Skocz do zawartości

GotLink.pl

gotlink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

No ja tam wolę poczekać aż będzie dobrze przetestowane , nie lubię bubli.

mozna czekac i rok, jak na ang. wersje systemu, ktora z tego co czytalem na poczatku miala sporo "bubli" i co chwile cos ktos pisal :)

krotka pamiec zoozol ??

nie wiem, czy do dzisiaj wszystko juz dziala

No ja tam wolę poczekać aż będzie dobrze przetestowane

Szkoda, bo już czekasz tak od lipca '08 a gdybyś dodał chociaż jedną domenę mógłbyś w praktyce ocenić wiele rzeczy tym bardziej że od samego początku z uwagą śledzisz ten wątek - a my zyskalibyśmy osobę dzięki której moglibyśmy w razie jakiejś wpadki szybko na nią zareagować dzięki Twojej krytycznej uwadze którą często tutaj nam prezentujesz - niestety do tej pory były one mało przydatne gdyż zwykle powtarzasz to co zostało wcześniej napisane a czego sam nie sprawdziłeś/doświadczyłeś. A więc bardzo gorąco zachęcam Cię chociaż do praktycznych testów...

oby umieli to naprawić.

Przyczyna problemu została rozwiązana w kilka minut po otrzymania informacji od Ptaq... i z racji tego że w pierwszym momencie otrzymaliśmy zgłoszenie do panelu oraz na forum systemu dlatego i tam udzieliliśmy odpowiedzi. Przepraszamy za utrudnienia.

Tematyczny GotLink.pl - najpopularniejszy i największy SWL w PL - 10.000 domen :: 1.000.000 linków

SeoMatik.pl - największy stały SWL w PL - ponad 10.000 serwisów i 10.000.000 zaindeksowanych lokalizacji

Szkoda, bo już czekasz tak od lipca '08 a gdybyś dodał chociaż jedną domenę mógłbyś w praktyce ocenić wiele rzeczy tym bardziej że od samego początku z uwagą śledzisz ten wątek - a my zyskalibyśmy osobę dzięki której moglibyśmy w razie jakiejś wpadki szybko na nią zareagować dzięki Twojej krytycznej uwadze którą często tutaj nam prezentujesz - niestety do tej pory były one mało przydatne gdyż zwykle powtarzasz to co zostało wcześniej napisane a czego sam nie sprawdziłeś/doświadczyłeś. A więc bardzo gorąco zachęcam Cię chociaż do praktycznych testów...

akurat się składa, że mam 1 domenę w systemie :) i testuje to, że nie jest pod nazwą zoozool to sory ale nie jest to wymóg ?

sygnaturka.png

mam 1 domenę w systemie :) i testuje

To dlaczego nie zgłaszasz bubli? - na pewno to docenimy.

Tematyczny GotLink.pl - najpopularniejszy i największy SWL w PL - 10.000 domen :: 1.000.000 linków

SeoMatik.pl - największy stały SWL w PL - ponad 10.000 serwisów i 10.000.000 zaindeksowanych lokalizacji

No nie wiem mi się wyświetla biała strona:

https://www.gotlink.pl/banners/468x60.jpg (jakiś obrazek 1x1px)

:D

[edit]

Ok już wiem co się dzieje ;) Kaspersky blokował mi banery :D

Edytowane przez Mich@ł

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Chciałbym zgłosić, że w Programie Partnerskim najprawdopodobniej występuje poważny błąd. Podejrzewam, że system nie przydziela nam 10% od punktów, które partner komuś wynajął. Mam tylko jedno konto w gotlink, więc nie mogę tego sprawdzić, ale już dwa razy miałem sytuację, że osoba polecona miała spore zaplecze i nagle ilość punktów z polecenia spadała (drastycznie ale od nagle a nie stopniowo). Wcześniej widziałem ofertę sprzedaży punktów poleconego. Teraz podejrzewam, że ma miejsce ta sama sytuacja.

Będę wdzięczny za wyjaśnienia za strony gotlink.pl

co ty na to ?

alexastw.jpg

Będę wdzięczny za wyjaśnienia za strony gotlink.pl

Oczywiście. Proszę tylko pamiętać że 10% z PP naliczana jest od pozycji "Liczba punktów za dodane domeny". Sytuacja w której polecający traci "nagle" dużą ilość punktów może wystąpić w momencie zbanowania dużej ilości stron poleconego. W celu wyjaśnienia tej konkretnej sytuacji prześlij proszę dane o które poprosiłem na PW.

Bardzo dziękuję za szybką odpowiedź i za wyjaśnienia na PW - już wszystko jest dla mnie jasne.

A podzielisz się odpowiedzią z innymi? Twoje wątpliwości były zasadne czy nie ?

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

A ja mam inne pytanko !!!

Właśnie zauważyłem, że za serwisy mam jakieś tam punkty

xxxxx
(+yyyy)

A z poleconych mam jakieś punkty zzzz

Po zsumowaniu tych trzech wartości nie wychodzi mi całkowita liczba punktów na koncie - jest mniej.

Różnica coprawda nie duża, ale i tak chciałbym wiedzieć czego nie rozumiem.