Skocz do zawartości

GotLink.pl

gotlink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Osobny skrypt dla każdej strony? To chyba nieporozumienie, albo mi się wydaje tylko?

Jako, że nie jesteśmy osobami znanymi na tym forum wypadałoby się przedstawić,

a więc krótko o nas:

Niestety nadal nie wiem kim jesteście. Powierzenie dostępu do strony

pierwszej lepszej osobie jest trochę niebezpieczne.

Powodzenia, ale bez mocnego marketingu zostaną tylko okruszki z tortu dla Was...

Jak już wyżej nadmieniono, grafika robi wrażenie :)

Ja na Waszym miejscu zrobił bym konkretną moderację dodawanych stron, powtarzam - konkretną. Inaczej chyba nie macie szans się przebić.

Jeszcze jedno, logo Onet.pl chyba na wiele się nie zda, bo oni już nie będą mieć swojej wyszukiwarki.

matkro - 9 lat doświadczenia.

mant.pl - 7 lat doświadczenia w branży SEO. Jesteśmy na rynku od 1 czerwca 2008 roku!

plusik dla was :)

To był nasz priorytet

Powodzenia, ale bez mocnego marketingu zostaną tylko okruszki z tortu dla Was...

Jak już wyżej nadmieniono, grafika robi wrażenie ;)

Dziękujemy. Marketing to bardzo mocne narzędzie, ale kto wie czy skuteczność nie jest czymś mocniejszym.... a głęboko w nią wierzymy.

Dokładnie tak jak mkr wspomniał... przydałyby się jakieś dane firmy czy nie firmy... ;)

Z chwilą rejestracji firmy udostępnimy nasze pełne dane. Prosimy o nutkę wyrozumiałości. Tak podsumowując dzień startu, metaforą często używaną przez mojego przyjaciela "Nie od razu Kraków zbudowano".

Tematyczny GotLink.pl - najpopularniejszy i największy SWL w PL - 10.000 domen :: 1.000.000 linków

SeoMatik.pl - największy stały SWL w PL - ponad 10.000 serwisów i 10.000.000 zaindeksowanych lokalizacji

Jaka jest różnica pkt za stronę która wyświetla 5 linków a stroną która wyświetla 15 linków?

Przy większej ilości wyświetlanych linków, zyskujesz większa ilość punktów.

Ja na Waszym miejscu zrobił bym konkretną moderację dodawanych stron, powtarzam - konkretną. Inaczej chyba nie macie szans się przebić.

I tak będzie - zależy nam na skuteczności a to oznacza konieczność tak jak napisałeś konkretnej moderacji.

Tematyczny GotLink.pl - najpopularniejszy i największy SWL w PL - 10.000 domen :: 1.000.000 linków

SeoMatik.pl - największy stały SWL w PL - ponad 10.000 serwisów i 10.000.000 zaindeksowanych lokalizacji

Bardzo przyjemny, łatwy w obsłudze. Moim zdaniem duża konkurencja dla innych systemów.

W przyrastającą liczbę stron wierzę, w skuteczność wierzę, w cały system wierzę.

Ja na Waszym miejscu zrobił bym konkretną moderację dodawanych stron, powtarzam - konkretną.

Można także zrobić skalę jakości stron np: spam -70% punktów / wartościowa strona +30% punktów, albo skalę 1-5 ;)

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

Można także zrobić skalę jakości stron np: spam -70% punktów / wartościowa strona +30% punktów, albo skalę 1-5 :)

Dokładnie tak jest - po sprawdzeniu strony ustalany jest taki współczynnik.

Jeśli ten topic będzie zaniedbywany przez administracje gotlink'a to system nie przetrwa ;)
Dokładnie patro ;) a więc rada dla ludzi z GotLink.pl - jeżeli chcecie przynajmniej jakiś kawałek tortu z tego wszystkiego, czytajcie ten topic, udzielajcie odpowiedzi, pomocy i bierzcie pod uwagę opinie ludzi :P. Powodzenia!

Dziękujemy. Zrobimy wszystko co będziemy w danym momencie mogli aby pomagać. Branie pod uwagę opinii innych użytkowników to dla nas podstawa.