Skocz do zawartości

GotLink.pl

gotlink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

@Czacha: gdzei Ty byles przez ostatnie 1,5 miesiaca? ;) nowe przeliczanie wchodzi od 15tego tego miesiaca.

wg oficjalnych wyliczen ilosc punktow spadnie o 25% - znikna miliony punktow z systemu - mam nadzieje, ze za tym pojdzie w gore cena

kto robil strony pod gotlinka straci duzo wiecej...

Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie!

Rabat dla użytkowników PiO!

https://www.gotlink.pl/forum/topic/378-prze...ie-punktow/#378 i PiO w tym temacie też była burzliwa dyskusja na ten temat, poszukaj ;) Wg mnie zmiana algo wpłynie pozytywnie ;) Edytowane przez patro

Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl

Sorry za głupie pytanie wcześniejsze ;) nie wiedziałem.

Z tego co widzę w podanych tematach czyżby system dostawał czkawki??

Ciekawi mnie czy userzy teraz dopiero się przejada po nim jak po innych systemach. ;)

@Czacha: gdzei Ty byles przez ostatnie 1,5 miesiaca? ;)

Kolega Czacha wspomina o plotkach czyli zapewne ma na myśli ewentualne kolejne jakieś plany dotyczące zmian w punktacji - faktycznie takie plotki chodzą... ponieważ nadesłaliście kilka propozycji na ten temat ale uważam że wszystko po kolei - najpierw to co już było zaplanowane w październiku a potem postaram się zebrać w całość wszystkie propozycje i wam przedstawić - może wybierzecie jakieś ciekawe rozwiązania.

Tematyczny GotLink.pl - najpopularniejszy i największy SWL w PL - 10.000 domen :: 1.000.000 linków

SeoMatik.pl - największy stały SWL w PL - ponad 10.000 serwisów i 10.000.000 zaindeksowanych lokalizacji

Patro, ludzie zaufali gotlink.pl, ponieważ po pierwsze system jest bardzo dobry (moje własne doświadczenie), po drugie administrator jest otwarty na wszystkie propozycje, bardzo inteligentna osoba (nie robi pochopnych decyzji, wszystko przemyśli). Po prostu zna się na prowadzeniu takiego narzędzia czego wielu administratorom innych systemów brakuje. I dobrze widzisz, że w MDD jest bardzo dużo stron co także świadczy o moich argumentach.

Pozdrawiam

Adam C.

Żeby nie było ze ma coś do gotlinka, ale dodam swoje 3 grosze. Na pewno już dawno bym tam był jak by wiadomo czyje to jest i kto za tym stoi no i ta prowizja z PP :) . Tu już nie chodzi o to kto to jest ale co będzie jak wystawie fakturę i do US mnie wezwą i zapytaj co to jest ten gotlink i punkty (z ewebem już to przechodziłem).

I co wtedy??

Będzie ze ja specjalnie zrobiłem na gotlinka i napisałem na niego, do US?? Jak ja mam się tłumaczyć w US wtedy ze mam $ z czegoś czego nie ma.

Prędzej czy później to nastąpi ze US przyjrzy się jakieś fakturze i zacznie grzebać, co to. Myślę ze znacznie szybciej nastąpi u tego, co robi z tego koszta.

Wiec zastanówcie się i zarejestrujcie firmę nawet na babcie z Otwocka

Można prosić o dane...?

Nie.

No cóż szkoda, a chciałem sobie porównać. Chodzą plotki, że większość to subdomeny i nabite sztyczunie pkt. No cóż szkoda.

subdomeny - tak, sztucznie nabite punkty? dlaczego tak uwazasz?

Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie!

Rabat dla użytkowników PiO!