Skocz do zawartości

GotLink.pl

gotlink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Z tego co mi wiadomo administrator systemu jest na dniowym urlopie. Będzie jutro lub w poniedziałek więc Michał otrzymasz zapewne informacje w tych dniach. Z tego co widzę to system już ma ponad 500 domenek, szybko rozwija się.

Edit: literówka.

Edytowane przez neon103

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

Charls, ludzie czasami odpoczywają...

Ja tam żadnych errorów nie mam wszystko ładnie śmiga. Czekam jedynie na import stron z uwagi na to że chciałbym dodać spore ilości serwisów a ręcznie mi się nie chce ;)

Jaja jakieś, E-weblink rulez.
Mi jakoś lepiej podpasował ten gotlink :) Jedynie aby jeszcze była większa ilość domen i jak dla mnie będzie to najlepszy system ;)

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Charls zapewne Xann ci postawi piwo za te dwa posty... Wiemy już wszyscy, że jesteś w nim zakochany... znaczy się w eweblink :) Ale swoje uczucia najlepiej wyrażaj poprzez PW ;)

gotlink jak dla mnie świetny system ;) Czekam aż się rozwinie w czym mam zamiar mu oczywiście pomóc dodając tam trochę moich stron. Życzę udanego urlopu administratorom bo wykonali kawał dobrej roboty... ;)

boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe

To tak jakby xann odpalił system i sobie pojechał na wakacje.

Co ma piernik do wiatraka?

Jedynie aby jeszcze była większa ilość domen i jak dla mnie będzie to najlepszy system

Z tego co widzę to liczba domen wzrosła z dnia na dzień. Nie wiem jak jest z liczbą użytkowników.

i jak dla mnie będzie to najlepszy system

Na dzień dzisiejszy mam także pozytywne zdanie o systemie i administracji. Na dniach pewnie przeniosę moje zaplecze do gotlinka z innego systemu więc troszkę go dopalę.

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

Co ile minut system pobiera nową paczke linków na X stronę? Bo widzę że dość dużo pobrań mam przy 1k punktów :)

Witaj,

Paczki wysyłane są co 24h do konkretnego serwisu, wiec liczba pobrań nigdy nie będzie narastała proporcjonalnie do czasu (serwisy aktywowane są o różnych porach dnia i nocy dlatego i wysyłka następuje o różnych porach) - wszelkie porównania/przeliczenia najlepiej dokonywac "doba do doby".

Czekam jedynie na import stron z uwagi na to że chciałbym dodać spore ilości serwisów

W tym tygodniu będziemy nad tym pracować...

Tematyczny GotLink.pl - najpopularniejszy i największy SWL w PL - 10.000 domen :: 1.000.000 linków

SeoMatik.pl - największy stały SWL w PL - ponad 10.000 serwisów i 10.000.000 zaindeksowanych lokalizacji

Ale nie 6 dni po odpleniu systemu !

To tak jakby xann odpalił system i sobie pojechał na wakacje.

Toż to jakas parodia :)

Zapewniam że czuwamy nad wszystkim i jeśli zachodzi potrzeba reagujemy...

Hmm u mnie cos nie działa sprawdzanie pozycji :)

...tak jak np. w tej sytuacji. Mam nadzieje Mich@ł że już nie masz zastrzeżeń.

Tematyczny GotLink.pl - najpopularniejszy i największy SWL w PL - 10.000 domen :: 1.000.000 linków

SeoMatik.pl - największy stały SWL w PL - ponad 10.000 serwisów i 10.000.000 zaindeksowanych lokalizacji

Czy linki przy losowaniu nie dublują się na podstronach, jak jest kilka anchorów do tej samej strony?

W praktyce śmiało możemy powiedzieć że nie. W teorii, przy obecnej ilości pozycjonowanych fraz w kilku popularnych kategoriach tematycznych prawdopodobieństwo że na stronie zostaną wylosowane 2 anchory prowadzące do jednej domeny wynosi ok 0,5% - a z każdym dniem ta wielkość maleje.

W praktyce śmiało możemy powiedzieć że nie. W teorii, przy obecnej ilości pozycjonowanych fraz w kilku popularnych kategoriach tematycznych prawdopodobieństwo że na stronie zostaną wylosowane 2 anchory prowadzące do jednej domeny wynosi ok 0,5% - a z każdym dniem ta wielkość maleje.

Tz., że ja mam ogromne szczęście widząc ciągle zdublowane strony (nie anchory), i to nie jest plus.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem