Skocz do zawartości

wwwwp.pl

dyzio_miszcz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam,

jak ktoś jeszcze chce skorzystać z oferty tego formuowicza a doskfiera wam brak transferu to jestem wstanie udostępnić konto pod grafike itp. rzeczy. Oczywiście za free, jak ktoś zainteresowany to proszę o kontakt. ;)

Pozdrawiam

Kozak K.

webh.pl - szybki hosting z backupem wykonywanym co godzinę i dostępnym na aż 21 dni wstecz, a także bezpłatne skalowanie zasobów, tani vps kvmwydajny vps windows

to powiem Wam lepszy numer, moja byla miala jakas tam strone - sprawdzilem bl a tam pr8 z chyba niemieckiej strony - strona glowna na wszytkich podstronach powiedzialem jej o tym, ze ma linka wartego duzo duzo $ napisala do admina z podziekowaniamia a ten link usunal.. heehe link byl ponad 1mc ;) niestety usunal dwa tyg przed updatem..

tak ;)

to dopiero anegdotka.

co z tego wynika?;>

nie dziękujcie za linki ;)

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności