Skocz do zawartości

Perełka wśród polskich stron

papieros

Rekomendowane odpowiedzi

Trafiłem na coś takiego : https://tubeplayer.pl jak dla mnie perełka wśród polskich stron. Przede wszystkim ze względu na oryginalność (pomysł autorski) a i wykonanie genialne - przejrzysty, elegancki, łatwy w obsłudze, dobrze pomyślany. Wróżę mu światowy sukces. I tu się jeszcze rozpływam nad pomysłem bardziej szczegółowo: Tube Player

I mam nadzieję, że będzie to przykład dla większości z nas, że bardziej opłaca się usiąść i pogłówkować trochę, niż stawiać kolejną wersję wikipedii czy presela i marnować czas i siły, tym bardziej, że zrobienie czegoś takiego jak tubeplayer nie przekracza możliwości wielu z nas tu obecnych.

Przede wszystkim ze względu na oryginalność (pomysł autorski)
Chyba nie rozumie? Co w tym autorskiego? Jaki pomysł?

Wykonanie, obsługa itp. Ok.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Site tubeplayer.pl ;)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

rubik.pl/forum/ ma większy ruch :P
A google.pl jeszcze większy... Wiec co ma piernik do wiatraka ? ;)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Chyba nie rozumie? Co w tym autorskiego? Jaki pomysł?

A widziałś podobne serwisy gdzieś? Nad pomysłem można dyskutować, czy dobry, czy nie (mi się wydaje niezły) ale chwała, że nie jest to kopia istniejących pomysłów

Sukcesy widać w alexa albo google trends. A widać je?

serwis jest młody - wystartował niepełny miesiąc temu to jeszcze nie zobaczysz sukcesu - ja mu wróżę wzięcie (ale to mije prywatne zdanie)

PS. Żeby nie było : nijak z tubeplajerem związany nie jestem.

chodziło mi o ruch na koncertach, google koncertów nie daje
Więc tym bardziej PO CO PISZESZ posty NIE W TEMACIE ! :)

Post był na temat. Jak tego nie rozumiesz to jedynym wyjściem jest "Poczytaj mi mamo"
Ok, wiec niech ci tata poczyta :D

No właśnie nie ma sensu kłócić się o pisanie postów które nie mają nic wspólnego z tematem ja to robi 4poziom.

Moda proszę o skasowanie moich postów...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności