Skocz do zawartości

Co jeszcze do skryptu?

Łukasz Gugała

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mówiłem, że bede miał swój skrypt precla, więc mówię dalej xD

Po mału pisze, ale z czasem cieniutko więc tonaprawde pomału idzie - oto co mam:

- panel administracyjny, z opcjami które automatycznie sprawdzają wpisy, ale ich nie ujawnie z wiadomoych powodów - po prostu 0 pracy dla admina, oszusci WON, poprzez system banujacy realne IP (z proxy nie da rady tez wejść ;)).

- w panelu specjalna strona do zmian kodów reklam na stronie (w koncu musi to na siebie zarobic)

Co do strony usera:

- layout strony, ogólny układ,

- mod_rerite w linkach

- kategorie, podkategorie, stronnicowanie wyników z bazy

- rss oraz sitemap automatyczny z wpisów

- wyszukiwarka z opcjami - po tytule, lub w treści artykułu oraz najczesciej oraz ostatnio szukane tagi

- do lepszego jeszcze linkowania wewnetrznego - najczesciej ogladane oraz komentowane wpisy,

- komentowanie przez zalogowanych - kazdy komentarz w panelu moderowany jednym kliknieciem admina

Ale teraz kwestia własnie rejestracji - jak to zrobic zeby najlepiej było.

Bo dla pozycjonera cza snajważnieszym, a nie chciałbym utrudniać. I chciałbym dac jeszcze jedna opcje dla dodajacego - on podaje do poszczególnych pól 3x 1000 znaków, inne informacje (tagi wpisu - tez od razu sprawdzane) oraz 3x słowo które wystepuje w tekscie, nawet kilka razy oraz ma byc zamienione na link zwrotny do strony ktory podal dodajacy. Co wy na to?

Nie wiem czy to cholera wordpresa nie przypomina za bardzo :P

Pozdrawiam,

Łukasz

Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich.

Pomysł naprawdę ok- tylko mam jedno pytanie, czy będzie tam automatyczne sprawdzanie pod względem duplicate content?Również jakiś czas po dodaniu wpisu?

poza tym, dla człowieka, który dzisiaj nie do końca kontaktuje, wygląda fajnie- a nawet jeśli będzie to przerobiony WP to nic złego się nie stanie ;)

a powiedz mi jeszcze, w jakiej cenie byś go sprzedawał? :)

Nie bede go sprzedawał :)

Co do sprawdzania wpisów to będzie, a w zasadzie juz jest kilka specjalnych modułów, które 24/7 będa losowo sprawdzac popranośc wpisów - będe wymagał linka zwrotnego także ;]

Będa akceptowane tylko autentyczne artykuły.

Jak najmniej pray dla admina, więcej zautomatyzowania.

Co do tego jakby to była przeróbka wordpressa - nie nawidze tego systemu blogowego ;/

Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich.

- panel administracyjny, z opcjami które automatycznie sprawdzają wpisy, ale ich nie ujawnie z wiadomoych powodów - po prostu 0 pracy dla admina, oszusci WON, poprzez system banujacy realne IP (z proxy nie da rady tez wejść B)).

Sprostowanie. Z części proxy... bo część podaje IP, a część nie tzw. elite proxy :D

Popularny wpis na php devblog: mod rewrite. Ranking systemów, czyli wybierz darmowy cms.

Sprostowanie. Z części proxy... bo część podaje IP, a część nie tzw. elite proxy

No bez przesady - ale jest ich mało, chyba az tyle wpisów z nich nie bedzie, po prostu je wywale recznie.

O Sitemap juz pisałem (zamierzam zrobić tylko generrowanie XMl, żeby zgłosić w google webmasters i niech sobie leci)

Oingowanie moge zaimplementowac ;]

Z resztą, pingowanie mam zaimplementowane z swoim generatorze zaplecza, więc nie będzie problemu.

Mój główny problem to teraz czas.

Jeszcze na wakacjach pokaze gotowy preclo-katalog oparty na moim skrypcie.

pzdr

Juz powiedziałem, ż enie będe go sprzedawał. Przynajmniej na początku, chce go sam potestować i nie doprowadzic do tego by rozlazł się za darmo jak QlWebi po kilku latach stracił na wartości użytkowej.

Narazie jeszcze nie skończyłem i trzymajmy się terminów typu udostepnienie, sprzedaż wtedy gdy go oficjalnie, raczej w tym dziale pokarze.

pzdr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności