Skocz do zawartości

Czy warto kupić adder 6?

mpawlo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

pewnie wiele razy przetoczył się ten temat na forum. Mimo to pytam się ponownie, czy Adder 6 jest wart swoich pieniędzy - chcę uzyskać opinie od ludzi korzystających z aktualnej wersji jak i z wcześniejszych.

Czy za pomocą Addera 6 będę mógł wskoczyć o kilka pozycji w google wyżej :

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...15&start=15

Ja kupiłem subkonto na 3 site na allegro do addera 5.43, i szczerze- nie wiem jak tam adder 6 ale mi to nic nie dało, baza katalogów nie działa , znaczy działa jeden na 3.

Też myślałem o zakupie, ale cena trzyma mnie jeszcze w zastanowieniu, jeżeli chodzi o katalogowanie (jedna z wielu funkcji) to są fajniejsze programy/rozwiązania.

Era Addera moim zdaniem mineła - już go nie używam. Jednak nie twierdzę, że wersja 6 jest zła, bo tego nie mogę powiedzieć, ponieważ tej wersji nie używałem. Na 5 skończyłem i efektu nie zauważyłem.To tylko moje zdanie. A sprytne katalogowanie znudziło mi się.

Pozdrawiam

Adam C.

Ja używam Adder 6 (wcześniej Adder 5) i uważam że jest to najlepsze obecnie narzędzie do dodawania do katalogów. Bardzo dobrze dodaje do mini i qlwebów trochę gorzej do cncat.

Baza katalogów trochę przerośnięta w zasadzie może 10% tych katalogów może jest coś warte ale to nie przeszkadza, ustawisza po porstu dzienny limit np. zamiast 20 dajesz 50 lub 100 i jedziesz... ;)

Jednak jak wszyscy (chyba) wiemy katalogi dziś już tak dużo nie dają jak kiedyś. Wiec można to sobie zastosować jako dodatek jak sie ma jakieś zbędne pieniądze... :)

Teraz lepiej zainwestować ta kasę w jakiś SWL.

/l~~$

Ja tam mam addera od prawie najstarszej wersji i nie narzekam.

Pierwszym krokiem jest wywalenie wszystkiego z bazy danych i zbudowanie nowej. Narzędzia do tego są, wystarczy pokombinować.

Najlepszym jednak bajerem w wersji 6 jest dodawanie do precli - świetnie działa i jest bardzo wygodne. Piszesz jednego arta z synonimami, konfigurujesz i zapominasz.

Jednak jak ktoś dysponuje skromnym budżetem to niech raczej zainwestuje w parę domen, parę kont w tanich hostingach, postawi zaplecze i powoli niech się uczy :D

W tej branży bez paru k zł i doświadczenia jest raczej ciężko.

Podsumowując - adder jest fajny i opłacalny jeśli się korzysta z wielu swoich dedyków, zaplecz itd. Jeśli masz stronkę cioci Heli i chcesz byc top1 na "repasacja rajstop Kartuzy" to lepiej sobie kup linki na allegro lub dodawaj ręcznie do katalogów.

B)

linki ze stopki...

Jeśli potrafisz dobrze zastosować Addera to nadal przyniesie on dobry efekt.

Nie używałem 6 i raczej zakończę na 5 ale Adder zawsze pomoże.

Sprzedaż spadła bo produkt nie jest już tak reklamowany na forach itd jak to było kilka miesięcy temu, no i oczywiście wkroczyła konkurencja z podobnym oprogramowanie o kilkukrotnie mniejszej cenie.

Osobiście uważam że ograniczenie sprzedawania punktów w Adder 6 miało też mocny wpływ, na samym Allegro jest zmniejszona aktywność aukcji z punktami i "katalogowaniem za 20 zł"

Faktem jest jak pisze Seen88 że teraz za cene addera można postarać się o lepszą "tematyczną" reklamę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności