Skocz do zawartości

GotLink.pl

gotlink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

linkowanie w strone docelowa jest nadal ryzykowne ale juz w zaplecze moze pomóc i to nawet bardzo

Zacytuje sam siebie, gdyż nadal się tego trzymam i takie linkowanie doradzam, jednak właśnie robiąc analizę konkurencji z 3 stron analizowanych w 1 mnie coś zaciekawiło, strona od dawna w TOP 10, fraza majaca ponad 13 mln wyników w google, wg planera słów kluczowych duża ilośc wyszukiwań danej frazy a linkowana jest z moich stron które są w gotlinku - dlatego wiem, iż na pewno jest to gotlink, gdyż tylko tam są te strony. (strona też jest wysoko na kilka innych fraz tematycznych)

Sam bede teraz się jej przyglądał jak długo sie ona tam utrzyma, gdyż nie sadziłem, że dla takich fraz ktoś jeszcze linkuje bezpośrednio w strone docelową, jednak jak widać mozna i przynosi to efekt pozytywny.

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Ile punktów i po ilu pobraniach wyłączacie linkowanie? Dodatkowo pytanie do @Gotlink co daje funkcje ustal priorytet? Że wolniej pobiera?

I jeszcze taka sugestia - jeśli ma mi ktoś odpowiadać jakimś idiotycznym komentarzem to niech lepiej się nie odzywa, szkoda prądu.

Ile punktów i po ilu pobraniach wyłączacie linkowanie?

To zależy co chcesz linkować.

Jeśli jakieś zaplecze 2-3 poziomu to wg mnie może iść stale jakaś liczba punktów aby codziennie pobierał na kilka lokalizacji linki

jak chcesz tylko zindeksować coś - to od 10 do 50 pobrań powinno starczyć (zalezy to od tego o czym mowimy i czy jest linkowane jeszcze czyms dodatkowym)

co daje funkcje ustal priorytet? Że wolniej pobiera?

Nie - jak w danej grupie masz 10 linków to jak dasz priorytet taki sam kazdy link bedzie miał tyle samo punktów przydzielone grupie, jak ustawisz priorytet dla jednej 10 dla drugiej 1 i dla kolejnych jeszcze inaczej - beda mieli odpowiednio % przydzielone linki

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Witajcie, :)

Po raz kolejny przygotowaliśmy dla Was prezent w postaci:

61dfa21bc606d58df4aaaca6b849b8bd_2.jpg

6 grudnia został dopisany Kupon Mikołajkowy do wszystkich aktywnych kont użytkowników z minimum 3 aktywnymi domenami.

Pozdrawiamy, Administracja GotLink.pl :)

P.s.
- 24 grudnia kupon zostanie przedłużony po raz kolejny, wszystkim kontom z minimum 5 aktywnymi domenami :)

- w SeoMatik'u pojawiło się pytanie odnośnie efektów pozycjonowania systemami w Bing'u (vs Google) - postaram się przygotować na dniach zestawienie na podstawie bieżących testów...

- @Xamox, myślę że odpowiedź sttorm'a jest okey... Twoja w pewnym sensie również - jeśli dla jednego linku ustawisz priorytet 2 a dla innego 1 to dla tego drugiego będzie o połowę mniej pobrań niż dla tego pierwszego w ramach tej samej grupy - czyli inaczej mówiąc priorytet jest mechanizmem różnicującym liczbę pobrań w danej grupie pomiędzy linkami...

Tematyczny GotLink.pl - najpopularniejszy i największy SWL w PL - 10.000 domen :: 1.000.000 linków

SeoMatik.pl - największy stały SWL w PL - ponad 10.000 serwisów i 10.000.000 zaindeksowanych lokalizacji

Dawno mnie tu nie było. Podziele się wnioskami z domen które postawiłem już po wdrożeniu upgrade'u z losową ilością linków. Wszystkie się trzymają, a od lata obrywałem średnio co dwa tygodnie poteżnym banem. Te które były postawione przed upgrade i miały włączoną losowość są już zbanowane. Ale te od początku z nową funkcją działajace, stoją. Zobacyzmy jak będzie w dłuższej perspektywie. Nie ma tych domen bardzo wiele bo chciałem przetestować, przed doaniem większej ilości.

Edytowane przez elsajko

E-INFONET - projektotowanie stron, sklepy internetowe, reklama w Toruniu

Witajcie :)

Niezależnie od przyczyny faktem jest że grudzień to pierwszy miesiąc w 2014 roku w którym mamy do czynienia z tak skrajnie niską banowalnością.

Wcześniej zapowiadałem zestawienie pozycji fraz testowych w Google i Bingu - jeśli ktoś jest zainteresowany i ma ochotę na wyciąganie wniosków odnośnie poczynań Google mających wpływ na ich ranking to odnośniki do 3 publikacji znajdują się w poście: https://www.seomatik.pl/forum/topic/2618-seomatik-a-bing/#post2625

Jak obecnie wyglądają wyniki wyszukiwania wiemy, gdzie znajdują się niegdyś popularne serwisy też wiemy, ja wygląda dzisiejsze promowanie też wiemy a tutaj właśnie widzimy stosunek Google do linków, szczególnie tych stażowych... - teorii można mieć wiele, każdy ma swoją

Pozdrawiam, GotLink.pl :)

P.s.

Każdy użytkownik systemu GotLink.pl:

- kupujący punkty;

- generujący zasoby;

....wspiera w tym roku akcję "Szlachetna Paczka" :)

Edytowane przez gotlink.pl

Tematyczny GotLink.pl - najpopularniejszy i największy SWL w PL - 10.000 domen :: 1.000.000 linków

SeoMatik.pl - największy stały SWL w PL - ponad 10.000 serwisów i 10.000.000 zaindeksowanych lokalizacji

• 2 tygodnie później...

Witajcie :)

Swojego czasu wsparliśmy dzięki Wam (poprzez PIO) fundację "Mimo Wszystko" Anny Dymnej w wysokości 5000zł a w tym roku...

...dzięki Wam, wspieraliśmy akcję "Szlachetna Paczka" :)

a9812111a2ae593153164dcb316c624a_1.jpg

Konkurs: :)

Pierwsze 3 osoby które prześlą na formularz kontaktowy imiona i nazwiska kolegów ze zdjęcia, otrzymają kupon bonusowy o wartości 100.000 punktów na okres 30 dni :)

Życzymy powodzenia, Administracja GotLink.pl :)

• Like 1

Wyniki:

4c6a3b2bdeb2f46326364ef8142db707_1.jpg

Gratulujemy, punkty dopisane do Waszych kont na okres ok 40 dni :)

Pozdrawiam, GotLink.pl :)

• Like 1

Aby Święta były przyjemniejsze:

6c6b87aa915dc00959139a2634607375_1.jpg

25 grudnia został dopisany Kupon Gwiazdkowy do wszystkich aktywnych kont użytkowników z minimum 5 aktywnymi domenami.

P.s.
1. W styczniu kupon zostanie przedłużony po raz kolejny, wszystkim kontom z minimum 10 aktywnymi domenami :)

2. Jeszcze w tym tygodniu zostanie przydzielony kupon specjalny, Noworoczny :)

• 2 tygodnie później...

Zgodnie z zapowiedzią 1.01.2015:

daa9c0530439091eeb1405d7adbf3917_1.jpg

oraz 10.01.2015:

ffc29aae59115d84154a7f8c636013b9_1.jpg

Kupony zostały dopisane do wszystkich aktywnych kont użytkowników posiadających minimum 10 aktywnych domeny.

• 2 tygodnie później...

Witajcie,

Przepraszamy za kłopot.

Przerwa wynikała z prac prowadzonych przez administratorów serwerów.

Pozdrawiamy, Administracja GotLink.pl