany. W ostatnim czasie widać że "najlepsze" stare systemy kopiują rozwiązania zastosowane ponad rok temu w "najlepszych" nowych systemach - i się okazało że jednak tak wykrzykiwane mocodajne kombajny do site stały się gorsze dla tych systemów, od stron małych promowanych przez GotLink.pl - ale jak się nie ma własnych pomysłów to trzeba kopiować cudze zostając daleko w tyle.

Gotlink.pl w najbliższych dniach wprowadzi kolejne rozwiązanie testowane od kilku miesięcy - oczywiście nie będzie to miało związku z ograniczaniem ilości linków wychodzących gdyż co systemowi po stronach, które takich linków mają zaledwie 10, skoro ich BL=0?

Tematyczny GotLink.pl - najpopularniejszy i największy SWL w PL - 10.000 domen :: 1.000.000 linków

SeoMatik.pl - największy stały SWL w PL - ponad 10.000 serwisów i 10.000.000 zaindeksowanych lokalizacji

Witam,

od dzisiaj pojawił się problem tego typu, że linki z SWL Gotlink pojawiają się na mojej stronie z tekstem przed i po linku. Nie chcę, żeby tak było, wcześniej miałem zaznaczone, że tylko same linki i nic nie zmieniałem. Poza tym całkowicie przestała działać tematyczność, wyświetlają się u mnie linki totalnie nie związane z tematyką jaką wybrałem, gdzie jeszcze wczoraj było z tym także OK...

O co chodzi?

Edytowane przez CzarnyWEOL

Witaj,

Żadna z Twoich stron nie ma włączonej opcji dodatkowego tekstu, sprawdziłem pare stron np. 159695 i 154586 - ani na stronie, ani w paczkach na serwerze nie ma linków z dodatkowym tekstem a czas pobrania paczek to 12:30 i 14:30 więc przed Twoim postem - nie podajesz w nim także stron z problemem więc to bardzo dziwny post i problem.

Zgodnie z prośbą użytkownika systemu w zakładce "Twoje konto" w części:

Frazy wzrostowe:

Frazy spadkowe:

Frazy bez zmian:

...została dodana możliwość podejrzenia pełnej listy zmian w ciągu ostatnich 24h odnośnie pozycji i ich zmian.

Tematyczny GotLink.pl - najpopularniejszy i największy SWL w PL - 10.000 domen :: 1.000.000 linków

SeoMatik.pl - największy stały SWL w PL - ponad 10.000 serwisów i 10.000.000 zaindeksowanych lokalizacji

Ponieważ jest to opcja mająca wspomóc użytkowników tylko w dwóch sytuacjach:

- podczas utraty przelewu punktów

- podczas problemu z zapleczem

W obydwóch przypadkach dochodzi do zerowania grup z punktów. Oczywiście system zapamiętuje wartości ustawiane przez użytkownika dla każdej z grup i można je po uzyskaniu odpowiedniej ilości punktów poprawić przepisując wartość z chmurki... ale zdarzały się sytuacje kiedy użytkownicy mieli setki grup - wtedy przywracanie tych punktów było czasochłonne dlatego obecne rozwiązanie - wystarczy kliknąć w przycisk a punkty we wszystkich grupach zostaną przywrócone do stanu przed odjęciem punktów :) (jeśli ktoś nie widzi opcji w zakładce linki to CTRL+F5, opcja jest aktywna tylko wtedy gdy ilość punktów w grupie zostanie obniżona z powodu ich braku)

Odnośnie https://www.gotlink.pl/manager/sites-not-visited/ każdy z użytkowników ma włączone raportowanie - w ciągu 3 dni od uruchomienia będzie pełny obraz sytuacji na każdym koncie. Nie ujawniając szczegółów, system startując ponad rok temu przedstawiał się jako system którego "algorytm i administracja premiuje małe i dobre strony, stworzone dla ludzi, a nie wyszukiwarek" dlatego obecnie podejmujemy kroki w stosunku do stron bez ruchu, często z BL=0 gdzie nawet ten biedny bot nie wie jak tam trafić - takie strony niestety systemu w żaden sposób nie wzmacniają poza rosnącymi statystykami oraz obciążeniem a jest to niezależe od ilości linków wychodzących gdyż w takich przypadkach ich ilość nie ma żadnego znaczenia.

Kilka słów na ten temat było wspomnianych pare m-cy temu a po niedzieli nastąpi zmiana i strony z listy będą obciążane punktami - które strony, dlaczego i w jaki sposób... poinformujemy za kilka dni.

Edytowane przez gotlink.pl

No i mamy równe 110 000 stron w gotlinku :) wyrównująca strone mialem przyjemnosc aktywowac :D

Niech ktos jeszcze doda 204 strony i gotlink bedzie mial wiecej stron niż: seo.net, seopartner i eweblink razem wzięci. OLE!!!

Wynajme punkty Gotlink.pl, Seo.Net.pl, E-weblink oraz SeoMatiK.pl - najtansze ceny na rynku.

Kontakt: GG 2019406 email 99f@wp.pl

468x60.gif

Doceniasz innowacje? Najmocniejszy system linków stałych Seomatik.pl

Odnośnie https://www.gotlink.pl/manager/sites-not-visited/ każdy z użytkowników ma włączone raportowanie - w ciągu 3 dni od uruchomienia będzie pełny obraz sytuacji na każdym koncie... po niedzieli nastąpi zmiana i strony z listy będą obciążane punktami

Kontynuując, każdy ma już pełen obraz sytuacji. Aktualizacja następuje co 60 minut - lista czyszczona jest z wpisów starszych niż 7 dni. W zakładce "Twoje konto" została dodana pozycja "Liczba punktów za autolinkowanie".

Wszystkie serwisy z ostatnich 72h podlegają auto-linkowaniu a jego koszt wynosi 100pkt/serwis/72h. Najbliższe 3 tygodnie są okresem przejściowym a koszt od dnia jutrzejszego będzie wnosił 10pkt tak aby na koniec miesiąca osiągnąć poziom 100pkt (10-15 pobrań/dobę)

Dlaczego nie podlegają autolinkowaniu wszystkie serwisy w systemie? - bo tylko w przypadku stron bez realnego ruchu, bez podlinkowania (zwykle BL=0), uzyskamy największy efekt przy 10-15 pobraniach na dobę co spowoduje zwiększenie częstotliwości wizyt bota google i szanse na zauważenie linków systemowych w ciągu 72h.

W przyszłości w zależności od uzyskanych efektów, rozważymy zmianę kryterium czasu i jego skrócenie z 72h do krótszego. Obecnie 60% serwisów notuje wizytę bota w ciągu 24h od wysłania paczki z linkami, 75% po 48h, 85% po 72h. Celem rozwiązania jest również zwiększenie stabilności serwisów które po zaindeksowaniu przestają być całkowicie linkowane i w najlepszym przypadku nie dają efektów w systemie a w najgorszym wypadają z indeksu...

Oczywiście w przypadku zainteresowania mocniejszym podlinkowaniem wykorzystując do tego celu MultiLink, można skorzystać z opcji eksportu listy...

Może chociaż dodawanie linka (sam anchor, url i kategoria, bez innych parametrów) dla zadanego ID grupy, i usuwanie linka o zadanym ID? :-)

Proszę:

- dodawanie linków

- usuwanie linków

- usuwanie grup linków

P.s.

Po raz dziewiąty 500zł wsparcia dla akcji "Forum dla Fundacji" :)

Edytowane przez gotlink.pl

cisza ze strony administracji gotlinka ale mam pytanie czy pracuja nad zmianami na wypadek gdyby google przestalo pokazywac wyniki dla site:? jak wiemy sa takie plany i juz zaczelo sie przycinanie tej wartosci (lub jej zanizanie) co moze sie przelozyc na maly krach w systemie od 24 grudnia (planowany termin wylaczenia). czy system juz zaczal zbierac informacje inne niz tylko google site? np. yahoo site, linki wych?

weblink juz zrobil kroki w tym kierunku - teraz czas na inne systemy. mam nadzieje, ze admin zaraz mnie uspokoi, ze nie musze martwic sie o swoich klientow i o spokojny przebieg swiat ;)

Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie!

Rabat dla użytkowników PiO!

Witaj Sagi,

Nie pracujemy,

ale uspokajam - nie musisz się martwić,

możesz się relaksować w Święta :D