Skocz do zawartości

wwwwp.pl

dyzio_miszcz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Sprawdzilem, ze DNS-y juz przekierowuja, wiec zycze milej zabawy przy ogladaniu statystyk (na ktore czekam w poniedzialek!).

Jak juz mi sie znudzi bawienie w sw. Mikolaja to bede sie zastanawial co z tym calym trafikiem zrobic (jest tego jakies 27.000 unikatowych wejsc miesiecznie). Jezeli ktos ma jakas ciekawa i sensowna propozycje to moze pisac na "private message".

Hejka dopiero zaczynam zabawe jak narazie to minimalna ilosc uu. Chetnie przyjme userow pozdro

https://matma.bagdoom.net

czym są funkcje trygonometryczne i jak ich używać?

jakimi prawami rządzi się geometria na płaszczyźnie i w przestrzeni?

jak zruzumieć wielomiany i rozwiązywać zadania w ich zakresie?

u mnie był przyrost jakiś 200 userów z tego co widziałem. niestety nagle poszły dwie kampanie reklamujące stronę, zapomniałem o niej całkowicie, ale z wejśc bezpośrednich właśnie około 200 ponad było.

niestety stet4u nie zapewnia super statystyk :P

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja...

na stat24.com i na alien-stat nie bylo napisane ze reffer albo cos z wwwwp.pl, ale jesli srednio mam okolo 2,5k ludzi dziennie a z przekierowaniem mialem ok 2,9k to mozna przyjac ze weszlo z domeny wwwwp.pl okolo 400 osob ;-)

dziekuje bardzo ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności