Skocz do zawartości

GotLink.pl

gotlink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Tak, pod tym adresem można obserwować statystyki systemu GotLink.pl W późniejszym terminie statystyki zostaną poszerzone - jeśli macie jakieś propozycje, chętnie rozważymy.

W przyszłości można zrobić np: ranking page rank, obciążenie systemu. Chociaż to tylko jako bajer :)

Mam inną propozycje. Poproście adminów weblinka żeby udostępnili kod źródłowy. Przecież łatwiej skopiować już coś co jest niż pisać od nowa. Sorry ;\ zapomniałem, że to gotlink był wcześniej...

matkro - 9 lat doświadczenia.

mant.pl - 7 lat doświadczenia w branży SEO. Jesteśmy na rynku od 1 czerwca 2008 roku!

Świetnie, więcej takich lizusów i na forum będzie można poczytać o sposobach na wazelinke i bez wazelinki :)

Pisz w wątku analfabety, tam bardziej Cię zauważy i może jakiś bonusik nawet przyzna za Twoje oddanie.

Bo tak to żadnego pożytku nie ma, ani zabawny nie jesteś, ani nikt po główce nie pogłaszcze.

Edytowane przez piotrostr

Ostatnio na blogu:

Tania alternatywa dla xrumera

Ja przy indeksowaniu robię tak: tworze grupę z linkami do nowych stronek i przydzielam powiedzmy po 1k na frazę, a że anchory są raczej mało popularne więc jak dana strona zostanie zaindeksowana to wystarczy wtedy w grupie posortować wg pozycji w wyszukiwarce i wtedy te, które mają jakiś odczyt w top100 wiem, że już są zaindeksowane - polecam ten sposób :D

też tak robiłem ale schody się pojawiły jak linkowałem na trudniejsze frazy, wystarczyła by zielona kropeczka obok linka która by informowała czy link jest zaindeksowany, można by tą funkcję udostępnić powyżej np: 500pkt na frazę ;)

Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl

po pierwsze to wypada pogratulowac bardzo szybkiego rozwoju, widac praca nad systemem przynosi naprawde dobre efekty

nawet trudne frazy bardzo szybko zaczynaja sie piac w gore

moze domen na chwile obecna jest mniej niz w innych systemach - ale przy taki wzroscie szybko to nadrobicie - a domeny, ktore sa w systemie nie sa domenami "pustymi"

zrobcie sobie prosty test - powiecie, ze jestem stronniczy :)

jesli macie strony w roznych systemach usuncie z jednej stopki wszystkie linki i zobaczcie jak dlugo powisi takowa w poszczegolnych systemach

i teraz pytanie - jaki procent w kazdym systemie stanowia strony nie wyswietlajace linkow ??

(z roznych powodow - ban, usuniecie linkow, domena stracila waznosc)

naprawde takowe testy wiele wam powiedza, ciekawe, czy Wasze wyniki beda podobne no moich (znajac zycie to beda)

Mam małą propozycję. Może zrobić taki bajer, aby osoba robiąca przelew mogła ustawić kiedy on wygaśnie? Wiem, że jest "tytuł" przelewu ale ta funkcja mi nie wystarcza. :rolleyes:

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

po pierwsze to wypada pogratulowac bardzo szybkiego rozwoju, widac praca nad systemem przynosi naprawde dobre efekty

zrobcie sobie prosty test - powiecie, ze jestem stronniczy :rolleyes:

jesli macie strony w roznych systemach usuncie z jednej stopki wszystkie linki i zobaczcie jak dlugo powisi takowa w poszczegolnych systemach

i teraz pytanie - jaki procent w kazdym systemie stanowia strony nie wyswietlajace linkow ??

Panowie i Panie, spokojnie bo nie nadążamy z deaktywacją stron!

Mam małą propozycję. Może zrobić taki bajer, aby osoba robiąca przelew mogła ustawić kiedy on wygaśnie? Wiem, że jest "tytuł" przelewu ale ta funkcja mi nie wystarcza. :P

Dopisane do zadań...

Edytowane przez gotlink.pl

Tematyczny GotLink.pl - najpopularniejszy i największy SWL w PL - 10.000 domen :: 1.000.000 linków

SeoMatik.pl - największy stały SWL w PL - ponad 10.000 serwisów i 10.000.000 zaindeksowanych lokalizacji

Uwaga, już 3 osoby dostały zakaz pisania... proszę zapoznać się z regulaminem działu szczególnie z punktem 4... dla przypomnienia ostatnia awantura skończyła się zakazami pisania na 100 dni dla właścicieli systemów ich alternatywnych tożsamości jak i popleczników.

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

Ja kilka pytań odnośnie efektów tego systemu:

- Jak indeksują się nowe domeny jaką liczbę punktów trzeba na to przeznaczyć ?

- Ile punktów potrzeba aby wbić jaką frazę w top ?

- Po jakim czasie widać efekty ?

Może ktoś testował i mógłby napisać coś więcej !!!

Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com

Buncol -> ciężko odpowiedzieć na 2 i 3 pytanie; jeśli fraza jest niszowa to wystarczy spokojnie nawet 500-1000. Efekty indeksowania widać na drugi dzień, efekty pozycjonowania po kilku tygodniach.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

doszla fajna nowa funkcja w widoku serwisy - max i aktualna ilosc site (aktualna juz byla)

na pierwszy rzut oka juz widac jak strona sie indeksuje :) - nie trzeba pakowac sie w wykresy

co by sie jeszcze sie przydalo - zapisywanie wykresow bezposrednio do pliku graficznego, dodatkowy gadzet a ulatwi zycie :)

Przydałoby się coś gdzie można byłoby sprawdzić jaka jest najskuteczniejsza ilość pkt na frazę w podsystemach erotycznym i hazardowym.

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com