Skocz do zawartości

Indeksacja stronyw google bez linków?

Johnek

Rekomendowane odpowiedzi

jezeli masz seoquaka (albo inny "seo" dodatek) zainstalowanego przy firefoxie to nic dziwnego

pojawiaja sie jakies teorie spiskowe ze niby google czyta mejle z gmaila ale sprawa jest prosta.

google z natury chce byc na bierzaco i indexowac nowe strony.

wystarczy wiec postawic nowa domenke. sprawdzic dla tej niezaindexoanej domeny kilka razy site:domena.com w googlu a google predzej czy pozniej odwiedzi ta strone nawet bez linkow. googiel najwyrazniej uznaje ze skoro ktos szuka zawartosci danej domeny ktorej nie ma w indexie jest nowa a nie zbanowana to znaczy ze ludzie sa "ciekawi" jej zawartosci wiec bylo by dobrze zeby byla w indexie.

pytalem sie o seoquake bo on standartowo na pasku wyswietla ci site odwiedzanej strony - czytaj "pyta sie googla o domene" a jak mowilem google nie lubi nie umiec odpowiedziec userowi na pytanie

ja mam seoquaka w firefoxie i standartowo jak robie nowa strone to na nia przeciez wchodze i po tygodniu w indexie jest bez linkowania

Mam SeoQuake i bardzo mozliwe ze dlatego bo niedawno instalowalem to. Bardzo mozliwe jest tez ze to moze miec wplyw na dalsza indeksacje strony bo po zainstalowaniu indexu jak wrzucilem wlasciwa strone, czekalem 2-3 tygodnie ! na jej "przeindexowanie" mimo ze byla juz mocno podlinkowywana... Teraz mam dopiero 2 linki w indeksie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności