Skocz do zawartości

GotLink.pl

gotlink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Czy była by możliwość wprowadzenia eksportu całych grup? Obecnie można wykonać eksport wszystkich linków znajdujących się w grupie. W związku z tym, że mam bardzo dużo grup uciążliwe jest dla mnie wykonywanie eksportu linków z każdej grupy po kolei. Czy istnieje możliwości wprowadzenia eksportu całych grup? Najlepiej wszystkie grupy z konta lub zaznaczając te które chcemy eksportować. Przy imporcie wgrywały by się od razu całe grupy. Czy istnieje możliwość wprowadzenia takiej funkcjonalności?

Czy była by możliwość wprowadzenia eksportu całych grup?

Postaramy się, na obecną chwilę wrzucamy na listę zadań :P

Tematyczny GotLink.pl - najpopularniejszy i największy SWL w PL - 10.000 domen :: 1.000.000 linków

SeoMatik.pl - największy stały SWL w PL - ponad 10.000 serwisów i 10.000.000 zaindeksowanych lokalizacji

A jak tam moja prośba - o której już piszę od daaawna, dawna, może by nie powtarzać:

https://www.gotlink.pl/forum/topic/191-grup...zakladce-linki/

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

A jak tam moja prośba - o której już piszę od daaawna, dawna...
Również popieram pomysł kolegi Ptaqa.
Również jestem za

Ptaq, pamiętamy... teraz widzimy że potrzeba takiej "funkcji" jest bardziej powszechna więc będzie trzeba tą potrzebę zaspokoić... Tak z ciekawości, czy jest jeszcze ktoś jest zainteresowany w/w "możliwością" grupowania grup?

Tematyczny GotLink.pl - najpopularniejszy i największy SWL w PL - 10.000 domen :: 1.000.000 linków

SeoMatik.pl - największy stały SWL w PL - ponad 10.000 serwisów i 10.000.000 zaindeksowanych lokalizacji

Witam.

Ile musze przyznac punktow na - @Wyniki 1 - 10 spośród około 19,400 dla zapytania@ tak aby osiagnac pierwsza 10 wwielkim G...

Pozdrawiam.

@alumilut: Twoja liczba postow na tym forum nigdy by nie dala mi do myslenia, ze mozesz zadac takie pytanie :soczek:

to jest jedno z odwiecznych pytan dotyczacych SWL i odpowiedz znaja tylko Wielcy Przedwieczni. a tak serio - Ci co wiedza Ci nie powiedza bo to jest duza tajemnica i nikt nie podaje takich rzeczy na publicznym forum, bo wiele firm pozycjonerskich utrzymuje z tego swe rodziny i drogie fury

Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie!

Rabat dla użytkowników PiO!

W dniu dzisiejszym wdrożyliśmy na prośbę użytkownika (forum systemu) powiadomienie o wyzerowaniu punktów w grupie... a także zgodnie z prośbą innego użytkownika (forum systemu) dodatkową opcję w MultiLinku "wiązania stałe" - po zaznaczeniu tej opcji następuje jednoczesna zmiana anchora+url po "x" pobraniach.

@alumilut: Twoja liczba postow na tym forum nigdy by nie dala mi do myslenia, ze mozesz zadac takie pytanie ;)

sagittariuspl - albo ja nie lapie twojej ironi albo widze ze jeszcze musisz wiele sie nauczyc

Pozdrawiam.

prosze nie bierz tego tak do siebie - zartowalem :)

a jesli pozwolisz to Ci nawet odpowiem - zdecydowanie nie zrozumiales ironii ;) mam jednak nadzieje, ze nie zwiedzie Cie moj staz na forum i wyciagniesz prawidlowe wnioski :)

swoja droga nie musisz mi tak dziekowac ze tylko ja odpowiedzialem na Twoje pytanie :) po prostu - nie ma za co

i wybacz - nie moge sie powstrzymac. to jest po prostu tak odwieczne pytanie niczym o powstanie swiata

Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie!

Rabat dla użytkowników PiO!

Z uwagą będziemy obserwowali zmiany tam zachodzące... lecz w tym momencie byłoby to niezgodne z naszymi założeniami - zwróć uwagę że każda funkcja w systemie jest bezpłatna tak aby każdy mógł w pełni korzystać z tego co oferujemy dlatego wdrażanie rozwiązań które by ograniczały naszych użytkowników byłoby sprzeczne z tym co założyliśmy od samego początku. Zwróć uwagę że takie rozwiązanie prowadzi do pewnego ograniczenia użytkowników powodując że już na wstępie jesteś pozbawiany możliwości dywersyfikacji przychodu bo będziesz miał punkty tylko z jednego systemu a tak jak zauważył "sagittariuspl" w innym wątku zmiany nie koniecznie muszą wpłynąć na istotny wzrost cen - dlatego uważamy że każdy użytkownik rozważy za & przeciw i dokona odpowiedniego wyboru. Nie ukrywamy że satysfakcjonuje nas przytoczone przez Ciebie wprowadzanie zmian u konkurencji... a my chcemy zapewnić wszystkie osoby że w naszym przypadku takie rozwiązanie nigdy nie zostanie wprowadzone, nie będziemy sobie strzelać w stopę :)

W chwili obecnej po wielu głosach odnośnie wprowadzenia możliwości lepszego zarządzania grupami wdrożyliśmy funkcje "zarządzania folderami" - https://www.gotlink.pl/folders/

"Foldery" to kolejne narzędzie dla naszych użytkowników, szczególnie tych, którzy mają bardzo dużo grup. W celu większej przejrzystości wprowadziliśmy foldery które umożliwiają dodatkowe pogrupowanie istniejących grup w większe grupy. Funkcja została tak zaprojektowana aby można było konkretną grupę przyporządkować jednocześnie nawet do kilku folderów.

Zarządzanie folderami w praktyce:

1) w zakładce "linki" wybieramy "zarządzanie folderami"

2) tworzymy foldery np. "Klient A"; "Klient B"; "Klient C"; "Serwisy z grami"; "Serwisy z dowcipami" itd

3) klikamy w jeden z powyższych utworzonych folderów

4) z listy grup przyporządkowujemy grupy do wybranego folderu zaznaczając boxy

5) wybieramy "zapisz"

6) powtarzamy czynności od pkt 3 dla pozostałych folderów

W ten oto sposób mamy przydzielony grupy do odpowiedniego folderu/folderów. Od tego momentu po wejściu w zakładkę "linki" możemy wyświetlać folder z wszystkimi grupami ze swojego konta lub inny folder wcześniej utworzony do którego przyporządkowaliśmy tylko wybrane grupy.