Skocz do zawartości

Precle z wysokim PR

mery_master

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...
No to konkretnie ode mnie:

www.jaclaw.info - PR4, ponad roczny moderowany qlweb, nic nie modzone z PR, 0 było tylko na początku, później 2 lub 3, teraz 4

Ja też chcę taki katalog. Strony z kategoriami głownymi PR0 : :)

Licytacje komornicze nieruchomości to szybkie okazje

Tu znajdziecie szybką i dokładną wyszukiwarkę kancelarii komorniczych

Baza wiedzy zawierająca informacje o : komornikach i prawnikach, oraz biegłych, tłumaczach i rzeczoznawcach

• 10 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...

Jesli masz ochote możesz wpisać na www.bukmacherskie-online.com.pl . Ma PR 2. Mam go od jakiegos czasu.PR się trzyma a w future wyskoczyło PR 4 ( w co nie wierzę ). Nic nadzwyczajnego ale indeksuje się dobrze.Raz na 2-3 dni wszystkie śmieci wywalam.Nie mam szczerze mówiąc pojęcia czy nie ma duplikatów. Nie sprawdzam.Jeśli tekst jest przyzwoity i przydzielony do kategorii zostaje.Żadnych cudów. Przeszedł już parę updatów i bez minusowych zmian. Jeśli masz ochote proszę,nie zapomnij przydzielić kategorii.

wszystko o brazylijskiej piłce nożnej - brasfutebol.com

FreshMed - najlepszy stomatolog w Katowicach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności