Skocz do zawartości

Proszę o wycenę domen .pl, .com.pl, net.pl i inne

www.krukus.pl

Rekomendowane odpowiedzi

1. zafreee.pl - tu postawiłbym jakiś serwis oferujący darmowe komponenty na strony www

2. allegroo.com.pl - tutaj zrobiłbym serwis, który pokazywałby najlepsze oferty aukcji z danej tematyki np. telefony komórkowe, komputery, motoryzacja

7. za-fre.pl - to samo co pierwsza domena

10. a65.pl - system aliasów

13. netoholicy.eu - jakiś portal o internetowych przekrętach, plotkach, nowościach....

Tyle mogę w sekundzie wymyślić... może coś Ci się przyda - nie zapomnij o mnie :P

Reszta na zaplecze/spam/swl tym bardziej, że aktualnie jest w czym przebierać ;)

pozdrawiam

• Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Kolryb29 - ja mam zamierzenia co do tych domen - podobne to Twoich - tylko zastanawiam się nad kilkoma kwestiami. Adresy są super jeśli coś na nich postawię.

Szczerze mówiąc miałem zamiar na społecznośćęą zrobić społeczność Ędwarda Ąckiego. Myślę że to dobry ale co myślą inni? Jeśli ktoś z czytających mógłby mi pomóc przy tworzeniu któregoś serwisu od podstaw lub przy pomocy gotowego cms'a piszcie na gg: 10652169. Istnieje możliwość podpisania umowy. Osoby z profesjonalnym podejściem mile widziane.

Jak dla mnie osobiście najlepszy jest orange-info.pl. Można by z tego zrobić naprawdę świetny serwis.

Jak dla mnie osobiście najlepszy jest orange-info.pl. Można by z tego zrobić naprawdę świetny serwis.

Orange Info? A co to jest? Co do ofert tworzenia od podstaw, polecam dział zlecenia, tam na pewno się profesjonaliści znajdę.

PS. Społeczność ĘĄ nieźle brzmi - powodzenia!

jak dla mnie to domeny pod zaplecze.

społeczność-ęą.pl ?? kto takie nazwy wymysla.

Domeny warte mniej niz cena rejestracji.

jedyna warta to a65.pl - bo 3 literówek juz prawie wolnych nie ma.

a9177b36246d7ce96fa698c9971dd36b.png

Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny.

adwokat częstochowa - Radca prawny Grzegorz Ledwoń. Pomoc w sprawie odszkodowania.

BXL - zal mi cie ale looz.

moj blad - 3 znakowa oczywiscie.

myslalem ze inteligentni wiedza o co chodzi .

krukus - to przeslij mi kilka wolnych 2 literowych i 3 domen na PW.

Bo jakos mi sie nie chce wierzyc ze takie domeny 2 znakowe .pl sie ostały jeszcze.

adwokat częstochowa - Radca prawny Grzegorz Ledwoń. Pomoc w sprawie odszkodowania.

Dwuznakowe, czyli pewnie ś3.pl itp. - jest ich pełno...

A jednak to czy domena jest 3-znakowa, czy 3-literowa to ogromna różnica. Znakowych jest także od groma... pierwsza, jak mi palce przycisnęły - 2sa.pl

Edit. nawet globalne 3-znakowe są, więc czemu by miało polskich brakować...

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

BXL - chyba napisałem ze moj bląd. Ja wiem co to 3 znakowa a 3 literowa.

2sa.pl - zajete

a domeny z takimi znakami jak np. ś3.pl (xn--3-sma.pl)

nie są dla mnie domenami które stanowią jakąs atrakcyjność.

kruks:

"są nawet jeszcze wolne 2-literowe ale głupio brzmią"

a skoro piszesz o 2 znakowej .pl to podaj jakis przyklad wolnej. (nie chodzi tu o domeny typu óż.pl)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności