Skocz do zawartości

moja strona domowa

garyoldman

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Postanowiłem zrobić sobie stronę domową i na razie efekt mojej pracy wygląda tak www.net-craft.pl

Prosiłbym o Wasze opinie i sugestie co poprawić, co zmienić, co jest OK a co nie tak. Na razie wiem, że z kolorami średnio (z tym to zawsze mam problemy...), ale nad tym będę jeszcze pracował... ponoć menu do poprawy...

Pozdrawiam i czekam na konstruktywną krytykę ;)

Strona wygląda ubogo, jak na osobę która zajmuję się projektowaniem stron www powinieneś mieć lepszą stronę, 4 prace w portfolio to trochę mało jak na osobę która zajmuje się tym kilka ostatnich lat :)

Pozdrawiam

Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl

Ja bym uslugi nie zamowiel :) Chwalisz sie nowoczesnymi technologiami na stronie - uzyj ich, popisz sie a Klient bedzie wiedzial, ze sie na tym znasz.

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

Może i kodujesz ok ale grafiką to się nie zajmuj zaproś do współpracy jakiegoś młodego grafika w zespole będzie szybciej prościej no i miejmy nadzieję że ładniej. Masz potencjał ale nie psuj sobie marki taką stroną poproś kogoś o grafikę si się nie reklamuj jako grafik.

Ups...

Fatal error: Uncaught exception 'Zend_Controller_Action_Exception' with message 'Action "3c" does not exist and was not trapped in __call()' in (...)

na:

https://www.net-craft.pl/oferta/%3C?php%20echo%20$this-%3EbaseUrl;%20?%3E/oferta/oferta/id/1/strony+internetowe+z+cms/

Radeq blog - już mniej o SEO ;)

Strona wygląda ubogo, jak na osobę która zajmuję się projektowaniem stron www powinieneś mieć lepszą stronę, 4 prace w portfolio to trochę mało jak na osobę która zajmuje się tym kilka ostatnich lat :)

Pozdrawiam

OK dzięki :) co do grafiki to faktycznie nie mam talentu, poproszę znajomego o pomoc. Strony tylko 4 fakt mało jak na kilka lat doświadczenia, ale nie wszystkie mogę wypisać bo były robione w pracy często w kilka osób i byłoby nie fair, że je tam umieszczam. Poza tym kilka do wewnętrznych zastosowań dla firm i nie są w ogóle dostępne.

Ja bym uslugi nie zamowiel :) Chwalisz sie nowoczesnymi technologiami na stronie - uzyj ich, popisz sie a Klient bedzie wiedzial, ze sie na tym znasz.

Co do nowych technologii... zastosowałem np. jQuery czy Zend Framework (tutaj pewnie znajdą się ludzie którzy stwierdzą, że to wcale nie nowe technologie :P) innych z rodziny Java niestety nie mogę bo by za hosting sporo wyszło...

Może i kodujesz ok ale grafiką to się nie zajmuj zaproś do współpracy jakiegoś młodego grafika w zespole będzie szybciej prościej no i miejmy nadzieję że ładniej. Masz potencjał ale nie psuj sobie marki taką stroną poproś kogoś o grafikę si się nie reklamuj jako grafik.

Jak już pisałem dogadam się z kimś do pomocy przy grafice. Ładniej na pewno będzie :) trydno aby było gorzej :P

Ups...
Fatal error: Uncaught exception 'Zend_Controller_Action_Exception' with message 'Action "3c" does not exist and was not trapped in __call()' in (...)

na:

https://www.net-craft.pl/oferta/%3C?php%20echo%20$this-%3EbaseUrl;%20?%3E/oferta/oferta/id/1/strony+internetowe+z+cms/

Co do błędu to nie wiem skąd, ale u mnie to nie występuje. Może chwilowa czkawka na serwerze... nie zinterpretował kodu PHP w ogóle. Chyba, że jakoś niestandardowo do tego doszedłeś. Klikanie w linki tego nie wywala.

Dzięki i odezwę się jak będzie nowa grafa :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności