Skocz do zawartości

GotLink.pl

gotlink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

System fajny - póki co wsparłem go 20 serwisami.

Tego nie ma w innych SWL, ale dla osób zajmujących się zawodowo pozycjonowaniem - brakuje mi jeszcze w zakładce "Linki" kategorii-kategorii.

Tzn. Teraz każdy klient dostanie u mnie swoją kategorie a w niej linki do każdej frazy, trochę tego jest...

Teraz chce podlinkować trochę swoich stronek hobbistycznych/prywatnych - tak samo każda strona = kategoria

No i nadmiar pkt. jak zawsze pójdzie do linkowania zaplecza, u mnie jeszcze dziele sobie na 3 rodzaje. I tu też każda strona ew. każda grupa zaplecza to nowa kategoria. Dlatego bardzo robi się tłok gdy klienci mieszają sie z zapleczem, własnymi stronami itd.

Ja rozumiem, że to trochę rozbuduje system - dla tych co tylko troszkę z tego korzystają będzie to nie potrzebne, ale jednak dla osób z branży na pewno się przyda. Może dało by się powiedzmy w ustawieniach konta włączyć dla tych co chcą 'kategoria kategorii".

Można liczyć na coś takiego ?

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

import stron :)

Dziękujemy za zgłaszane propozycje. W przyszłym tygodniu postaramy się wdrożyć import/export linków.

Przeanalizujemy także import/export domen - dziękujemy że mimo obecnego trudu przy dodawaniu znacznych ilości domen zdecydowałeś się na aktywne uczestniczenie w systemie.

System fajny - póki co wsparłem go 20 serwisami.

...brakuje mi jeszcze w zakładce "Linki" kategorii-kategorii...

...Może dało by się powiedzmy w ustawieniach konta włączyć dla tych co chcą 'kategoria kategorii".

Można liczyć na coś takiego ?

Tobie również dziękujemy za pomoc w rozwoju systemu a Twoja propozycja już została zapisana w harmonogramie prac i jeśli tylko zdołamy to funkcjonalnie stworzyć na pewno wykonamy. Prawdopodobnie byśmy rozwiązali to na takiej zasadzie jak proponujesz czyli możliwość włączenia dodatkowej opcji w koncie dla osób zainteresowanych bardziej szczegółowym podziałem grup. W razie dodatkowych pytań odnośnie tej sprawy pozwolimy sobie napisać na PW.

Tematyczny GotLink.pl - najpopularniejszy i największy SWL w PL - 10.000 domen :: 1.000.000 linków

SeoMatik.pl - największy stały SWL w PL - ponad 10.000 serwisów i 10.000.000 zaindeksowanych lokalizacji

No, no widzę systemik warty uwagi,

szybko się rozwija, co chwilę coś nowego.

Grafika fenomenalna, chyba Gotlinka jako startową ustawię :)

:hi:Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka. ~ Samuel Butle. Zerknij na: Wyszczekany.pl :hi:

No jeśli już wyłapywać "błędy" systemu to warto by zwrócić uwagę również na te najdrobniejsze.

Zaraz pewnie będzie, że przesadzam pisząc o tym, no ale: grafik używając na stronie głównej czcionki mającej najwyraźniej problemy z polskimi znakami w jednym ze sloganów napisał "juz" zamiast "już" :)

Edytowane przez kregulski

Podobno nie ma głupich pytań więc: dlazcego akurat gotlink.pl, co takie oznacza to "got"? ;)

Może jakiś poliglota by się wypowiedział na ten temat bo mi najbardziej pasuje że

I have got link B)

and you?

Have you gotlink.pl? :D

Tematyczny GotLink.pl - najpopularniejszy i największy SWL w PL - 10.000 domen :: 1.000.000 linków

SeoMatik.pl - największy stały SWL w PL - ponad 10.000 serwisów i 10.000.000 zaindeksowanych lokalizacji

Cieszę sie że wszyscy w dobrym nastroju niestety pojawił się juz pierwszy użytkownik który próbuje nas wszystkich oszukać.... dlatego chciałem zapytać Was w jaki sposób powinniśmy traktować nieuczciwych... Czy najpierw dawać jakieś ostrzeżenia czy w ewidentnych sytuacjach unimożliwiać bez żadnych ostrzeżeń dalsze uczestnictwo w systemie?

Edytowane przez gotlink.pl