Skocz do zawartości

GotLink.pl

gotlink.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Jeszcze jedna rzecz do poprawy, mianowicie brakuje title w zakładce PP oraz Zarządzanie PKT.

Pierwsza obserwacja, to taka, że poniżej 200 pkt na anchora nie ma się co spodziewać żadnego pobrania. Dość wysokra granica.

Edytowane przez EDDY

Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl.

obrazek.jpg

Pierwsza obserwacja, to taka, że poniżej 200 pkt na anchora nie ma się co spodziewać żadnego pobrania. Dość wysokra granica.

Dziwne- ja na razie używam systemu do indeksacji i dając 70-150pkt na anchora jest zaindeksowane po 3 dniach a ilość pobrań oscyluje w okolicach 10-15 dziennie...

Obecnym najniższym poziomem przy którym nastąpi minimum jedno pobranie na dobę jest 20pkt.

Obiektywnej oceny ilości pobrań można dokonać najszybciej w pierwszej pełnej dobie linkowania danej frazy (wynika do ze sposobu wysyłania paczek - wysyłanie w ciągu doby nie jest proporcjonalnie rozłożone w czasie)

Może w kategorii Inne jest mało stron. ;)

W pierwszej kolejności linki są wysyłane do stron tematycznie powiązanych z pozycjonowaną frazą, gdy już takich brakuje a punkty nie zostały jeszcze wszystkie wykorzystane, wtedy linki wysyłane są na pozostałe serwisy z wyjątkiem stron erotycznych oraz hazardowych.

Tematyczny GotLink.pl - najpopularniejszy i największy SWL w PL - 10.000 domen :: 1.000.000 linków

SeoMatik.pl - największy stały SWL w PL - ponad 10.000 serwisów i 10.000.000 zaindeksowanych lokalizacji

Z ciekawości zapytam, ile pobrań teoretycznie powinno być przy 200, 500 i 1000 pkt?

Z racji że na koszt pobrania wpływa np PR, współczynnik strony... ilości nigdy nie będą stałe. Na chwile obecną przy pełnej dobie, średni koszt pobrania nie powinien przekraczać 30-40pkt

Dodajcie sortowanie linków. ;)

Sortowanie pozycjonowanych fraz w grupach a także domen, wykonane.

Edytowane przez gotlink.pl

Tematyczny GotLink.pl - najpopularniejszy i największy SWL w PL - 10.000 domen :: 1.000.000 linków

SeoMatik.pl - największy stały SWL w PL - ponad 10.000 serwisów i 10.000.000 zaindeksowanych lokalizacji

Super. Dobrze by było, aby każdy mógł sam dostosować na stałe ilośc wyświetlanych linków, a także metodę sortowania.

Widzę, że ilość pobrań u mnie ruszyła, przy 201 pkt z 15 pobrań zrobiło się 37 już, więc zmniejszyłem liczbę pkt. ;)

Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl.

obrazek.jpg

Widzę, że ilość pobrań u mnie ruszyła, przy 201 pkt z 15 pobrań zrobiło się 37 już, więc zmniejszyłem liczbę pkt. ;)

Przejrzałem przed chwilą Twoje frazy i nawet te z punktami w granicy 80... zostały pobrane kilkakrotnie.

Dobrze by było, aby każdy mógł sam dostosować na stałe ilośc wyświetlanych linków

Przy małych ilościach punktów na frazę te ilości pobrań czasami mogą się wahać, przy większych ilościach, zapewne te pobrania dzienne nie będą odbiegały od średniej.

Przy małych ilościach punktów na frazę te ilości pobrań czasami mogą się wahać, przy większych ilościach, zapewne te pobrania dzienne nie będą odbiegały od średniej.

No tak-ale fajnie by było, żeby dało się ustawić coś w stylu 'nie pobieraj więcej linków niż ... dziennie/tygodniowo/miesięcznie'- bo teraz, przy testach systemu, cięzko jest mi wyważyć punkty tak, żeby mieć pewność, że nie zaszkodzę stronie ;)

No tak-ale fajnie by było, żeby dało się ustawić coś w stylu 'nie pobieraj więcej linków niż ... dziennie/tygodniowo/miesięcznie'

Zapisuje to sobie i po ukończeniu innych propozycji do tego wrócimy - może do tego czasu inni użytkonicy wypowiedzieliby się jeszcze na ten temat (poza "mrbox" i "EDDY" - bo ich zdanie już znamy)

Chodzi o to, żeby mieć większą kontrolę nad ilością wyświetlanych linków- oczywiście może się zdarzyć, że całą dzienną pulę wykorzystają userzy wchodzący na stronę, a nie boty, ale tak czy inaczej jak dla mnie, większa kontrola nad ilością=mniejsze prawdopodobieństwo filtra - przy odpowiednim zarządzaniu oczywiście :D