Skocz do zawartości

GotLink.pl

gotlink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie, gdyby gotlink nawet nic nie dawał oprócz monitorowania pozycji, juz warto było by z niego korzystac.

Szkoda nie doceniacie tego, co dostajecie zadarmo.

@pawlowski: nie udzielaj sie.

gotlink: kob pokazuje tylko pewna prawde znana np. z livelink'a - od widzimisie Twoich moderatorow bedzie zalezala kategoria. ja jaka kategorie dostalem wiem i sie z nia zgadzam, ale sprawa dotyczy naprawde 'wartosciowych stron' - tu juz ciezko o jasne reguly ich oceniania. a z powodu, ze wszystkie zmienne systemu trzymasz w tajemnicy od poczatku (taka polityka, ok) to niektorzy sie boja, ze niektore strony dostana 'po przyjacielsku' kategorie o jedna za duzo, jedna za malo.

Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie!

Rabat dla użytkowników PiO!

sagittariuspl w LinkMe sobie jakoś z tym poradzono tak że powstał najchętniej używany system linków stałych w Polsce - dlaczego ma się to nie udać z rotatorem w gotlinku ?

To czy ktoś dostanie przypadkowo lub niesprawiedliwie kategorię do tyłu czy do przodu okaże się za miesiąc - nie ma sensu uprawiać teraz defetyzmu...w e-webie też była swego czasu rewolucja - system przez to coś stracił ?

Edytowane przez General_Depet

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Nikt przy zdrowych zmysłach nie dodaje systemów na wartościowe strony ;)

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Witaj, dawno nie miałeś okazji sobie popisać więc postanowiłeś popisać trochę bajek - ale to chyba inny dział. Prowizja dotychczas nie była pobierana a zgodnie z ostatnim postanowieniem które pominąłeś nie ma nawet żadnych planów aby sytuacja miała się zmienić.

A ja mam smoka w domu.

Chyba pomyliłeś systemy bo z tego co zauważyłem to właśnie w tym innym od 10 dni usuwasz swoją ofertę sprzedaży 300k punktów i dodajesz ponownie aby być tylko pierwszym... (nawet obniżka ceny do 350zł nie pomogła i po reprymendzie dzisiaj dałeś 420zł, powodzenia) - czy to w porządku w stosunku do innych sprzedających odpowiedz sobie sam bądź inni Ci pomogą którzy tak nie mogą robić.

Co sie tak interesujesz? Sprzedajesz punkty w weblinku i zbierasz na utrzymanie serwera?

Jakbyś widział coś więcej to byś zobaczył, że liczba pkt na bannerku się zmienia, od 120k do 400k. Odnośnie sprzedaży pkt z weblinka to jak wiesz idą jak woda, tylko dokładać nowe strony.

Czy będzie to się okaże ale że tamten jest to już fakt - kumpel przesunie, kumpel da a kolega pisze.

A to jest już pomówienie.

Jeśli chodzi o GotLink.pl to nikt niczego nie usuwa możesz nadal dawać oferty kupna po 20zł a jeśli poczytasz o zasadach na giełdzie to może zrozumiesz i skończysz z infantylnym zachowaniem.

A żyrafy latają, a infantylny to był Twój post. Masz racje, tonący się brzytwy chwyta i atakuje - bo to niby najlepsza obrona, ale poćwicz może jutro będzie lepiej.

Nie mam zamiaru dyskutować, więcej już z Tobą bo cokolwiek ktoś napisze i jak nie jest przychylne gotlinkowi to jest od razu atak.

Tylko dalej nie odpowiedziałeś skąd są brane pkt na pp. Ciekawe.

(L)

Nie mam zamiaru dyskutować, więcej już z Tobą bo cokolwiek ktoś napisze i jak nie jest przychylne gotlinkowi to jest od razu atak.

To nie pisz głupot, a na dowód zasad jakie panują na giełdzie poczytaj tutaj:

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=457967

1) A ja mam smoka w domu.

2) pkt z weblinka to jak wiesz idą jak woda, tylko dokładać nowe strony.

3) Nie mam zamiaru dyskutować,

4) Tylko dalej nie odpowiedziałeś skąd są brane pkt na pp. Ciekawe.

ad 1) Zapewne nie tylko tam

ad 2) Zauważyłem, od 2 tygodni rosną i dziś już masz prawie 400k, oferta znowu na samej górze.

ad 3) Ciesze się, że już nie będziesz więcej chłopcem na posyłki

ad 4) Gdyby w końcu ktoś Ci sprzedał punkty po 20zł to mógłbyś się przekonać że w systemie istnieje coś takiego jak pogrubienie linku za 20% punktów, które pokrywają PP i promocje.

Edytowane przez gotlink.pl

Tematyczny GotLink.pl - najpopularniejszy i największy SWL w PL - 10.000 domen :: 1.000.000 linków

SeoMatik.pl - największy stały SWL w PL - ponad 10.000 serwisów i 10.000.000 zaindeksowanych lokalizacji

W drodze ostatniego wyjątku zacytuje Ciebie i Twoją głupotę, sam sobie zaprzeczasz:

Sytuacje o której napisałeś czyli z jednej strony wystawianie oferty sprzedaży z bardzo niską ceną a z drugiej faktyczny brak chęci sprzedaży oferowanych punktów lub brak kontaktu z wystawiającym ofertę można zgłaszać poprzez formularz znajdujący się przy każdej ofercie - nie wykluczamy blokowania takich użytkowników na giełdzie punktów gdyż takie ich działania mijają się z celem...

Oferty sprzedaży - oferty kupna to są chyba dwie różne oferty, ja mam sam prawo decydować po ile chcę kupić i zapewniam Cie, że kupie z całą pewnością po 20 zł/100k bo na tyle wyceniam punkty.

To wszystko. Cieszę się, że zmieniłeś już troszkę swój ton wypowiedzi.

Pozdrawiam i miłej Niedzieli.

(L)

Kieruje się twardymi zasadami - jestem uczciwy i prawdomówny, dotrzymuje słowa, więc nie ma możliwości żebym mówił jedno a robił drugie - więc jeśli coś ustaliliśmy nie sugeruj że robię coś innego.

Dlatego też nie możesz się ujawnić :blink:

Dla mnie człowiek, który nie ma nic do ukrycia oraz jest uczciwy i prawdomówny podpisuje się pod prowadzoną działalnością imieniem i nazwiskiem.

ja mam sam prawo decydować po ile chcę kupić

Zgadzam się z Tobą, możesz nawet po 1zł a konto masz aktywne.

Nie wiem tylko co insynuujesz w poprzednich postach na ten temat.

Pozdrawiam i miłej Niedzieli.

Tobie i innym również życzę wszystkiego najlepszego.

Tematyczny GotLink.pl - najpopularniejszy i największy SWL w PL - 10.000 domen :: 1.000.000 linków

SeoMatik.pl - największy stały SWL w PL - ponad 10.000 serwisów i 10.000.000 zaindeksowanych lokalizacji

zróbcie cos z tym wywalaniem przelewów. dlaczego wyrzuca od najwiekszego? bardzo wkurzajace jest jak mi wyrzuca przelew na 100k jezeli moglby na 5. wyrzucajcie od najmniejszego, albo dajcie opcje z wyborem komu jak wygodniej

dlaczego wyrzuca od najwiekszego? wyrzucajcie od najmniejszego.

Jak będziesz miał okazje przetestować to daj znać na PW czy jest tak jak chciałeś.

https://www.gotlink.pl/forum/topic/317-komunikat/#335

Wreszcie się przyznaliście się do błędnych założeń i rozwiązaliście sprawę algorytmowo. Rozumiem, że możecie od teraz podawać użytkownikom liczbę nowych punktów, aby mogli się odpowiednio przygotować?

Tylko jedno mnie niepokoi:

poza szczególnymi przypadkami nie będziemy ingerować w naliczanie punktów
Co to są konkretnie te "szczególne przypadki"?

@zajadacz - jak bedziesz wrzucal strony z jakiegos generatora, ktore nie beda mialy najmniejszego sensu.

nie sztuka jest zrobic 1000 stron - sztuka jest utrzymac 800 w indeksie

bardzo cieszy mnie ten krok. jak dla mnie admini (admin) gotlinka sa bardziej rozwazni niz nas prezydent :rolleyes: zamiast sie klocic potrafia sie wycofac moze zbyt pochopnie podjetej decyzji (pomijam fakt czy byla sluszna) - szacunek.