Skocz do zawartości

GotLink.pl

gotlink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

nic zobaczymy i pomyslimy nad tym masowym,

tak w webie wrzucam i akceptuje i pokazuje mi 0 pkt a z czasem sie to zmeinia z automatu, nie msuze pilnowac zy jest w systemie czy nie, czy czasami ktos sobie jej nie przywlaszczyl jak kod zostanie

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

a w ewebie nie musisz aktywowac stron ?

Praktycznie od początku działania systemu wychodzimy z pomocą w kwestii masowej aktywacji stron oraz ponownego sprawdzenia stron w "masowym dodawaniu domen".

W praktyce jeśli użytkownik posiada większe ilości domen wystarczy że raz na tydzień napisze do nas poprzez formularz kontaktowy na jakim koncie i co mamy zrobić...

Tematyczny GotLink.pl - najpopularniejszy i największy SWL w PL - 10.000 domen :: 1.000.000 linków

SeoMatik.pl - największy stały SWL w PL - ponad 10.000 serwisów i 10.000.000 zaindeksowanych lokalizacji

oki gdy ktos tworzy kilkadziesiat strona na dzien, wiele osob robi jedna, dwie dziennie i u was musze wracac do tych domen po kilku,kilkunastu dniach, wchodzic przez FTP do plików danej strony, wrzucac kod, i dodawac do systemu, gdy tak naprawde nie było by roznicy gdybym mogl to zrobic od razu, po dodaniu mam 0 pkt a za kilka dni gdy system znowu odwiedzi strone juz punkty sa na moim koncie, a jesli tego nie ma to jest to pewne utrudnienie, ale to jest moje zdanie

BANERY REKLAMOWE

Lukas_79 w sumie tak ale na stronie jest link do strony głównej systemu o tresci gotlink.pl, musze sprawdzac czy strona juz sie zaindeksowała i kliknąć zgłoś ponownie - czyli musze pamietac ze akurat ta strone dodalem i jeszcze nie jest aktywowana czyli zaglądać do kolejnej zakładki, ale mniejsza o to, mi to przeszkadza ale Tobie nie musi

z systemu korzystam i bede nadal, gdyż to o czym rozmawiamy to tylko taki mały drobiazg, nieistotny w dłuższej perspektywie, a inne rzeczy co do których mogłbym mieć zastrzeżenia sa dla mnie na dzien dzisiejszy jeszcze mniej ważne

BANERY REKLAMOWE

Tak jak obiecaliśmy, wyszedł upgrade aplikacji GotlinkUtils 1.01 w której zostało dodane:

- sprawdzanie zaindeksowania stron z multilinków

Dzięki! A już się zastanawiałem czy mój pomysł trafił do kosza...

Jeszce jedna mini prośba - czy da się podlinkować te urle w Gotlink Utils w oknie sprawdzania zaindeksowania ? I czy da się wstawić kolumnę z informacją kiedy link został umieszczony w multilinku ?

A ogólnie - ostatnio była dyskusja o tym czy gadżety w SWL mają znaczenie - multilink + funkcja sprawdzania zaindeksowania urli jest właśnie najlepszym przykładem na to że mają.

Edytowane przez General_Depet

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

data wstawienia linku - czy da se cos takiego dorobic w systemie ??
I czy da się wstawić kolumnę z informacją kiedy link został umieszczony w multilinku ?

Ok, przemyślimy te propozycje. Na chwilę obecną dodaliśmy dodatkowe wykresy w statystykach dla ilości stron i linków obcojęzycznych...

Tematyczny GotLink.pl - najpopularniejszy i największy SWL w PL - 10.000 domen :: 1.000.000 linków

SeoMatik.pl - największy stały SWL w PL - ponad 10.000 serwisów i 10.000.000 zaindeksowanych lokalizacji

data linka była by oki ale jeszcze bardziej oki było by ustawienie przyrostu by co ustalony czas zwiększał odpowiednio wcześniej ustalona ilość punktów przypisanych do danych fraz.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

widze, ciekawie sie dzieje.

podoba mi sie ze dostaje mase darmowych toollz korzystajac z systemu.

po przerwie wracam do gotlinka.

Jeszce jedna mini prośba - czy da się podlinkować te urle w Gotlink Utils w oknie sprawdzania zaindeksowania ? I czy da się wstawić kolumnę z informacją kiedy link został umieszczony w multilinku ?

Na obecną chwilę dodaliśmy dodatkową kolumnę z datą dodania linku do systemu.

Natomiast jeśli chodzi o upgrade aplikacji... zbieramy propozycje - te najlepsze postaramy się uwzględnić w przyszłym upgradzie.