Skocz do zawartości

Jaki system wymiany linków jest warty uwagi

mosh

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Dość dawno tu nie zaglądałem.. i dość dawno nie korzystałem z SWL...

Jakie byście polecili,

miło by było żeby nie lecieli w kulki:

- strony z banem w G podłączone w systemie

- strony z usuniętym skryptem SWL dalej niby są w systemie

itp...

może jest jakiś dla stron mających wysoki poziom (fora, portale.. a nie katalogi, precle i inne spamiary)

Z góry dziękówa za info ;)

pozdro, mosh

Najpopularniejszy w Polsce portal Counter Strike z artykułami i plikami,

a także najpopularniejsze w Polsce Forum CS - rozwiązania problemów

Trochę nam ostatnio tych systemów przybyło. Jeśli chodzi o system dla "stron mających wysoki poziom" to chyba LinkMe.pl - mają podział na strony lepsze - Elite i słabsze - Slim. Z lepszych to jeszcze Seo.net.pl

Poza tym kilka dni temu mieliśmy 2 premiery nowych SWLi:

- GotLink.pl - osobiście polecam, szybko powinien znaleźć swoich zwolenników

- Seodopalacz.pl - jeszcze nie testowałem ale zapowiada się bardzo ciekawie

seodopalacz ma w cholerę błedów, gotlink obecnie jest niemal surowym skryptem bez domen, linkme wali po rogach dodając własne spamy do elite jak katalogi opisy gg itp.

Co do twego pytania to zrób testy samemu, to jest bardziej wiarygodne niż opinie osób zarabiających na programach partnerskich polecanych systemów.

Pozdrawiam

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

na pewno jak przejrzysz forum i moge osobiście na podstawie własnych miesięcy polecić te 2:

www.seo.net.pl

www.e-weblink.com

Z nowymi zobaczymy jak to będzie, ale póki co najbardziej rozczarowuje mnie elitelink bo mając takie zaplecze linkme oni naprawdę stoją w miejscu już tyle czasu z marnymi 3mln podstron / 4000 domen.

Z tego co czytam to kłania się czytanie postów ze zrozumieniem przecież mosh wyraźnie pyta o

Jakie byście polecili,

miło by było żeby nie lecieli w kulki:

- strony z banem w G podłączone w systemie

- strony z usuniętym skryptem SWL dalej niby są w systemie

itp...

Z czego wiem to tylko i wyłącznie e-weblink sprawdza codziennie site czy strona jest zbanowana czy nie i nie leci w kulki nie słyszałem zeby jakiś inny system odświeżał się codziennie lub też sprawdzał czy strony są nadal podłączone.

mosh albo faktycznie nie wiesz co się dzieje albo robisz prowokacje.

Z powodu spadku SITE punktów brak :(

Z czego wiem to tylko i wyłącznie e-weblink sprawdza codziennie site czy strona jest zbanowana czy nie i nie leci w kulki nie słyszałem zeby jakiś inny system odświeżał się codziennie lub też sprawdzał czy strony są nadal podłączone.

mosh albo faktycznie nie wiesz co się dzieje albo robisz prowokacje.

Akurat daleko nie trzeba szukać w tych kwestiach o których napisałeś...

W Gotlink.pl sprawdzanie podłączenia strony sprawdzamy raz na dobę.

Site oraz Pr - obecnie raz na tydzień, od sierpnia planujemy robić to każdego dnia.

Tematyczny GotLink.pl - najpopularniejszy i największy SWL w PL - 10.000 domen :: 1.000.000 linków

SeoMatik.pl - największy stały SWL w PL - ponad 10.000 serwisów i 10.000.000 zaindeksowanych lokalizacji

Car eweb nie sprawdza codziennie site, przynajmniej nie na darmowym koncie. Seo.net jest dobry ale przez zaniedbanie i olewający stosunek administracji względem userów długo nie pociągnie bo konkurencja rośnie w siłę, próbuj każdego po trochę :D

Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności