Skocz do zawartości

GotLink.pl

gotlink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Seo.net.pl jest przykładem zaniedbania na PiO :)

Kiedy będą dostępne statystyki? Głupia rzecz ale pomaga porównać systemy ;)

PS. Ile system liczy użytkowników na chwilę obecną?

Edytowane przez patro

Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl

Seo.net.pl jest przykładem zaniedbania na PiO :P

Kiedy będą dostępne statystyki?

Każdy system jest inny tak samo każda administracja ma inne podejście do różnych spraw...

Postaramy się aby nasze działania były pozytywnie odbierane przez większość użytkowników.

Jeśli masz na myśli ilość domen i podstron w systemie to ta statystyka znajduje się w stopce gotlink.pl

Tematyczny GotLink.pl - najpopularniejszy i największy SWL w PL - 10.000 domen :: 1.000.000 linków

SeoMatik.pl - największy stały SWL w PL - ponad 10.000 serwisów i 10.000.000 zaindeksowanych lokalizacji

Dla osób które powstrzymują się na chwilę obecną z dodawaniem domen, zachęcamy do używania gotlink.pl chociażby jako narzędzia monitorującego pozycje poszczególnych fraz w google.

Tematyczny GotLink.pl - najpopularniejszy i największy SWL w PL - 10.000 domen :: 1.000.000 linków

SeoMatik.pl - największy stały SWL w PL - ponad 10.000 serwisów i 10.000.000 zaindeksowanych lokalizacji

Szkoda że tak mało domen na chwile obecną, ale przetestuję, dodam parę swoich blogów.

Pytanie, czy dodając domenę główną dostaję większą ilość punktów niż dodając subdomenę?

Zastanawia mnie 5 punkt pomocy - Punktacja - "Wartość merytoryczna (unikalna treść itd.)"? Co oznacza itd?

Możecie podać algorytm jakim ustalacie ilość punktów?

PS. Bardzo mi się podoba, zaryzykuję :P

Przydała by się możliwość wyboru wyszukiwarki przy dodawaniu linków... mam tu na myśli google.pl, google.de, google.com i tak dalej... zwłaszcza, że jest kategoria dla stron obcojęzycznych :P

Edit: Dodając link do strony obcojęzycznej chciałbym wiedzieć jak stoi w google.com, a nie w .pl

Edytowane przez tjay99

boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe

"premiuje małe i dobre strony, stworzone dla ludzi, a nie wyszukiwarek"

czy to oznacza, ze perfidny spam można dodać, tylko uzyska się mniej punktów?

czy też nawet nie ma co próbować?

Próbować nie zaszkodzi... Jeśli to będzie aż tak bardzo perfidne jak piszesz, może się okazać że zostanie przydzielona znacznie mniejsza część punktów.

Szkoda że tak mało domen na chwile obecną, ale przetestuję, dodam parę swoich blogów.

Pytanie, czy dodając domenę główną dostaję większą ilość punktów niż dodając subdomenę?

Zastanawia mnie 5 punkt pomocy - Punktacja - "Wartość merytoryczna (unikalna treść itd.)"? Co oznacza itd?

Możecie podać algorytm jakim ustalacie ilość punktów?

PS. Bardzo mi się podoba, zaryzykuję :P

To fakt z tą ilością ale dzięki takiej postawie jak Twoja, że postanawiasz działać, myślę ze ta ilość szybko się zmieni. Algorytm traktuje domenę główną oraz subdomeny jako oddzielne serwisy. Itd może oznaczać wygląd strony (i tu od razu uprzedzę kolejne pytanie... chodzi o skrajności, bo ocena wyglądu to rzecz gustu). Jeśli chodzi o czynniki mające wpływ na algorytm to opisaliśmy je w "pomocy" w pkt 4 - najistotniejsze to site, pr.

Hmmm, jest chyba jakiś problem z utrzymaniem sesji (albo mi FF świruje). Podczas przechodzenia pomiędzy działami (jako zalogowany) zdarza się, że nagle przenosi do strony głównej i wywala informacje o konieczności zalogowania aby przeglądać dany dział.

Edytowane przez kregulski

Dla testów dodałem domenę "fora.pl":

Site: 2,920,000

Według waszego systemu:

Site: 2 900

Według google widzę że zczytało site z www a strona została dodana bez www.

=> Dodawanie stron "z www" jak i "bez www"

Czyli jak to z tym jest :P?

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Dzień bez nowego systemu na PiO dniem straconym ;)

Życzę powodzenia a ekipach niech pamięta że aby system przetrwał trzeba dbać :(

Pomysł z premiarą dwóch systemów w ten sam dzień wydaje mi sie nie najlepszym pomysłem ale ja sie nie znam , markietingu nie studiowałem :P

Wizualnie zdecydowanie lepszy od innego systemu który miał premiere też wczoraj :)

Co do jakości oferty to pożyjemy zobaczymy.

Według google widzę że zczytało site z www a strona została dodana bez www.
=> Dodawanie stron "z www" jak i "bez www"

Czyli jak to z tym jest ;)?

Dołączam się do pytania - dodałem stronę z kilkutysięcznym sitem (domena bez "www") - system wykrył tylko 98 podstron...czyżby małe nieporozumienie że można dodawać domeny bez "www" ale system liczy site tylko z "www" ? Z tego co napisaliście w pierwszym poście zrozumiałem co innego :P...

Edytowane przez General_Depet

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Przy małymi site liczy ok, bo dodałem domene z 14k site bez www a z www 0 i dodało dobrze;)

A eraz przy probuje ściągnięcia skryptu mam :

Fatal error: Call to undefined method Next_Zip::addDir() in /ciach/Page.php on line 84
Edytowane przez Mich@ł

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-)